Şimdi Ara

Dark Deception: Monsters & Mortals'ın Silent Hill DLC'si 23 Mart'ta Çıkıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
39
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Geliştirici Glowstick Entertainment, çok oyunculu korku oyunu Dark Deception: Monsters & Mortals'ın Silent Hill indirilebilir içeriğinin 23 Mart'ta çıkış yapacağını duyurdu. %10 indirimli çıkacak ve sınırlı bir süreliğine satışta kalacak.

    Silent Hill indirilebilir içeriği Heather, Cybil, Robbie, Nurse ve Pyramid Head oynanabilir karakterlerini ekleyecek.
     
    Glowstick Entertainment'ın belirttiğine göre "Bizim gibi küçük bağımsız bir ekibin, Silent Hill gibi büyük bir IP'yi kullanma şansı elde etmesi oldukça sıradan olmayan bir durum. Bunun üzerinde çalışmaktan son derece onur duyuyoruz ve bu fırsatı Dark Deception'ın başarısı ile Dark Deception'ın tutkulu oyuncu topluluğuna borçluyuz. Bu ayrıca Dark Deception oyuncu topluluğu için büyük bir test. Eğer Silent Hill indirilebilir içeriği iyi satarsa, diğer büyük AAA IP'ler için indirilebilir içerik ihtimali güçlenir. Bunu kesinlikle sizin yardımınız olmadan yapamayız. Eğer Monsters & Mortals sahibiyseniz ve hangi indirilebilir içeriği almak konusunda kararsızsanız cevap kesinlikle Silent Hill."
     
    Dark Deception: Monsters & Mortals PC (Steam) üzerinde ulaşılabilir durumda.

    Silent Hill indirilebilir içeriği fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Oldukça sıradan mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Capcom böyle küçük ekiplere böyle büyük IP haklarından ufak ufak vereceğine Sony gibi büyük şirketlere verse de adam gibi yeni ve güzel bir şeyler görsek. Hele bir de Kojima Productions'a verse var ya ne efsane olur Dark Deception: Monsters & Mortals'ın Silent Hill DLC'si 23 Mart'ta Çıkıyor 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.