Şimdi Ara

Yüzüklerin Efendisi dizisine yeni bir yönetmen daha katıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yüzüklerin Efendisi dizisine yeni bir yönetmen daha katıldı



    Amazon'un heyecanla beklenen Yüzüklerin Efendisi dizisine yeni bir yönetmen katıldı. Bugün yapılan resmi açıklamalara göre son dönemlerin yükselen isimlerinden olan Wayne Che Yip, dizinin ilk sezonundan dört bölümü için yönetmenlik görevini üstlenmiş durumda.



    Wayne Che Yip'in daha önceki işlerine baktığımızda Doctor Who, Doom Patrol ve Preacher gibi başarılı yapımlar görüyoruz. 40 yaşındaki İngiliz yönetmen ayrıca şu anda Amazon'un bir diğer yüksek bütçeli projesi olan The Wheel of Time dizisinde iki bölümünde yönetmen koltuğunda görev almış. 



    Konuyla ilgili bazı açıklamalar yapan Wayne Yip,"J.D. & Patrick'in Tolkien dünyasına davet edilmiş olmak gerçekten de büyük bir onur. Tarihin en iyi hikayesinin mirasına naçizane katkılarımızı sunmaya çalışırken burada Yeni Zelanda'da bu inanılmaz ekiple birlikte çalışıyor olmaktan dolayı her güne müthiş bir heyecanla başlıyorum." ifadelerini kullandı.



    Yüzüklerin Efendisi dizisine yeni bir yönetmen daha katıldı



    Amazon, 1 milyar dolarlık bütçeyle hazırladığı dünyanın en pahalı dizisi olan Yüzüklerin Efendisi projesine 2017 yılında başlamıştı. Yaklaşık üç yıllık hazırlık sürecinin ardından dizinin çekimleri 2020'nin Şubat ayında start verdi. Sonrasında ise pandemi nedeniyle çekimler durduruldu ve Eylül ayında tekrar başladı.



    Amazon dizinin yayın tarihiyle ilgili henüz bir açıklama yapmadı ancak ilk sezonun bu yılın sonlarına doğru yayınlanabileceği yönünde beklentiler var. Amazon ayrıca şimdiden dizinin ikinci sezonuna da onay vermiş durumda.



    Filmlerden binlerce yıl öncesinde İkinci Çağ'da geçecek olan Yüzüklerin Efendisi dizisi seyircileri Dumanlı Dağlar'ın (Misty Mountains) derinliklerinden, elflerin başkenti Lindon'a ve efsanevi ada krallığı Numenor'a kadar fantastik bir yolculuğa çıkaracak. Dizide karanlık lord Melkor ve Sauron'un yer alacağı belirtiliyor. 



     




    Kaynak:https://collider.com/lord-of-the-rings-amazon-series-new-director/







  • Oyuncuların yarisı zenci, pek hayır beklemiyorum diziden ama bakalım ne olur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Asehan A kullanıcısına yanıt

    tolkien vakfının buna izin vereceğini sanmıyorum.. zenci bir elf yada çekik gözlü bir insan görmeyeceğiz umudundayım.. zenci bir insan olacaktır. pozitif ayrımcılık dizi sektörünün olmazsa olmazı.. eşcinsellik bile olabilir ama tolkien vakfı yayın haklarını verirken bunları illa görüşmüştür.

  • şöyle tadımlık bir fragman gelseydi.. çok detaya gerek yok 2. çağı şöyle uzaktan bir gösterselerdi çok güzel olurdu Yüzüklerin Efendisi dizisine yeni bir yönetmen daha katıldı 

  • Bu dizi ya efsane olacak ya da fos.

  • ORC yaparlarsa sorun olmaz. ama ya değilse

  • bakalim ne olacak önceki 3lemenin prestijini bozmadan yaparlar sanırım keyifle izleriz :)

  • zenci olmasının sana ne gibi bir zararı var?

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Irkçıyım moruk zenci hintli görmek istemiyorum izlediğim dizi filmlerde

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dizinin bölümlerinin farklı yönetmenler tarafından çekilmesi pek de doğru bir iş gibi gelmiyor bana. yöntem farklılıkları çok fazla göze çarpacaktır. Özellikle Lotr gibi bir dizide tek yönetmen olması daha doğru olurdu.

  • Keşke diziyi Türkiye'de çekselerdi. Şimdi bu filmde o kadar çok figürana ihtiyaç var ki. Savaş sahnelerinde Orklar, Elfler vs vs. bir sürü tür canlandırılacak. Türkiye'de bu kadar işsiz genç veya mülteci insan var aç, bu dizi de üç beş sene çekilse bir sürü insana iş çıkar, para kazanır-dı.

  • Bu adamın önceki işlerini gördüğümden pek umutlu değilim çekeceği bölümlerden.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.