Şimdi Ara

Microsoft, Xbox için VR cihazların odak noktasında olmadığını söylüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft, Xbox için VR cihazların odak noktasında olmadığını söylüyor



    Bildiğiniz gibi PlayStation, VR tarafında da oyunculara hizmet sunuyor ve genel olarak yorumların iyi olduğunu söyleyebiliriz. Ancak Xbox tarafında şu ana kadar böyle bir atılım gelmedi hatta geçtiğimiz yıl Phil Spencer, VR konusunda bir planları olmadığını açıklamıştı. Ancak geçtiğimiz günlerde çıkan söylenti insanların kafasını karıştırdı.



    Ayrıca Bkz.Assassin's Creed yapımcısı, PlayStation için özel olarak geliştirilen yeni bir oyun üzerinde çalışıyor



    Xbox'ın yeni kulaklığı geçtiğimiz günlerde piyasaya sürüldü. Bir kullanıcı kulaklığı konsoluna bağlamaya çalıştığında bir uyarı ile karşılaştı. Uyarıda "VR başlığın" bir güncellemeye ihtiyacı olduğu yazıyordu. Bu da direkt olarak Xbox için geliştirilmekte olan bir VR başlığı olduğu dedikodusunu çıkardı. 



    Ancak geçtiğimiz saatlerde bir Microsoft sözcüsü, bu söylentileri yalanladı. Microsoft sözcüsüne göre bu hata yalnızca yerelleştirme yapılırken meydana gelen bir hatadan kaynaklı. Microsoft sözcüsü ayrıca tekrardan Xbox'ın VR cihazlar için bir planı olmadığını da hatırlattı. 



    Microsoft bu konuda fazlasıyla kararlı gibi duruyor. Sony ise şu anda PlayStation 5 için yeni nesil bir VR cihazı geliştiriyor. Detayların yakın zamanda paylaşılması bekleniyor.




    Kaynak:https://www.ign.com/articles/xbox-series-x-vr-localization-error-microsoft







  • adamın xbox alacak parası var
    ama şu cep telefonunu normal geniş açıyla çekip yayınlayacak kapasite yok !

  • telefonlardaki geniş açıda genelde odak yoktur, sonsuza netlerler. belki ondan tercih etmemiştir. cevap veriyorum hayır senin dediğin seçenek; verdiğim bilgiyide bilmiyordur, direk kamerasını açıp çekmiştir :D

  • Kinect vardı bir ara ne oldu ona?
  • boş işler ile uğraşacağına şu oyunları 1440p çıkarıp ps5'e oynayan oyun stüdyolarına uyarı versin. Valhalla ilk çıktığında 1440p çıktı. Böyle olunca xbox, oyunun içinde her mekan değişiminde 4k yapmak için kafayı yedi. Dirt5 için de aynısı oldu. Sen bırak bunları da çıkardığın ürüne odaklan. eline fırsat geçmiş , ben bile Xbox SX'e geçtim; bu fırsatı kaçırma.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.