Şimdi Ara

iPhone 13 de satış rekorları kırabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iPhone 13 de satış rekorları kırabilir



    Apple’ın geçen çeyrekte patlama yapan iPhone satışları sayesinde 100 milyar dolar gelir barajını aşması analizleri de hareketlendirdi. Şimdiden iPhone 13 serisi için rekor kıracağı yorumları yapılıyor.



    2021 yılında ne kadar iPhone satılacak?



    Apple’ın iPhone 12 mini ilgi görmese de özellikle iPhone 12 Pro ve iPhone 12 Pro Max satışları zirve yaptı. Pek çok pazarda ilk 3 arasına giren modeller sayesinde geçen yıl son çeyrekte 80 milyon iPhone satmayı başarmıştı.



    Ayrıca Bkz.Netflix'in popüler filmi Bird Box'ın yan hikayesini anlatan yeni bir film duyuruldu



    Analiz uzmanları özellikle Asyalı tedarik zincirlerinde herhangi bir değişiklik olmadığını belirtiyor. Yani önceki çeyreğe göre siparişlerde azalma veya artma yok. Buna göre yılın ilk çeyreğinde Apple’ın 56-62 milyon arasında iPhone satacağı ön görülüyor. İkinci çeyrekte ise 45 milyon civarı bir tahmin var.



    Analizler 2021 yılı genelindeki iPhone satış tahminlerini de yükseltti. Uzmanlar 240 milyon hatta 250 milyon sınırına kadar çıkabileceğini düşünüyor. iPhone 12 serisinin 2014 yılındaki iPhone 6 serisi gibi heyecan yarattığı ifade ediliyor.



    Yaşanan gelişmeler iPhone 13 için de umut oldu. Analizler iPhone 13 serisinin beklentilerin üzerinde performans göstereceğini düşünüyor. iPhone 12 için koyulan 80 milyon adetlik başlangıç tahmini iPhone 13 için 100 milyona yükseldi. Bu da 2022 için yeni bir rekora işaret ediyor.




    Kaynak:https://appleinsider.com/articles/21/03/22/iphone-12-supercycle-set-iphone-sales-records-in-2021







  • Akıllı telefonların da ekran kartları gibi 2 yılda bir çıkarılması gerekiyor artık bence. Çünkü eskisi gibi bir önceki model ile sonraki model arasında çok devasa farklar kalmadı. Çentikten 3mm kıstık, kamerayı 1 mega piksel arıtırdık , bataryayı 100mh büyüttük diyerek her sene yeni model çıkarmanın bir mantığı yok
  • Akıllı telefonların da ekran kartları gibi 2 yılda bir çıkarılması gerekiyor artık bence. Çünkü eskisi gibi bir önceki model ile sonraki model arasında çok devasa farklar kalmadı. Çentikten 3mm kıstık, kamerayı 1 mega piksel arıtırdık , bataryayı 100mh büyüttük diyerek her sene yeni model çıkarmanın bir mantığı yok

  • Sana bana bize bişey olabilir

  • Bobregi isittik bekliyoruz. Gonder gelsin reis

  • Her yeni çıkan modeli almak zorunda değilsiniz. Sonuçta adamlar para kazanmak için bu şirketi kurmuşlar, her sene yeni ürün tanıtıp para kazanmaya çalışıyorlar.

  • mamileite kullanıcısına yanıt
    yoktan talep yaratıyorlar arz edip hocam güzel pazarlama stratejisi bir de son model kullanma hastalığını düşünüp böyle her sene benzer telefonlar servis ediliyor

  • neden 100dolaramı satacak :S

  • iphone 12 den ne kadar farklı olabilir ki. asgari ücret kazanıpta taksitle şu telefonu almak akıl işi deil

  • çentik küçülür ekran hz artar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzelse 5 sene sonra alabilirim

  • Çıkış fiyatı tahmini 20 000 tl olacağından haber bizi ilgilendirmiyor

  • mamileite kullanıcısına yanıt

    Niye gerek yok onlar için bal gibi var. Adamların amaçları para. Her hâlukarda satacakları belli. Nakit girişini niye durdursun?

  • camı da kırılabiliniyor olacak değil mi? :d

  • Yani bu söylemine göre ekran kartı üreticileri 2 yılda bir ürün çıkararak para akışını durduruyorlar öyle mi? Şu an piyasada ekran kartı yok neredeyse adamlar üretimde yavaş kalıyor, tedarik edemiyorlar. Apple ve telefon üreticileri öyle bir noktaya geldi ki herkeste şarj aleti ve kulaklık var diye kutuya bunları koymayı bıraktı. Bu son bulmaz üretim-tüketim çılgınlığının sonucu gibi geliyor bana. İhtiyacı olup da yüksek model alana lafım yok elbette ama bazıları var ki en son model hangisi onu almak istiyor, devamlı yeni devamlı farklı telefon. Ama son noktaya bakınca herkes kazandığı paraya bakar elbette, gerisini düşünmez.

  • Bence 3 model gayet yeterliydi. Mesela 8-8 plus ve x gibi. Yada 11-11 pro ve max gibi. 4 model gibi görünse bile sen hala zincir kanal mağazalarda xr satıyorsun üstelik 64 ve 128 gb halâ var. Üzerine bir de Se 2020 eklenince 12 mini'nin ezilmesi normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X ten beri tekrar kasa degisene dek yeni bir iPhone almayi dusunmuyorum. Eskidi bu numaralar kac yikdir ayni sekiller kamera deliklerinden baska degisen pek birsey yok. Iki ileri bir geri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 25 Mart 2021; 23:31:4 >
  • https://aylink.co/Oga

    12 PRO MAX yeni mükemmel tasarım incelemek isteyenler linke tıklayıp bakabilir.

  • Çevremde asgari ücretle çalışmasına rağmen şu telefonu alacak o kadar insan var ki..

  • mamileite kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum. Apple zaten 12 serisi ile kasadan tutun, ekranına, donanımına, kamerasına, wireless şarjına varıncaya kadar epey bir değişikliğe gitti. 14 serisi ile yenilik yapabilir gibi geliyor bana. Gelecek en büyük yenilik ise hepimizin bildiği gibi ekrandan parmak izi okuma.


    eskiden ana model çıkardı, ana modellerden sonra s modeller çıkardı. Ana modellerde kasa değişir, s modellerde ise kasadaki kronik problemler giderilir ve aybı zamanda donanıma abanılırdı. Bunu bilen kullanıcılar, s modellerini almak isterlerdi. Keza ben de 5s ve 6s plus kullanmış, epey memnun kalmıştım.


    ama artık özellikle çinlilerin donanım kasmasından sonra böyle yapmıyor. Kasayı ne zaman değiştireceği belli değil. Bir bakıyorsunuz, donanımda değişikliğe gidiyor, kasaya dokunmuyor, ertesi yul, kasayı değiştiriyor, kamerayı değiştiriyor ama donanıma pek dokunmuyor. Ama iphone 12 de hemen hepsini baştan aşağı yeniledi. Bundan sonra aman aman değişiklik olmaz gibi geliyor. Elbette işlemciyi biraz daha hızlı yapcak, pili biraz daha güçlendirecek, kamerayı yazılımla yenileyecek ama toptan pakete baktığımızda son kullanıcı açısındançok da fazla bir değişiklik olmayacak gibi geliyor bana


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.