Şimdi Ara

John Wick yönetmeninden Ghost of Tsushima filmi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Sony'nin yeni popüler özel oyunlarından olan Ghost of Tsushima yakında beyaz perdeye uyarlanıyor. Bugün yapılan açıklamalara göre John Wick serisinin ünlü yönetmeni Chad Stahelski, Ghost of Tsushima'nın canlı-aksiyon filmi için Sony'yle anlaşmaya vardı.



    Konuyla ilgili Deadline'a bazı açıklamalar yapan PlayStation Studios Başkanı Asad Qizilbash,"Chad ve 87Eleven Entertainment ile birlikte çalışacak olmaktan dolayı müthiş bir heyecan duyuyoruz.  Chad gibi yaratıcı, oyunlarımızı tutkuyla oynayan partnerlerle birlikte çalışmak bizim için çok güzel bir duydu. Hayranlarımızı ve yeni seyircileri heyecanlandıracak zengin uyarlamalar yaratacağız." ifadelerini kullandı.



    Ghost of Tsushima yönetmeni Nate Fox ise yeni film duyurusuyla ilgili,"Oyunumuzun yeni bir medya türüne aktarılacak olması çok heyecan verici, bu durumun getireceği olanaklar için meraklıyız. Jin Sakai'yi beyaz ekranda izleyecek olmamız düşüncesi bile muhteşem bir duygu. Jin'in ayrıca emin ellerde olduğuna inanıyorum. Chad Stahelski John Wick ile çok özel bir iş yaratmıştı. Jin'in bıçak gibi keskin katana dövüşlerinin gerilimini hayata geçirebilecek biri varsa o da Chad Stahelski'dir." ifadelerini kullandı.



    Sony şu anda birden fazla PlayStation oyunu için film ve dizi uyarlamaları hazırlıyor. Bu projelerin yönetimi için 2019 yılında kurulan PlayStation Productions stüdyosu şu anda Ghost of Tsushima haricinde ayrıca Uncharted filmi ve The Last of Us ve Twisted Metal dizileri üzerinde çalışıyor. Henüz duyurusu yapılmadı ancak gelecekte God of War'un da beyaz perdeye uyarlanması bekleniyor.




    Kaynak:https://deadline.com/2021/03/sony-playstation-productions-ghost-of-tsushima-movie-john-wicks-chad-stahelski-directing-1234721342/







  • Ortaya güzel bir film çıkabilir ama genelde hayal kırıklığı yaratıyor anime ve pc oyunlarından esinlenip yapılan filmler.
  • Eğer Sony Oyunları Film Yapma İşini Tutturabilirse Gerçekten Emek Verip Görsellerde İyi Olursa Marvel Kadar Popüler Bir Sektör Olur

    Ayrıca Bende Çok Merak Ediyorum Ve Zevkle Bekliyorum Umarım Güzel İşlere İmza Atarlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Umarım iyi olur, John Wick'in kılıçlı versiyonu gibi bir şey olur muhtemelen. Bol bol aksiyon ama kılıçla. Tabii işe samuraylar falan girince biraz da senaryo yedirmeleri lazım. Umarım güzel bir şey çıkar ortaya.

  • PlayStation Exclusiveleri film gibi prodüksiyona sahip kolayca uyarlanabilir . Ghost of Tsushima kalitesine Xbox Series X bile yaklaşamadı kıymetini bilmek lazım

  • Esxici E kullanıcısına yanıt
    Sony nin film yönü de kuvvetli boş işe para akıtmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmetoyunbros -- 26 Mart 2021; 14:7:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahmetoyunbros A kullanıcısına yanıt
    İnşallah :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.