Şimdi Ara

Microsoft, Xbox Live'ın ismini değiştiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft, Xbox Live'ın ismini değiştiriyor



    Microsoft'un Xbox konsolları için ilk kez 2002 yılında hizmete sunduğu Xbox Live servisinin ismi değişiyor. İsim değişikliğindeki ana sebep ise karışıklığı önlemek.



    Ayrıca Bkz.Microsoft, 10 milyar doların üzerinde bir ücrete Discord'u satın almak istiyor



    Geçtiğimiz saatlerde yapılan haberlere göre Microsoft, Xbox Live hizmetinin ismini değiştiriyor. Hizmetin yeni ismi ise Xbox network olacak. Değişim yapılmasındaki ana sebep ise Xbox'ın abonelik servisi olan Xbox Live Gold ile yaşanan isim karışıklığının önüne geçmek.



    Bu konuya dair ilk söylentiler Ağustos 2020'de çıkmıştı ancak çok fazla üzerinde durulan bir konu olmamıştı. Yeni isimde dikkat çeken nokta ise Xbox Network hizmetinde "N" harfinin küçük harfle yazılmış olması. 



    Xbox'ın bu isim değişikliği ile PlayStation'ın isim yolunda gittiğini söyleyebiliriz. PlayStation tarafında da ağ hizmetinin adı PlayStation Network, abonelik servisinin adı da PlayStation Plus. Aslında Microsoft isim karışıklığı konusunda bir şeyleri düzeltmek istiyorsa konsollarının isimlerini düzeltemesinde daha büyük fayda var diyebiliriz.




    Kaynak:https://www.pcgamer.com/microsoft-renames-xbox-live-to-xbox-network/







  • live gold olaynı bitirecekler belli ki, gamepass'ın içine yedirecekler sanırım.
    gamepass = gamepass + gold olur
    gamepass ultimate = gamepass (üst paket) + gold olur

  • emre1393 kullanıcısına yanıt
    Öyle bir gündemleri olmadığını açıkladılar. Zaten öyle bir amaçları olsa xbox live'ın adıyla oynayıp bir sürü masraf yapmazlar, xbox live goldu iptal edene kadar beklerler ve kafa karışıklığı kalmazdı. Xboxın da Playstationın da bedava verilen oyunları kütüphanesine bile eklemeyen, haberi bile olmayan, sadece online fifa, cod vs. oynamak için plus/gold alan milyonlarca müşterisi var. Hatta konsol sahiplerinin çoğunluğu sadece 1-2 online oyun için konsol alıyor. Altın yumurtlayan tavuğu kesmezler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.