Şimdi Ara

Mortal Kombat filminin hedefi 'şu ana kadar yapılmış en iyi dövüş filmi' olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mortal Kombat filminin hedefi 'şu ana kadar yapılmış en iyi dövüş filmi' olmak



    İlk kez 1992 yılında yayınlanan ve o zamandan bu zamana birçok oyun ile karşımıza çıkan Mortal Kombat serisinin yeni filmi ile ilgili heyecanlandıran açıklamalar gelmeye devam ediyor.



    Ayrıca Bkz.Nazileri yenmek için illüzyon kullanan gerçek bir sihirbazın hikayesini anlatan filmin başrolü Benedict Cumberbatch oldu



    Geçtiğimiz haftalarda Mortal Kombat filminin şu ana kadar yapılmış en iyi dövüş sahnelerine sahip olduğu söylenmişti. Şimdi de Mortal Kombat yapımcısı Todd Garner, bu film ile ulaşmak istedikleri hedefi açıkladı. Todd Garner, Mortal Kombat filmnin hazırlarken şu ana kadar yapılmış en iyi dövüş filmini yapmayı hedefleyerek yola çıktıklarını söyledi. 



    Bu açıklama gerçekten heyecanlandıran bir açıklama diyebiliriz. Eğlence amacıyla çekilen birçok film amacından sapıyor ve başka bir şey olmaya çalışıyor. Sonunda da hem istenilen olamıyor hem de eğlendiremiyor. Mortal Kombat ile yapılmak istenilenin sadece bir dövüş filmi olması umutlandırıcı. Ayrıca geçtiğimiz günlerde filmde mümkün olan en az seviyede yeşil perde kullandıkları açıklanmıştı.



    Yeni Mortal Kombat filminin yönetmenliğini Simon McQuoid, senaristliğini ise Greg Russo ve Dave Callaham üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Jessica McNamee, Hiroyuki Sanada, Joe Taslim, Tadanobu Asano, Mehcad Brooks, Josh Lawson, Ludi Lin ve Max Huang gibi isimler bulunuyor. Filmin vizyon tarihi 16 Nisan 2021. Film Amerika'da aynı tarihte hem HBO Max'te hem de sinemalarda vizyona girecek. Ülkemizde ise yalnızca sinemalarda yayınlanacak.




    Kaynak:https://screenrant.com/mortal-kombat-2021-action-fatalities-best-fighting-movie/







  • Beklemedeyiz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İyi güzel de mk filmlerinin hikayesi beni sarmıyor. Dövüş oyunu olarak güzel. Ama film olarak tırt
  • Hayırlısı diyelim. Şu pandemi döneminde sektörün durumu malum, umarım yeşil yalanlar değildir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vay mk

  • öncelikle, en iyi dövüş filminde şaşalı efekt olmaz ; Rocky, Milyon Dolarlık Bebek , Dövüş Kulübü ,ipman ,Yenilmez ,Kan sporu ,Kan ve Kemik gibi yapımlar aklıma gelen en iyileri. Açıkçası Mortal Kombat gibi janjanlı şeyler izleyeceğime gider anime izlerim: Ciddiyim, çok kaliteli animeler var; Hajime no Ippo, Grappler Baki serisi ve bir anime filmi ,Kengan Ashura ,Levius bunlar bence en iyileri. Hatta işin içine kılıç vs katınca sonsuz bir çeşitlilik oluyor; Drifters, Dororo ,Samurai champlo ,Killing Bites... Macera katarsak inanılmaz Bleach, One Piece , Darker Than Black, Naruto, Hunter x hunter 2010 ,Kimetsu no Yaiba ,Fairy Tail...vs çok fazla var o kadar var ki 100 tane yazsam yine de yetmez!

  • ruzgarnufel kullanıcısına yanıt
    Sana katılıyorum. En iyi dövüşü yaptırın da konu olmayınca ben açar ufc yi izlerim. Tamam bu kadar karakter olan bir oyunu senaryolaştırıp film yapmak zor ama oda sizin işiniz. Bir de ilk film gibi hep kapalı mekan ada vb gibi yerlerde geçmez film. İnşallah güzel olur tutulur da seri olarak çekilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gazı da verdik. Bu yoklukta her türlü gider mantığı ile yalap şap birşeyler yapmamışlardır umarım.

  • Sinemalar acik mi ya ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cage yok filmde nasıl bir evren kuracaklar ne yapacaklar izleyip görmek lazım ama fiyasko olacak film sanki

  • Fragmanı öyle mükemmel sarmadı. Yukarıda arkadaşın dediği doğru , oyun olarak güzel film olarak tırt.

    Benim zevkim kötü olabilir ama ipman benim için en iyi dövüş filmi diyebilirim. Oldukça yalın ama serüven yok pek.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • En iyi dövüş filmi yapmaları çok zor. Bir kere dövüş filmi olmadığı halde aksiyon filmi olmasına rağmen bu çıtayı çok yükseklere çıkaran yapımlar var. İkincisi dövüş filmi olarak ve kanlı sahne içerikleriyle de bu çıtayı mükemmel seviyelere çıkaran yapımlar var. MK olsa olsa belki en iyi oyundan filme adaptasyon yapım olur veya tür alanını biraz daha daraltırsak en iyi oyundan filme adaptasyonu yapılmış bir dövüş filmi olabilir. Red Band Trailer'da aman aman bir sahne görmedim. Kan desen daha iyisi, dövüş desen yine daha iyisi mevcut. Tabi bunlar benim izlenimlerim ve tahminlerim. Yani dünyanın en iyi dövüş filmi olmasa da genel itibariyle iyi, kaliteli bir yapım olsun kâfi. Bu kaliteli yapım kıtlığında fazla beklentim yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 20 Mart 2021; 2:10:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yazmaktan bıktım bunlar açıklama yapmaktan.Fragmandan mal belli vasat bir film gelecek.Ha bunu illaki beğenen tayfa olur.Mk nın son Mortal Kombat oyunundan ibaret olduğu sanan ve film zevki olmayan kitle beğenir...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Raid ya da IP Man kadar gerçekçi olacağını düşünmüyorum.

  • Modern bir Mortal Kombat filmi gerekliydi bence geç bile kalındı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha filmi izlemeden değerlendirenler gelmiş. Komiksiniz. Ayrıca beğenmiyorsanız izlemeyin.


    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyi dövüş filmi çok iddalı olmuş. Hemde fantastik bir dünya için. İlk aklıma gelenler İp man filmleri ve Warrior (2011) filmi en sevdiğim dövüş filmleridir. Bunları bile geçebilceğini sanmıyorum.

  • Sinemada artık CGİ arka planlar filmlere dair ilgimi direk baltalıyor. Hele bir de vasata yakın bir CGİ arka planı varsa tümden kopuyorum. Orjinal setli filmlerin atmosferi daha çekici oluyor.

  • Gelsin gorelim bakalim ama cok iddiali konusmus.

  • Burda Mortal kombat’tan bahsediyoruz adam ipman’la kıyaslamış ya gerçekten kıyaslamış bunu yapmış hödük :)))

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.