Şimdi Ara

Gotham Knights 2022'ye Ertelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    2021'de çıkması planlanan Gotham Knights 2022'ye ertelendi.
     
    Warner Bros. Games Montreal, oyunculara mümkün olan en iyi deneyimi sunabilmek adına oyunun geliştirme sürecine daha fazla zaman ayırmak istediklerini belirtti. İlerleyen aylarda oyundan yeni görüntüler paylaşılacak.

    Gotham Knights 2022'de PlayStation 5, Xbox Series X, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.
     
    Batman: Arkham Origins'in arkasındaki stüdyodan gelen açık dünya üçüncü şahıs aksiyon rol yapma oyunu Gotham Knights'ta Batman ölmüş ve Gotham City'i korumak, halka umut getirmek, polisleri disipline sokmak ve suçlulara korku salmak artık Batman ailesi üyeleri Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin'in görevi. Oyunun tamamı tek oyunculu veya iki kişilik online co-op olarak oynanabilecek.




  • Batman Arkham serisinden bahsediyorsan adamların geliştirdiği dövüş mekaniği, şimdinin ps 4-5 spider-man - shadow of mordor ve war serisi dahil bir çok oyunda kullanıldı ki Arkham Asylum ve City GOTY ödüllerini aldı. Gerek görsel diyaznındaki estetik gerekse de senaryosundaki dinamiklik ile görev tasarımındaki çeşitlilik ve denge çoğu oyunda yok. Sekans sekans aksiyon, bulmaca, platformu dengeli bir biçimde yapan en iyi oyunlardan. Tam sıkılmaya başlayınca diğer sekansa geçiyor ve Batman evrenini çizgi romanlardan takip ettiysen karakterlerin ve easter-egg'lerin kullanımı da çok başarılı. Baştan sonra bir kötüyü kovala şeklinde oyun değiller. Konusunun ciddi işlenişiyle kesinlikle bir çocuğa uygun oyunlar da değiller. Yorum yapmadan önce zaten bedevaya almışssın girip en azından her birinde 1'er saat geçirmeni öneririm. Asylum ve City'i kaç kere bitirdiğimi hatırlamıyorum bile.
    Hocam sen ciddi misin ? Ps'e çıktı diye bir oyunu kötülemek niye ? Ben de sadece PC kullanıcısıyım. PS 2'den beri konsol kullanmıyorum. Ama oyunu çıktığı platform bakımından kötülemenin anlamını sorgulattın ? Oyunda belli kriterlere bakarsın. Ses - görsel - mekanik - senaryo dizaynı - görev tasarımı - süre - senaryo bütünlüğü - keşfetme hissi . Senin dediğine göre oyun saydığım kriterler ve daha nicesini çok iyi yapmış olsa bile PS'e çıkmışsa berbat oluyor. Sony oyunlarını PC'ye getirmeye başladı büyük ihtimal kitlesinin geniş olması ve pazar payı nedeniyle Spider-Man'ler de gelecek. Lord of The Ring Shadow of War ve Mordor PC'de zaten olan oyunlar ben onları sadece örnek olarak verdim. Berbat demendeki kriteri merak ediyorum gerçekten ?
    Malesef ki bazı boş yorumlar yapılmış, Arkham serisi gerek grafik, oynanış ve hihaye olarak birer baş yapıttır ancak Gotham Knights seriden ayrılıp farklı bir yol izleyecek henüz çıkmamış bir oyun hakkında "boş" şeklinde yorum yapıp kötülemek de ilginçmiş. Seri co op ile birlikte önceki oyun mekaniklerinden ayrılıyor umarım oyun mekaniklerini sağlam zemine oturturlar da Batman oyunlarında görmek istediğimiz hikaye anlatımına etki eden bir unsur olmaz.
  • Şu oyundan o kadar beklentim yok ki ertelenip ertelenmemesi hiç umurumda değil
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ahrimar

    Batman serisini kim oynuyor merak ediyorum. Hala oyun yapıyorlar. 10 yaş falan galiba. Bende 5-6 tane oyunu var. Hepsi beleş geldi. Oynanacak gibi değiller . Zevk meselesi anlıyorum...

    Batman Arkham serisinden bahsediyorsan adamların geliştirdiği dövüş mekaniği, şimdinin ps 4-5 spider-man - shadow of mordor ve war serisi dahil bir çok oyunda kullanıldı ki Arkham Asylum ve City GOTY ödüllerini aldı. Gerek görsel diyaznındaki estetik gerekse de senaryosundaki dinamiklik ile görev tasarımındaki çeşitlilik ve denge çoğu oyunda yok. Sekans sekans aksiyon, bulmaca, platformu dengeli bir biçimde yapan en iyi oyunlardan. Tam sıkılmaya başlayınca diğer sekansa geçiyor ve Batman evrenini çizgi romanlardan takip ettiysen karakterlerin ve easter-egg'lerin kullanımı da çok başarılı. Baştan sonra bir kötüyü kovala şeklinde oyun değiller. Konusunun ciddi işlenişiyle kesinlikle bir çocuğa uygun oyunlar da değiller. Yorum yapmadan önce zaten bedevaya almışssın girip en azından her birinde 1'er saat geçirmeni öneririm. Asylum ve City'i kaç kere bitirdiğimi hatırlamıyorum bile.
  • Akılları varsa Xbox One ve PS4 sürümlerini iptal ederler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birçok oyun 2022'ye ertelenir.

  • ps 4-5 spider-man - shadow of mordor ve war serisi. Bunlar PS kopyaları. Bir PC oyuncusu olarak bu oyunları begenmemem normal. Berbatlar gerçekten.PS dünyasında kalsalarda bizi kirletmeseler. Hata bende değil PS sınıfına inemiyorum.Napiyim.

  • Bir PC oyuncusu olarak ben ve büyük bir çoğunluk beğendik sen beğenmemiş olabilirsin ama altını çiziyorum sen durduk yere b.k atma kısaca süper kahraman oyunu sevmiyorum diyebilirsin daha tonla oyun onun yanından bile geçemedi ki en yakını Spider man tabi çok güzel bir yapım ama bir Batman etmiyor ayrıca PS sınıfına inemiyorum derken shadow of mordor ve war PC de yok mu yani değişik kafa kötülemek için bahane arayıp bulamamak bu olsa gerek şimdi biri bir şey yazarsa diye ekliyorum PS ve PC kullanıyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealArek -- 19 Mart 2021; 22:14:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RealArek

    Bir PC oyuncusu olarak ben ve büyük bir çoğunluk beğendik sen beğenmemiş olabilirsin ama altını çiziyorum sen durduk yere b.k atma kısaca süper kahraman oyunu sevmiyorum diyebilirsin daha tonla oyun onun yanından bile geçemedi ki en yakını Spider man tabi çok güzel bir yapım ama bir Batman etmiyor ayrıca PS sınıfına inemiyorum derken shadow of mordor ve war PC de yok mu yani değişik kafa kötülemek için bahane arayıp bulamamak bu olsa gerek şimdi biri bir şey yazarsa diye ekliyorum PS ve PC kullanıyorum.

    sen muhtemelen sonic serisinide oynamışsındır.

  • Batman'ın olmadığı ve ona ait bir evrende geçen oyun bana hiç çekici gelmiyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ahrimar kullanıcısına yanıt

    Hepsini oynamadım ama oynadıklarım var bunu aşağılamak için yazıyorsan eğer çok saçma Ataride Mario bile oynadım yaşımı öğrenmek istiyorsan hane 10 yaşında değilim :D

  • kızıyorum sizlere, gerçekten kızıyorum. Ne grafiğin oldugu, ne hikayenini oldugu ne oyun kabiliyeti gerektiren, ne zeka gerektiren nede programcılık babında sıfır olan bu oyunlara para verirseniz, bu firmaları zengin ederseniz yarın gelipte forumda cyberpunk niye patladı, diablo4 ne zmn çıkacak, skyrim2 nerde, witcher4 ne oldu, world of worcraft niye hala 20 yıllık grafik motoru kullanıyor diye yazmayın arkadaşlar.Tenekeyi parlatmışlar çeyrek altın diye alıyorsunuz. Etmeyin, eylemeyin... benden bu kadar...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahrimar -- 19 Mart 2021; 22:50:11 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RealArek

    Hepsini oynamadım ama oynadıklarım var bunu aşağılamak için yazıyorsan eğer çok saçma Ataride Mario bile oynadım yaşımı öğrenmek istiyorsan hane 10 yaşında değilim :D

    PSde oyna, atari salonunda oyna, cepte oyna. PCde oynama.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.