Şimdi Ara

Stadia Games & Entertainment'ın geliştirme araçları açık kaynaklı hale geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Stadia Games & Entertainment'ın geliştirme araçları açık kaynaklı hale geldi



    Google geçtiğimiz ay Stadia hizmeti için kurduğu oyun geliştirme stüdyolarını kapatma sürecini başlatmıştı. Stadia Games & Entertainment ekibi, geliştirme sürecine yardımcı olmak için oluşturulan bazı araçları açık kaynak kodlu hale getirdi.



    Ayrıca Bkz.Lenovo Legion 2 Pro'nun tanıtılacağı tarih belli oldu



    Stadia Games & Entertainment'ın Montreal ve Playa Vista merkezli stüdyoları vardı. Her iki stüdyo da Stadia hizmeti için oyun geliştirme fırsatı bulmadan kapatılma kararıyla yüz yüze geldi. Google bir veda hediyesi olarak Stadia Games & Entertainment tarafından kullanılan geliştirme araçlarının kaynak kodlarını GitHub üzerinden erişime açtı.



    Stadia Games & Entertainment'ın geliştirme araçları açık kaynaklı hale geldi



    GitHub'a yüklendi



    Arama devi "sge-monorepo" isimli kod deposunun Stadia Games & Entertainment stüdyolarının herhangi birinde geliştirilmekte olan oyun projeleriyle ilgili hiçbir şey içermediğini söylüyor. Bununla birlikte söz konusu araçların Stadia için oyun geliştirmeye özgü olmadığını da belirtelim.



    Proje araçlarının açık kaynaklı hale gelmesi ile birlikte Stadia Games & Entertainment bünyesinde görev yapan geliştiriciler bu araçları bir sonraki işlerine taşıyabilecekler. Ayrıca diğer şirketlerin Google'ın kodlama mantığını inceleyerek kendileri için bir pay çıkarması mümkün olacak.




    Kaynak:https://github.com/google/sge-monorepo







  • Nucleus Coop teknolojisi ki eski left4dead serisinde bile ekranı 2-4 ve üzeri 16-32 katlarına bölmeye yarayan bir teknolojidir bu işte bu tekniğin sanal makine üzerinde mpeg-4 küsür şeklinde stream video akışı anlamıyla yayınlamaya yarayan bir alt yapı nede olsa adamların ellerindeki sunucu tarlalarında bundan bu tarz işlemciden çok fazla var. maksimum talep öngörüsüne göre sistem neredeyse %10 kullanımı civarında artık fazla yeni şey arayan pek yok arama motorunda belli siteler belli noktalara gelmiş olduğu için arama motorları ellerindeki işlemci gücüyle ticari kaybı azaltmak için bu teknolojileri değerlendirmek durumundalar. yakında MS ta gelirse şaşırmam

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.