Şimdi Ara

Clubhouse'un Android platformuna ne zaman geleceği belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Clubhouse'un Android platformuna ne zaman geleceği belli oldu



    Sosyal ağ Clubhouse'un temsilcileri, uygulamanın Android için beklenen sürümünün lansmanına ilişkin güzel haberi paylaştılar. Haftalık toplantıda, Clubhouse kurucu ortağı Paul Davison, şirketin son zamanlarda uygulamanın Android sürümü üzerinde çok çalıştığını belirterek, bu sürecin birkaç ay sürebileceğini açıkladı. Görünüşe göre Clubhouse, Android platformuna bu baharın sonlarında veya yazın başlarında gelecek.



    Ayrıca Bkz.Nisan ayında HarmonyOS'a güncellenecek ilk Huawei akıllı telefonların listesi sızdı



    Bu yılın başında Clubhouse blogu, geliştiricilerin, uygulamanın Android versiyonu için çalışmaların başladığını duyurmuş, ancak şirket belirli bir tarih belirtmemişti. Bundan sonraki açıklamaların çoğu da Android cihaz kullanıcılarını desteklemenin ve uygulamanın daha geniş bir kitleye erişilebilirliğinin önemine dair belirsiz sözler içeriyordu.



    Bu arada, rakipler de Clubhouse'un bu özelliğinden esinlenmeye başlamışlardı. Örneğin Twitter, farklı platformlarda daha fazla kullanıcıya yeni Spaces özelliğine erişim sağlamak için Clubhouse Android uygulamasının gecikmesinden yararlandı. Kısa bir süre sonra da Twitter, Spaces'ı Nisan ayında daha geniş bir kitleye resmi olarak sunmayı planladığını duyurdu.



    Clubhouse'un Android platformuna ne zaman geleceği belli oldu



    Clubhouse, Android platformuna geç kaldı



    Davison, davetler hakkında da konuştu ve başvuruyu herkese açık hale getirmek istediğini, çünkü pek çok seçkin konuşmacının henüz Clubhouse'a gelmediğini kaydetti. Bir Android istemcisinin olmaması şirket için şimdiden bazı zorluklara neden oldu. Bazı uygulama geliştiricileri kendi çözümlerini yarattı ve aynı simgeyi kullanmaktan çekinmiyor bile. Bu genellikle Google Play'de Clubhouse'u arayan Android kullanıcılarının kafasını karıştırıyor. Zira Clubhouse uygulaması kisvesi altında kötü amaçlı yazılım dağıtan bilgisayar korsanları da mevcut.



    Şirket ayrıca bir dizi başka ilginç duyuru da yaptı. Platforma özellikle, yaratıcılık ve para kazanma odaklı araçlar eklenmesi gündenmde. Ayrıca şirketn, ücretli sesli sohbetler başlatma olasılığını da mevcut.




    Kaynak:https://techcrunch.com/2021/03/22/clubhouse-says-its-android-launch-will-take-a-couple-of-months/







  • İos’da daha davetiyesiz üye olamadık
  • Geç kaldın clubhouse efendi geçmiş olaaaaa. Yıldız'ın parladı ama cukkayi başkaları kaptı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Twitter'a da buna benzer bir sistem gelmiş. Dün akşam Enver Aysever'in sohbet odasını görüp girmiştim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özet : Henüz belirlenen bir tarih yok.

    quote:

    Clubhouse kurucu ortağı Paul Davison, şirketin son zamanlarda uygulamanın Android sürümü üzerinde çok çalıştığını belirterek, bu sürecin birkaç ay sürebileceğini açıkladı. Görünüşe göre Clubhouse, Android platformuna bu baharın sonlarında veya yazın başlarında gelecek.

  • android'le ios bilemedin 1-2 ay ara ile çıkmalıydı.bu ne rahatlık?

  • Sıkıcı bir platform androidi olanlar fazla ümitlenmesin

  • Geç bile kalındı

  • Bence artık ilk popülerliliği kalmadı. Çok hızlı yükseldi ve öylde düştü gibi geliyor bana

  • 3rd world country android
  • Çok hype yapılan ancak bomboş olan bi uygulama. Bu uygulamanın yapabildiği ancak diğer uygulamaların yapamadığı herhangi bir şey yok, işte ünlüler, davetle girilme felan diyince insanlar kendini elit sandı bi an hahaha



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiqBrav3 -- 23 Mart 2021; 21:43:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben bu programın bütün platformlara gelmesini diliyorum. Meraklısı olduğumdan değil ama sesli mesajlaşma özellikle görme engelli bireyler için yazma üzerine kurulu sosyal medya programlarını kullanamamaktan kurtulup daha kolay içeriklere ulaşmalarına ve sosyalleşmelerine olanak sağlayacaktır.

  • Twitter'da millet sohbetten sıkıldı bunlar android e getirecek gelmesede olur

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.