Şimdi Ara

The Walking Dead yaratıcısı, Rick Grimes filminin diziden farklı olacağını söylüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • The Walking Dead yaratıcısı, Rick Grimes filminin diziden farklı olacağını söylüyor



    Televizyon dünyasının son 10 yıldaki en popüler dizilerinden biri olan The Walking Dead’in uzunca bir süre ana karakteri olan Rick Grimes’ın bildiğiniz gibi bir filmi gelecek. Geçtiğimiz saatlerde de dizinin yaratıcısı olan Robert Kirkman, film ile ilgili bir açıklamada bulundu.



    Ayrıca Bkz.Warner Bros filmlerinin vizyon tarihinde HBO Max'te yayınlanma durumu 2022'de bitebilir



    Robert Kirkman geçtiğimiz günlerde Comicbook.com ile bir röportaj yaptı. Röportaj sırasında bir ayrıntı paylaşmasa da Rick Grimes filminin, The Walking Dead dizisinden farklı olacağını aktardı. Ayrıca daha farklı bir Walking Dead hikayesi izleyeceğimizi ve The Walking Dead dizisinin bir genişlemesi tarzında olmayacağını da belirtti.



    Rick Grimes karakteri geçtiğimiz sezonda enteresan bir şekilde ortadan kaybolmuştu. Bu film de kayboluşun ardından Rick Grimes’ın nereye gittiğini ve ne yaptığını anlatacak. 



    Rick Grimes filmi ile ilgili şu anda çok fazla detay ne yazık ki yok. Andrew Lincoln’ün başrolde olacağı biliniyor. Yayın tarihi ile ilgili de bir açıklama yok ancak sinemalarda yayınlanacağı daha önce açıklanmıştı.




    Kaynak:https://screenrant.com/walking-dead-show-rick-grimes-movie-compare-response/







  • 10 sezondur izliyoruz, 11. sezonunda final yapacağı konuşuluyor ama henüz hastalığın nasıl başladığı ve yayıldığı ile ilgili hiçbir konuya değinilmedi. Ya da herhangi bir tedavinin olup olmayacağı da belli değil. İlk sezonlarda keyifliydi ama son sezonlar zombi dizisinden ziyade artık çete savaşlarına döndü
  • 10 sezondur izliyoruz, 11. sezonunda final yapacağı konuşuluyor ama henüz hastalığın nasıl başladığı ve yayıldığı ile ilgili hiçbir konuya değinilmedi. Ya da herhangi bir tedavinin olup olmayacağı da belli değil. İlk sezonlarda keyifliydi ama son sezonlar zombi dizisinden ziyade artık çete savaşlarına döndü

  • mamileite kullanıcısına yanıt
    O hiçbir zaman açıklanmıcak.Robert Kirkman bir röportajda salgının nasıl yayıldığı kaynağının TWD için önemli bir konu olmadığınu düşünüyorum, tarzı bir şey söyledi.Saçma karar ama açıklanmıcak yani

  • TWD hayatımda gördüğüm en overrated dizi olabilir. La Rick'i anlatan film yapsan ne olur yapmasan ne olur. Sanki karakterleri için izlenen bir yapımmış gibi. Varsa da bu Rick olamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WereChaos W kullanıcısına yanıt
    Dizinin adı The Walking Dead ama zombilerin nasıl oluştuğu önemli bir konu değilmiş. Çete savaşlarını anlatan dizi yapacaktık zombileri bahane ettik gibi bir açıklama olmuş bu :D

  • Ilk sezonlari bu kadar iyi olup da soradan bu kadar batirilan dizi daha gormedim , durmadim ve izlemedim ben.Gercekten batirdilar. Simdi de sinema filmi deniliyor. Iyice gozlerini para burumus.

  • Zaten normalde de öyle olur böyle bir salgında kimse tedaviyi aramaz kimse salgının nerede, nasıl çıktığını araştırmaz. Ama tedavi konusuna girilse bile artık kaç yılda o kadar yayılmış kime ne tedavisi yapılacak?
    Kaç tane aylak var hükümet nasıl geri kurulacak vs. ama evet sende haklısın sadece çete savaşı gibi bir şey olur o zamanda.

  • Bence her sezonu harika, Rick diziye geri dönsün..

  • Salğının tedavisi için yapılan yolculuk sıkıcıydı. Salğının kaynağını araştıran bölümler olsa oda sıkıcı olurdu. Zaten back tarafını sağlama almadan kim kaynağını araştıracak..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mamileite

    10 sezondur izliyoruz, 11. sezonunda final yapacağı konuşuluyor ama henüz hastalığın nasıl başladığı ve yayıldığı ile ilgili hiçbir konuya değinilmedi. Ya da herhangi bir tedavinin olup olmayacağı da belli değil. İlk sezonlarda keyifliydi ama son sezonlar zombi dizisinden ziyade artık çete savaşlarına döndü

    İlk sezonlar nasıl güzeldi düşününce insan şaşırıyor o çizgiden çıkıp bu hale nasıl geldiklerini en son 7 veya 8. sezonları izlemiştim sırf aynı şeyler yaşanıyor diye, Yan dizisi'de güzel başlayıp kötü ilerledi güzelim konuyu harcadılar bence.

  • Twd Reisi Rick Grimes geri dönmeli zaten final sezonu efsane bu sene sona eriyor Film serili olur inşallah aynı konu üzerinden gitmesine gerek yok Dünya Savaşı Z tarzında olsa da çok güzel olur bence

  • Fear the walking dead dizisinde başlangıcı ve yayılışını işliyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mamileite kullanıcısına yanıt

    (yanlış bilgi :Hastalığın kaynağı uzaylılar. Bir çeşit uzay sporunu Dünya kaynaklarını ele geçirmek için biyolojik silah olarak kullanıyorlar.) edit: Robert Kirkman bunu şaka olarak söylediğini belirtip gerçek olmadığını belirtmiş. Sonradan yalanlamış.. attığı tweet şaka amaçlıymış.


    virüsün nasıl yayıldığına dair 3-4 adet alternatif kurgu üzerinde çalışıyorlarmış ancak bunu açığa çıkarmak için acele etmeyeceklermiş çünkü daha yapacakları işler varmış TWD evreni ile ilgili yani epey suyunu çıkaracaklar duruyorlar daha..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m-99 -- 11 Nisan 2021; 0:16:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.