Şimdi Ara

OnePlus 9R tanıtıldı: Uygun fiyatlı amiral gemisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OnePlus 9R tanıtıldı: Uygun fiyatlı amiral gemisi



    OnePlus bugün düzenlediği etkinlikte "uygun fiyatlı amiral gemisi" olarak konumlandırdığı OnePlus 9R modelini tanıttı. Akıllı telefon geçen yıl piyasaya sürülen OnePlus 8T'nin "biraz" güncellenmiş versiyonu olduğu için birçok kişiye tanıdık gelebilir.



    Ayrıca Bkz.OnePlus 9 ve 9 Pro tanıtıldı: Snapdragon 888 işlemci, Hasselblad kamera, 120Hz ekran



    OnePlus 9R ana kamera ünitesinin tasarımı açısından OnePlus 8T'den ayrılıyor. Geçen yılki modelde siyah renkteydi, yeni akıllı telefonda ise gövde renginde. Bunun dışında iki akıllı telefon arasında görünüm olarak pek bir fark yok.



    OnePlus 9R'nin ön paneli Full HD+ çözünürlük (2400x1080) ve 120 Hz tazeleme oranına sunan 6.55 inç AMOLED ekranla kaplı. 16 megapiksellik ön kamera ekran üzerindeki küçük deliğe yerleştirilmiş. Cihazda ekrana gömülü parmak izi tarayıcısına yer verildiğini de belirtelim.



    OnePlus 9R tanıtıldı: Uygun fiyatlı amiral gemisi



    Fiyat etiketi de belli oldu



    OnePlus 9R ile OnePlus 8T arasındaki ikinci ve son büyük fark yeni modelde Snapdragon 865'ten biraz daha güçlü Snapdragon 870 işlemciye geçiş yapılması. Akıllı telefonda UFS 3.1 depolama birimi ve 65 watt hızlı şarj destekli 4.500 mAh pil mevcut. Beklenildiği gibi kutuda şarj cihazı var.



    OnePlus 9R tanıtıldı: Uygun fiyatlı amiral gemisi



    Cihazın arka panelinde dörtlü kamera sistemi görev yapıyor. Modüle optik görüntü sabitleme özellikli 48 megapiksel ana kamera (Sony IMX 586) hayat verirken, bunu 123 derecelik açıyla çekim yapabilen 16 megapiksel ultra geniş açılı lens (Sony IMX 481), 5 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel monokrom sensör tamamlıyor.



    OnePlus 9R tanıtıldı: Uygun fiyatlı amiral gemisi



    Kutudan Android 11 tabanlı OxygenOS 11 arayüzüyle çıkan OnePlus 9R, Karbon Siyahı ve Göl Mavisi olmak üzere iki renk seçeneği ile geldi. Kısa bir süre içerisinde satışa sunulacak cihazın fiyat etiketleri şu şekilde:




    • 8 GB RAM + 128 GB depolama - 552 dolar

    • 12 GB RAM + 256 GB depolama - 607 dolar









  • Olması gerekenden 150 dolar daha pahalı olmuş. Piyasada rakipleri çok daha rekabetçi.

  • 3 yıllık lensi taka taka bitiremedi arkadaş işlemciden kıs kameradan kısma sesden kısma.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 552 dolar uygun fiyatlı amiral gemisi değil, amiral gemisi fiyatıdır. oneplus android dünyasında hatta akıllı telefon dünyasında en beğendiğim markadır. tasarımları, sade arayüzü, amiral katili sloganı, hızlı şarj mottosu, marka algısıyla vs. ama bu telefon olmamış. muadil markalarda amiral gemisi alabiliyorsunuz bu fiyatlara.

  • glumerna G kullanıcısına yanıt
    bence kameradan kissin işlemci den kismasin 3 5 defa foto çekip atiyon kenara ama işlemci herdaim kullanılıyor telefonum ağır çalışıyor ama olsun kamerası güzel diyen duymadım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • saint42 kullanıcısına yanıt
    Bende tırt işlemcili mate 10 pro var 5 yıllık huawei işlemcili daha hiç bi kasma olmadı oyun falan oynamazsan gayet yetiyor ortalama bi işlemci.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın da bu android telefon fiyatlarının da suyu çıktı arkadaşlar. 600-700$ bandında android telefon almak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Apple a 1000$ a telefon satıyor diye kızarken android telefon fiyatları da oraya geldi geliyor.

  • Uygun fiyatlı deyince 300-400 falan beklemiştim 600müş gidiyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 500 doları geçmemeliydi

  • Uygun fiyatlı amiral gemisi 607 dolar fıkra bu kadar bende gidiyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu fiyatlarla Oneplus ne yapmak, nereye varmak istemektedir?

  • Neresi uygun ya bunun poco X3 pro nun yanından bile geçemez

  • Bir OnePlus fanatiği ve kullanıcısı olarak, dünkü evnt da 9R ile ilgili bir kelime geçmedi siz nereye bakıp bu yalan haberi yapıyorsunuz yuh yani

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.