Şimdi Ara

?? Haftalık Dizi Önerisi 17: High Score

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ?? Haftalık Dizi Önerisi 17: High Score



    Netflix’in büyümesi ile birlikte her yıl onlarca özel içerik görmeye başladık. Netflix’in özel film ve dizileri her ne kadar eleştirilse de belgesellerin eleştirilerden biraz daha uzak olduğunu söylemek gerek. Hemen hemen her konu ile alakalı iyi kötü belgeseller bulabilirsiniz Netflix’te. Ben de bugün oyunlara tutkusunu olan biri olarak Netflix’in oyun belgeselini önermek istedim.



    Ayrıca Bkz.Haftalık Dizi Önerisi 16: Firefly



    Bu hafta sizlere önerdiğimiz yapım, oyun dünyasının geçmişini anlatan High Score isimli belgesel. Belgeselin anlatıcılığını Charles Martinet üstleniyor.



    ?? Haftalık Dizi Önerisi 17: High Score



    Belgesel dizisi High Score, video oyunlarının altın çağı olan, Pac-Man ve Doom gibi efsane oyunların piyasaya sürüldüğü dönemi ele alıyor. Dünyanın dört bir yanındaki öncü bilgisayar programcıları ve vizyoner sanatçılar, ustalıklarını ve irade güçlerini ortaya koyarak Space Invaders, Final Fantasy, Street Fighter II, Mortal Kombat, Sonic the Hedgehog ve John Madden Football gibi oyunların unutulmaz dünyalarını kurdu. Oyuncular ve yaratıcılar, ellerinde herhangi bir kural kitabı veya yol haritası olmadan kazanılacak paranın, ezilecek rakiplerin ve ulaşılacak kalplerin sınırlarını zorladı. Bu, piksellerin ardındaki beyinlerin ve onların, benzersiz yenilikleriyle neredeyse tesadüfen milyarlarca dolarlık bir sektör kurmalarının öyküsü.



    Eğer oyun dünyasıyla yeni tanışan biriyseniz bu belgeselin sizin için ekstra keyifli olacağını belirtmek isterim. Geçmişe dair birçok enteresan bilgi öğreneceksiniz. Ayrıca belgesel sadece ekranda insanların konuştuğu ve eski-yeni görüntülerin olduğu bir belgesel değil. Ciddi anlamda prodüksiyon için uğraşılmış. Ne demek istediğimi izlediğiniz de daha iyi anlayacaksınız.



    ?? Haftalık Dizi Önerisi 17: High Score



    Belgesel şu an için 6 bölümden oluşuyor ve her bölümde farklı bir oyunun geçmişine odaklanıyor. Her bölüm yaklaşık olarak 40 dakika. Belgeseli oyunlara ilgisi olan herkese rahatlıkla öneriyorum. Belgeseli şu anda Netflix üzerinde bulabilirsiniz.





  • Dizi değil ki belgeselmiş.Oyunları seviyorum,geçmişlerini hep merak etmişimdir,benim için iyi bir deneyim olacak,teşekkürler.

  • izlenecekler listemize alalım konu sardı

  • Nereden izlenebileceği bile söylenmiş. Başımıza taş yağacak. Ha dizi Netflix'te olmasa "Alın size dizi, nereden izlerseniz izleyin." oluyor genelde.
  • netfilixte aylar önce izledim diye hatırlıyorum

  • Böyle bir yapıma da eşcinsellik unsuru koymazsın be abi! Hayır hayır, kesinlikle eşcinsel düşmanı birisi değilim. Aksine saygı da duyuyorum. Ama böyle bir yapıma da eşcinsellik unsuru koymak da, ne bileyim tuhaf.. Eşcinsellik unsurunun hangi bölümde olduğunu söylemiyim, kendiniz izleyin bulun:)


    Bu arada, High Score gerçekten harika bi belgesel.. İzlerken resmen eskilere dönüyorsunuz. Dilerim yeni sezonu da gelir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufir

    Böyle bir yapıma da eşcinsellik unsuru koymazsın be abi! Hayır hayır, kesinlikle eşcinsel düşmanı birisi değilim. Aksine saygı da duyuyorum. Ama böyle bir yapıma da eşcinsellik unsuru koymak da, ne bileyim tuhaf.. Eşcinsellik unsurunun hangi bölümde olduğunu söylemiyim, kendiniz izleyin bulun:)


    Bu arada, High Score gerçekten harika bi belgesel.. İzlerken resmen eskilere dönüyorsunuz. Dilerim yeni sezonu da gelir.

    bin tane oyun var bin tane konu var 6 bölümlük dizinin neredeyse 1 bölümü lgbt üzerine

    3.bölüm bıraktım diziyi, adamlar sırf lgbt mevzuları için dizi yapıyorlar durum tam olarak buna dönmüş durumda?? Haftalık Dizi Önerisi 17: High Score 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

    bin tane oyun var bin tane konu var 6 bölümlük dizinin neredeyse 1 bölümü lgbt üzerine

    3.bölüm bıraktım diziyi, adamlar sırf lgbt mevzuları için dizi yapıyorlar durum tam olarak buna dönmüş durumda 



    Alıntıları Göster

    Netflix'in olayı bu zaten.. İçinde LGBT unsuru bulunmayan içeriği neredeyse yok gibi.. Hemen hemen her içeriğinde bi LGBT unsuru mevcut..

  • Netflixin belgeselleri keyifli oluyor izlenilir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.