Şimdi Ara

Epic Games, grup sohbetlerinin yapılabileceği Discord tarzı sistemini tanıttı: Birçok yenilik yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Epic Games, grup sohbetlerinin yapılabileceği Discord tarzı sistemini tanıttı: Birçok yenilik yolda



    Verdiği ücretsiz oyunlar, Unreal Engine grafik motoru ve Fortnite ile tanınan Epic Games, platformunu çeşitli yenilikler ile geliştirmeye devam ediyor. Bu yıl içerisinde birçok yenilik gelecek olan platformun ilk güncellemesi tanıtıldı.



    Ayrıca Bkz.Horizon Zero Dawn dahil 10 farklı PlayStation oyunu ücretsiz olacak



    Epic Games her ne kadar fiyat anlamında birçok fırsat sunsa da platformun bazı sorunları olduğu aşikar. Özellikle Steam'e göre birçok eksiği bulunuyor. Ancak Epic Games, daha önceden duyurduğu, bu yıl yayınlanacak güncellemeler ile platformun birçok eksiğini giderecek. Epic Games'in bu yıl İstek Listeleri gibi mevcut özellikleri geliştirmek, Başarılar eklemek ve Sosyal Paneli yenilemek gibi bazı hedefleri bulunuyor.



    İşte Epic Games'in yakında yayınlanacak olan yenilikleri:



    Epic Games, grup sohbetlerinin yapılabileceği Discord tarzı sistemini tanıttı: Birçok yenilik yolda



    Epic Game Store'un Sosyal Gelecek Vizyonu



    Epic Games Store'u farklı platformlardaki arkadaşlarınla bağlantı kurabileceğin, sesli sohbet yapılan gruplara kolayca katılabileceğin ve hiç duraksamadan birlikte oyun oynayabileceğin bir platforma dönüştürmek istiyoruz. Yayınlanacak çok sayıda özellik var fakat bugün Grup Sistemi hakkında bir ön inceleme paylaşmak istiyoruz.



    Grup Sistemine Giriş



    Epic Games Başlatıcısı gelecekte oyuncuların birlikte grup oluşturarak ses, metin ve diğer yollarla iletişim kurabilmesine olanak tanıyan yeni bir grup sistemine sahip olacak. Tüm takım arkadaşları arasındaki ortak kontroller sayesinde grup deneyiminin herhangi bir noktasında dâhil olabilecek veya çıkabileceksin. Bir oyun oynarken veya birlikte oynayacak yeni bir oyun ararken arkadaşlarınla ve takım arkadaşlarınla sohbet et.



    Grup Penceresi



    Çok yakında yayınlanacak olan Grup Sisteminde, aktif olarak yer aldığın Grup için bağımsız bir pencere olan "Aktif Grup Penceresi" bulunacak. Bu pencerede arkadaşların ve takım arkadaşlarınla iletişim kurmak ve oynamak için çeşitli seçeneklere sahip olacaksın. Arkadaşlarını bir oyun oynamaya ikna etmek için güncel öne çıkan anlarını paylaş veya gruptaki bazı arkadaşlarınla bir karşılaşmaya başladıktan sonra tüm Grup ile konuşmaya devam et.



    Gruplara Katıl / Gruplardan Ayrıl



    Grubun tek bir sahibi olmayacak ve bu sayede bir arkadaşın çevrimdışı olması gerektiğinde Grubun geri kalanı aktif kalmaya devam edecek. Pencerede her grup üyesi kendi ses ve video seçeneklerini kontrol edebilecek. Ayrıca diğer arkadaşlarını davet edebilir veya grubu kilitleyebilirsin.



    Grup Etkileşimine Oyun İçinde Devam Et



    Grup Penceresi eklentisi aynı zamanda Oyun İçi Grup Temsili içerecek. Grubun sadeleştirilmiş görünümü oyun içindeyken açılıp kapatılabilecek ve grup üyeleri ile durumlarını gösterecek.



    Epic Games, grup sohbetlerinin yapılabileceği Discord tarzı sistemini tanıttı: Birçok yenilik yolda



    Bu Ay Gelenler!



    Kullanıcılarımıza sorunsuz bir sosyal deneyim sunduğumuzdan emin olmak için mevcut özelliklerimizi sürekli tasarlıyor, geliştiriyor ve yineliyoruz. Tüm panelin işlevselliğini geliştirmek için Sosyal Panelimizi yeniliyoruz ve bu aydan itibaren görmeye başlayacağın bazı harika özellikler şu şekilde: 



    Oyuncu Kartları



    Oyuncu Kartları geliyor! Sosyal Panelde bir arkadaşının üzerine tıkladığında o arkadaşının Oyuncu Kartı açılacak ve sana çeşitli yeni seçenekler sunacak. Kartı görüntülemek, oyuncunun arkadaşlığını yönetmesi ve ortak arkadaşlarını görmesi için önemli eylemlerde bulunabilmesini sağlayacak. Gelecekte arkadaşının grubuna katılabilecek, kendisini yeni bir gruba davet edebilecek ve hatta kendi Oyuncu Kartını özelleştirebileceksin.



    Gelişmiş Arama



    Yeni EGS Sosyal Paneli daha etkili bir arama sistemi içeriyor. Arama sorgusunu geliştirdik ve sonuçlarda artık ortak arkadaş sayısı, farklı platformlarda arama olanağı ve genel olarak daha iyi eşleşme bulunacak. Bekleyen bir oyun davetin varsa "Katıl"a tıklayarak oyunu başlatabilecek ve arkadaşına otomatik olarak katılabileceksin.



    Küçültülmüş Görünüm



    Kullanıcılarımızın Epic Games Store'da gezinirken tamamen farklı bir pencere açmalarına gerek kalmadan, Sosyal Panelin erişilebilir ve küçültülmüş bir görünümüyle etkileşim kurabilmesini istedik. Buradan oyun davetleri ve arkadaşlık istekleri gibi bildirimleri görebileceksin.



    Rahatsız Etmeyin



    Ekstra sosyal özelliklerin eklenmesinin ardından başlatıcıda veya oyundayken dikkatinin dağılmamasını istemek en doğal hakkın! "Rahatsız Etmeyin" düğmesi, oyun oynarken oyun davetleri veya arkadaşlık istekleri gibi bildirimler almanı önleyecek. 



    Fısıldamalar



    Fısıldamalar çok yaygın kullanılmadığı için şimdilik devre dışı bırakılıyor fakat daha sonra arkadaşlarınla mesajlaşman için geliştirilmiş bir işlevsellikle geri getirmeyi umuyoruz.




    Kaynak:https://www.epicgames.com/store/tr/news/epic-games-store-social-update



  • Alışveriş Sepeti???????

  • Hmm %10 işlemci yiyen epic store artık %30 yiyecek anlaşılan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steelo -- 18 Mart 2021; 12:54:26 >
  • Önce doğru düzgün indirme ekranı ve arayüzü yapsınlar

  • Önce modları destekleyen sistem yapsınlar arayüz odun gibi onu yapsınlar market sistemi yok

  • Steam bu konuda boşa geliştirme yaptı. Uzaktan işe yaramayacağını görüp daha önemli şeylere odaklansalar. Mesela halen bu launcher arayüz olarak hantal ve araştırmalara göre aynı anda 5-10 tane sunucuya veri yolluyor.

  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    Sepet gelirse 60 tl kuponu unut. Ben oyunları tek tek almaya razıyım. Umarım sepet uzun süre gelmez.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rachsuchtig

    Alışveriş Sepeti???????

    Bu sepetçiler bir bitmedi gitti. Epic de binlerce oyun var sanki tek seferde 10 tane oyun mu alıyorsunuz? Teker teker almak niye bu kadar zor geliyor?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga sepet eklemek çok mu zor ya sonuçta bu bir alışveriş platformu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • en basit yazılımcının bile yapabileceği bir sistemi yapmazsa koskocaman bir oyun platformu insanlar tepki gösterir tabiki. platform olarak en kralı steam bu epic falan daha çok ekmek yemesi lazım.

  • Vay arkadaş ne kadar tatmin olmayan bir milletiz adamlar ne yapsa beğenmiyor insanlar. Beğenmiyorsan programını yükleme oyunlarını oynama internet sitesine girme kardeşim. Bu kadar büyük bir sistemi eğer kendiniz programlayıp, finanse edemiyorsanız boş yapmayın. Haa beğenirsin beğenmezsin fikrini söylersin ama yapılan yorumlar fikir eleştiri bile değil bildiğin ötekileştirme küçümseme tarzında. Neymiş ram %10dan 30a çıkacakmış. Çıkabilir de sonuçta teknoloji ilerliyor. 3 yıl önce kullandığın telefonun rami hafızası yetiyor mu? Senin ram güçsüz ise şirket ne yapsın?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rachsuchtig

    Aga sepet eklemek çok mu zor ya sonuçta bu bir alışveriş platformu

    Eklemesinler sepet falan sonra kupon olayını kaldırırlar. Sorsan bunca zamandır epicten 5 oyun almayanlar sepet sepet diye her yerde eleştiriyor boş eleştiri.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UmutYil U kullanıcısına yanıt

    kuponu sadece sepette tek ürün varken çalışacak şekilde ayarlamak çok mu zor?

  • Egrino E kullanıcısına yanıt

    Öyle yaparsa tepki alır. Sepet gelirse kuponu bir daha unutun ben söyliyim.

  • Epic Games, grup sohbetlerinin yapılabileceği Discord tarzı sistemini tanıttı: Birçok yenilik yolda 

  • beleş oyun almadak dan arkadaş bile eklemiyorum Epic Games, grup sohbetlerinin yapılabileceği Discord tarzı sistemini tanıttı: Birçok yenilik yolda 

  • heh şöyle epic az geliştir uygulamayı sadece oyun verme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.