Şimdi Ara

Manchester City kripto para çıkarıyor: Socios ile anlaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Manchester City kripto para çıkarıyor: Socios ile anlaşıldı



    Taraftar kripto paralarının hacmi her geçen gün artıyor. Bu ivmeyi daha da güçlendirecek bir duyuru geldi. Taraftar token platformu Socios, Manchester City ile anlaştı. Bu anlaşma kapsamında ilk kez bir Premier Lig takımının taraftar kripto parası oluşturulacak. Paranın ismi $CITY olarak belirlendi.



    Socios daha önce ülkemizde Galatasaray, Trabzonspor, Başakşehir ve Göztepe kulüpleri ile anlaşmaya varmıştı. Yurt dışında ise Barcelona, PSG, Milan, Juventus, Atletico Madrid ve Roma takımlarının taraftar tokenlarını elinde bulunduruyor. Türkiye, taraftar tokenı hacminde açık ara öde. Yatırımcılar Türk takımlarının yanı sıra diğer takımların kripto paralarını da elinde bulunduruyor.



    Ayrıca Bkz.Futbol kulüplerinin kripto paralara olan ilgisi büyüyor



    Socios platformundaki taraftar tokenları Chiliz (CHZ) coini ile bağlantılı yapıya sahip. Bugünkü duyuruyla birlikte Chiliz’in değeri 5,15 TL’ye kadar yükseldi.



    Chiliz ve Socios.com CEO'su Alexandre Dreyfus, dijital koleksiyon pazarının şu anda patlama yaşadığını ve fan tokenlarının piyasa değerinin 400 milyon doları aştığını söyledi. Önümüzdeki çeyrekte 3-4 Premier Lig takımıyla anlaşmayı hedeflediklerini duyurdu..









  • Yerimizi alalım :)

  • Trabzon coin gibi büyük oyuncuların olduğu bir piyasada cesur bir adım.
  • :)))

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.