Şimdi Ara

Araştırmalara göre Kovid aşıları ölümleri %85, hastane yatışlarını %80 oranında azaltıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Araştırmalara göre Kovid aşıları ölümleri %85, hastane yatışlarını %80 oranında azaltıyor



    Bütün Dünya'yı etkisi altına koronavirüs pandemisi neticesinde birçok ülke aşılama çalışmalarına devam ediyor. Şimdi ise İngiltere'de  yaklaşık 25 milyon kişinin en az tek doz Pfizer veya AstraZeneca aşısı ile aşılandığı belirtilmekle birlikte İngiliz bilim insanlarının çalışmalarına göre aşılar 80 yaş ve üzeri kişilerde ölümleri %85; tüm yaş gruplarında ise hastane yatışlarını %80 oranında azaltıyor.



    Bütün bunlara ek olarak aşıların 70 yaş ve üzerindeki kişilerde vakaları %60 oranında azalttığı belirtilmekle birlikte bilim insanı Dr Ramsay aşılı bir bireyle yaşayan insanlarda enfeksiyon kapma riskinin 3'te 1'e indiğini öne sürdü.



    Aşılama



    Araştırmalara göre Kovid aşıları ölümleri %85, hastane yatışlarını %80 oranında azaltıyor



    İngiliz hükümeti 25 milyon vatandaşın en az 1 doz aşılandığını açıklıyor yani diğer bir deyişle ihtiyaç halinde veya zaruri durumlarda uygulanacak tek doz aşıların dahil pandemiye ve vakalara olan etkisi çok yüksek düzeyde. İngiltere Halk Sağlığı Aşı Bölümü şefi Mary Ramsay; Pfizer ve Oxford aşılarının Birleşik Krallık üzerindeki etkilerine ilişkin verileri açıkladı ve aşıların tek dozunun dahi son derece başarılı bir biçimde ölümleri azalttığına ilişkin açıklamalarda bulundu.



    Yukarıdaki fotoğraftaki grafikte Pfizer ( sol ) ve Oxford yani AstraZeneca ( sağ ) aşılarının tek dozunun 70 yaş ve üzeri kişilerde enfeksiyon oranını %60 oranında azalttığı yer alıyor.



    Ayrıca aşıların ölüm oranlarını düşürmedeki etkisi resmi verilerde de desteklenmiş durumda bulunuyor. Bilim insanı Dr Ramsay'in açıklamalarına göreyse tek bir doz aşılamadan sonra oluşan etki ikinci dozla da pekiştiriliyor yani diğer bir deyişle ikinci doz ile ek bir koruma sağlıyor; bütün bunlara ek olarak tek doz aşı olan bireylerin de hastaneye yatış oranlarında %40'lık bir düşüş gözlenmiş durumda. Söz edilen rakamlar birleştirildiğinde ise 80 yaş ve üzerindeki bireylerin hastaneye yatış oranları %80 oranında azalmış oluyor.



    Sosyal yaşam





    Aşılama sonucundaki veriler yüz güldürmesine karşın uzmanlar aşılanan bireylerin hayat tarzlarını tekrar değiştirmemeleri gerektiğini, risk almamaları gerektiğini belirtiyor zira aşılı dahi olsa bireylerin maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyması oldukça büyük önem arz ediyor.



    Ayrıca Bkz.Araştırmalara göre koronavirüs bulaşı en çok öğleden sonra oluyor



    Son olarak aşıların etkili olmasına karşın pandemi sürecinde uymamız gereken kuralların halen geçerliliğini koruduğunu ve bu kurallara uymaya devam etmemiz gerektiğini ekleyelim.




    Kaynak:https://www.dailymail.co.uk/news/article-9373145/More-proof-power-Covid-vaccines-PHE-chief-unveils-raft-fresh-data.html?ito=push-notification&ci=100994&si=1373879



  • Merak etme, bu kafayla oksijen soluman israf olurdu zaten. Evet koca dünyada tıp ve bilimin tek amacı sana çip takmak, senin evde oturmanı sağlamak, seni köleleştirmek. Sen zaten kölesin, adam niye uğraşsın boşuna? Facebook'taki "2023 Diriliş" grubunda mı dediler maske takmak zararlı diye  


    https://www.cumhuriyet.com.tr/video/prof-dr-ozlu-maske-karbondioksit-birikmesine-neden-olmaz-1809467

    https://www.dogrulukpayi.com/dogrulama/maske-takmanin-oldurebilecegi-iddiasi

    https://www.sozcu.com.tr/2020/saglik/nefes-alamiyorum-diye-maske-takmayanlara-kanit-oksijen-seviyenizi-dusurmez-5943744/

    https://www.webtekno.com/bilim-insanlari-maskelerin-karbondioksit-zehirlenmesi-riskini-artirmadigini-acikladi-h100172.html


    Daha ister misin link?

  • Bir karar verin artık şu matematiksel oranlar konusunda. TÜİK işin içindeymiş gibi hissetmeye başladım...

  • Bu yalnız tek doz için yapılan bir çalışma. Bilmiyorsunuz belki ama İngiltere iki doz arası süreyi 12 hafta yaptığı için sonuçlarını inceleme çalışması bu. Tavsiye edildiği gibi biontech’te 21 gün astrazeneca’da 4 hafta yapsa büyük ihtimal kimse ölmezdi ama bu kadar kişiyide aşılayamazlardı.
  • insanların yaşları ilerliyor
    ve hastalık tekrar geli geleceğim diyerekten
    mutasyon geçiyor !

    bir sonraki mutasyon takvimi son bahar gibi !!!

  • ah ercüş ah kolpa olmasaydın bu zamanları aşi yapacaktın.. bu atatürkçü geçinenlerin hiç mi faydası olmaz memlekete ?

  • Yersen papaz pilavı var. Yaa TES kitleri meyveyi sebzeyi pozitif diye gösterirken daha virüsü bite tespit etmekte acizken ne aşısı güldürmeyin lütfen yaa. Daha tespit edemediğiniz bir virüse aşı geliştirilmesi kadar komik bir şey olamaz. Hatırlar mısınız ilk çinde ölen kişi titreyerek ölüyordu. Allah tabi göstermesin ama onun dışında titreyerek ölen bir corona virüslü biri görmedik. Tıp dünyası mutasyanun bulaşıcılığı artırdığı ama aynı zaman da her mutasyon etkisini azalttığını söylerken neden tam tersi söyleniyor? Maske ile verdiğimiz karbondioksiti tekrar bir kısmını maske yüzünden geri almamızın sorumluluğunu kim üstlenecek. Yeşilliğin ormanın içinde yürüyüş tavsiye edilip temiz havanın önemi vurgulanırken ne ara maskeyi kabule eder olduk. Göz ile oluşan rahatsızlıklar maske yüzünden gözde oluşan kuruluk hakkında kim konuşuyor?

    Aşı yüzünde ölenler hakkında neden bir istatistik tutulmuyor neden kamuoyu ile paylaşılmıyor. Bu virüs hakkında bazı devlet adamlarının duruştan sonra neden öldüğünü duyuyoruz. Kim bu sağlık terörünü dünya üzerinde organize ve finansa eden güç?

    Size söylenen her şeyi direk hemen kabul etmeyin. Önce soru soru sorgulayın. Falanca şunu dedi kabul edelim demeyin. O kurumların içinde ne kadar aptal insanların olduğunu bir bilseniz. Torpil dünyanın her yerinde vardır. Birde para için anasını boyayıp kız diye satacak paranın kölesi insanların varlığınıda unutmayalım. Tek şey önce sor sorgula sonra araştır ve en son bir kanaat oluştur.

  • saliharslann S kullanıcısına yanıt

    Bomboş bir yazı

  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    helal be büyük resmi kaçırmadın yine.

  • saliharslann S kullanıcısına yanıt

    Merak etme, bu kafayla oksijen soluman israf olurdu zaten. Evet koca dünyada tıp ve bilimin tek amacı sana çip takmak, senin evde oturmanı sağlamak, seni köleleştirmek. Sen zaten kölesin, adam niye uğraşsın boşuna? Facebook'taki "2023 Diriliş" grubunda mı dediler maske takmak zararlı diye Araştırmalara göre Kovid aşıları ölümleri %85, hastane yatışlarını %80 oranında azaltıyor 


    https://www.cumhuriyet.com.tr/video/prof-dr-ozlu-maske-karbondioksit-birikmesine-neden-olmaz-1809467

    https://www.dogrulukpayi.com/dogrulama/maske-takmanin-oldurebilecegi-iddiasi

    https://www.sozcu.com.tr/2020/saglik/nefes-alamiyorum-diye-maske-takmayanlara-kanit-oksijen-seviyenizi-dusurmez-5943744/

    https://www.webtekno.com/bilim-insanlari-maskelerin-karbondioksit-zehirlenmesi-riskini-artirmadigini-acikladi-h100172.html


    Daha ister misin link?

  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt

    Aşıyla nanobot yerleştirme aşamasındalar şimdi; yeteri kadar yayılıp, artık ses çıkarılamayacak aşamaya gelince aktif edecekler. Beynimizin önemli bir kısmını ele geçirip, bitcoin mining yapacaklar. Baktılar ekran kartlarıyla bir yere kadar kazılabiliyor, bu fikri hayata geçirdiler. Dünyada gırla insanın beyni boşa yatıyor, bağla ağa bütün gün kazsın pzvnk dediler resmen. Acaba diyorum erken mi başladılar, mesela bende dalgınlıklar başladı, hash rate için ortalama bir insan beynine göre optimum değer yakalamaya mı çalışıyorlar anlamadım. Herhalde beta tester olanlardanım. Ama bu kadar yüklenirlerse daha yaşlanmadan pert olur gideriz, zihinsel hastalıklar hep tavan yapacak.




    @Jaeger62

  • 6s 6 kullanıcısına yanıt
    Ben test grubundayım sonraki güncellemede düzeliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şıh Hazretleri kullanıcısına yanıt
    bilimi bu kadar kutsamayın be kardeşim , büğün ak dedigine yarın mok diyebiliyor...virüs ilk çıktıgında çinden geen görüntülerde insanlar bir anda yerlere yatıp debelenip ölüyordu gördünmü duydunmu sen hiç yatıp debelenen ? insan nüfusunun fazla oldugunu azaltılması gerektigini tink-tank larde koca koca adamlar söylüyor büyük para babalarını dilendiriyor...bill gates in aşıları meşhur vakkaaa gevşek gevşek yazmanın alemi yok

  • jasonw kullanıcısına yanıt
    Faz 3 ufak bir grupta yapıldığı için %90 oranlarında koruyuculuk denildi şimdi ise yüz milyonlara aşı yapıldı sayı arttıkça oranlar azalır okulda hiçbir şey öğretmediler mi size???

  • Büyük resmi gören beyfendi beni bloklamıştı en son, beni alıntılamış yine Araştırmalara göre Kovid aşıları ölümleri %85, hastane yatışlarını %80 oranında azaltıyor 


    Bilime inanmayalım da kime inanalım, Facebook'taki her şeyi bilen düz dünyacılara mı yoksa "deve sidiği için" diyen sözde din tüccarlarına mı? İşte bilim sizin gibileri tedavi ettiği için sürekli gelişiyor ve en hakiki çözüm yolu oluyor. Bilim olmadan neyle çözeceksin bu salgını hadi bakayım?

    Zaten aklı başında olan insanlar o zamanda biliyordu ki nasıl Koronavirüs yarasa çorbasından geçmediyse o titreyen insanlar da başka hastalıklar yüzünden ölenlerdi kim bilir Çin gibi ileri demokrasiye ve sansüre (!) sahip olan ülkeler sayesinde hiçbir zaman bilemeyeceğiz asıl sebeplerini.


    Bill Gates n'apsın seni? Adam zaten geliştirdiği sistem ve programlarla senden her istediğini alıyor niye ekstra bir çaba sarf etsin ki yapay veya suni bir virüsle?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 21 Mart 2021; 16:0:22 >
  • mokoko_TR'ye cevap vermek istiyoruz fakat engelliyor kendisi.belki buraya bakarda görür gerçekleri.
    Araştırmalara göre Kovid aşıları ölümleri %85, hastane yatışlarını %80 oranında azaltıyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elektrikliarabasever E kullanıcısına yanıt
    Aynı aşı için farklı ülkelerden farklı veriler geliyor örneklem büyüklüğü yakın olmasına rağmen. Bundan bahsediyorum, olay sadece Türkiye veya Sinovac değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jasonw

    Aynı aşı için farklı ülkelerden farklı veriler geliyor örneklem büyüklüğü yakın olmasına rağmen. Bundan bahsediyorum, olay sadece Türkiye veya Sinovac değil.

    Anladım hocam ama farklı etnik gruplar için bazı ilaçlarda farklı etken maddeler koyuluyor ben normal karşılıyorum şahsen koruma oranlarının değişmesini mesela büyük ihtimalle Brezilya'da %50 olacaktır Biontech aşısı bile.

  • mokoko_TR kullanıcısına yanıt

    Sapiens kitabından bir alıntı : Bilim hiçbir şeyi bilmediğini, bilinen şeylerin de değişebilir şeyler olabildiğini temel alır. Yani kutsal felan değildir ama en doğru ihtimali zaman içinde bir şekilde bulur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşılama sonucundaki veriler yüz güldürmesine karşın uzmanlar aşılanan bireylerin hayat tarzlarını tekrar değiştirmemeleri gerektiğini, risk almamaları gerektiğini belirtiyor zira aşılı dahi olsa bireylerin maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyması oldukça büyük önem arz ediyor.


    ?????

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.