Şimdi Ara

AirPods'lar kullandığınız kulaklık uçlarına göre sesi otomatik olarak ayarlayabilecekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AirPods'lar kullandığınız kulaklık uçlarına göre sesi otomatik olarak ayarlayabilecekler



    Apple, yeni bir patent başvurusuna göre kulaklıkların kullanıcı deneyimlerini artırmayı amaçlıyor. Şirket, AirPods Pro ve AirPods Max cihazlarının farklı kulaklık uçlarını veya kulak üstü kulaklık süngerlerini tanımlayıp sesi buna göre ayarlayabilmesini istiyor.



    Ayrıca Bkz.AirPods Max'in, bu yıl 1 milyon adetten daha az satılması bekleniyor



    Farklı kulaklık uçları ve süngerleri için değişken ses seviyeleri



    Apple'ın AirPods'larla alakalı patentinin açıklamasında: "Örneğin, bir ekolayzer ayarı kimlik verilerine bağlı olarak seçilebilir veya değiştirilebilir. İşitme koruma ayarları, örneğin kulaklığın hoparlör sesini sınırlamak, kulaklık için aktif bir gürültü giderme profilini değiştirmek ve benzeri dahil olmak üzere değiştirilebilir." ifadeleri yer alıyor.



    AirPods'lar kullandığınız kulaklık uçlarına göre sesi otomatik olarak ayarlayabilecekler



    Patent, farklı kulaklık uçları ve kulaklık süngerleri için bir etiket sisteminden bahsediyor. Cihaz üzerinde bulunan özel bir etiket sensörü bu etiketleri okuyabilir ve kulaklığın ses ayarlarını değiştirebilir. Bu sayede kullanıcılar, ses seviyesindeki ani değişimden kendilerini koruyabilecekler.



    Apple, bu etiketleri pasif hale getirmenin, başka bir deyişle güç gerektirmemesinin farklı yollarını arıyor. Olası bir çözüm olarak, NFC etiketleri veya bir tür minyatür RFID etiketleri kullanmak gösteriliyor.




    Kaynak:https://appleinsider.com/articles/21/03/18/future-airpods-may-automatically-adjust-audio-for-different-ear-cushions-or-tips



  • he aynen kesin öyledir

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.