Şimdi Ara

John Wick 4 ve John Wick 5 için beklenmedik senarist değişikliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • John Wick 4 ve John Wick 5 için beklenmedik senarist değişikliği



    John Wick serisinin yapımcı stüdyosu Lionsgate, devam filmlerinde ilginç bir değişikliğe gidiyor. Yapılan açıklamalara göre, serinin yaratıcısı ve baş senaristi olan Derek Kolstad John Wick 4 ve John Wick 5 filmlerinde herhangi bir şekilde görev almayacak. Konuyla ilgili açıklamalar yapan Derek Kolstad, bu kararın kendisine sorulmadan alındığını söyledi.



    Colllider'a konuşan Kolstad,"Hayır, benim kararım değildi. Bu tarz şeylere kontrat yönünden bakacak olursanız, üçüncü filmde senaryoyu birden fazla kişiyle paylaşmıştım, yeni film için bana gelmeleri gerekmiyordu ve gelmediler. Şimdi buna bakıp canınız acıyabilir, 20 yıl önceki ben olsaydım çok üzülürdüm. Ancak sektörün geldiği noktayı ve işleyişini gördükten sonra, artık her şey için en iyisini dilememiz gerektiğine inanıyorum. Ve evet, bu seri benim için çok kişisel, John Wick hakkında kötü şeyler söylemem mümkün değil. Serinin hayatta kalmasını ve daha da büyümesini istiyorum." ifadelerini kullandı.



    Ayrıca Bkz.The Falcon and the Winter Soldier rekor kırarak Disney+'ın en çok izlenen dizisi oldu



    Derek Kolstad daha önce John Wick 1 ve John Wick 2 filmlerinde tek senarist olarak görev almıştı. John Wick 3'te ise senaryo Kolstad'ın da dahil olduğu dört kişilik bir ekip tarafından hazırlandı. Lionsgate bunun ardından artık yeni filmler için Kolstad'a gerek kalmadığını düşünmeye başlamış gibi görünüyor.



    Kolstad ayrıca John Wick spin-off dizisi olan The Continental için de bazı açıklamalar yaptı. Kolstad'ın ifadelerine göre önümüzdeki birkaç haftalık süreçte diziyle ilgili büyük duyurular yapılacak. John Wick'in yer almayacağı The Continental dizisinde; Continental otelleri, High Table konseyi ve genel anlamıyla John Wick evreninin yeraltı dünyası ve mitolojisiyle ilgili detayların anlatılması bekleniyor.



    John Wick 4 filmi 27 Mayıs 2022'de sinemalarda yayınlanacak.



     




    Kaynak:https://collider.com/john-wick-4-the-continental-tv-series-updates-derek-kolstad-interview/







  • chuck norris in film lerinden beter bu seri

  • Adamı meyhanede sarhoş edip senaryoyu anlattırmışlar, sonra da tekmeyi koymuşlar gibi bir izlenim uyandırdı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adamın kuyusunu kazmışlar.

  • sayı saymak için senaryoya gerek var mı !?

  • İlk 2 film iyiydi zaten. 3. film acayip sıkıcıydı

  • Bu filmlerin matrix evreninde geçtiğine dair bir teori vardı. 3. filmi izleyince çatıdan düşüp ölmemesi bi acaba dedirtti bana :)

  • ilk 3 ünü zevkle izledim.

    John Wick 4 ve John Wick 5 için beklenmedik senarist değişikliği
  • Zaten senaryosuyla öne çıkan bir seri değildi ama hikayesi aksiyonu sahneleri kadar olmasa da filmi keyifli kılan yönlerinden biriydi. Devam filmlerinde aksiyonun bu kalitede hatta daha da iyi olacağına dair endişem yok ama umarım senaryosu da güzel olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetmen koltuğundan Chad Stahelski de alınırsa ilk 3 serisinden bağımsız bir seri izleyeceğimizi düşünüyorum. Çünkü serinin bu kadar izlenmesini sağlayan kişinin o olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Aksiyon filmlerinde en büyük eksiklik genellikle arka plandaki kurgu oluyor. John Wick'de ise bir olay örgüsü üzerinden arka planı zengin tutarak izleyici filme çekmeyi başarıyordu. Aksiyon sahneleri ve Müziklerse filmin tuzu ve biberi oluyor.


    Film hakkında öyle büyük bir beklentim yok. Zaten 3. Filmin sonunda 4. Filmin nasıl bir hikayede işleyeceğini gösterdiler.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mokoko_TR

    chuck norris in film lerinden beter bu seri
    izleme o zaman zorla mı izletiyorlar
  • 3. sünde ki tekdüzelikten sonra bence beklenen birşeydi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.