Şimdi Ara

PC için Game Pass kullanıcıları yarın EA Play'e kavuşuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PC için Game Pass kullanıcıları yarın EA Play'e kavuşuyor



    PC için Xbox Game Pass kullanıcılarının EA Play hasreti nihayet sona eriyor. Microsoft tarafından bugün yapılan resmi açıklamaya göre EA Play oyunları yarın (18 Mart) itibarıyla Game Pass PC kütüphanesine eklenmiş olacak.



    EA Play oyunları 15 Aralık'ta konsollar için Game Pass kütüphanesine eklenmişti. Aynı tarihte ayrıca PC kütüphanesine de eklenmesi bekleniyordu ancak Microsoft son dakikada üzücü bir haber vermiş ve EA Play-PC Game Pass entegrasyonunun süresiz ertelendiğini duyurmuştu. Geride bıraktığımız üç aylık süreçte ise Microsoft konuyla ilgili sessiz kalmayı tercih etti. Bu sessizlik tam oyunseverleri endişelendirmeye başlamışken nihayet bugün güzel haberi aldık.



    EA Play'in üç ay gecikmesinin en büyük nedeni Microsoft Store mağazasındaki entegrasyon problemleriydi. Game Pass'e eklenecek PC oyunlarının çoğu Microsoft Store'da yer almıyordu. Konsol tarafında ise tüm oyunlar hali hazırda Xbox Store'da bulunduğu için süreç çok daha akıcı işleyebilmişti.



    Game Pass PC kullanıcıları yarın itibarıyla Star Wars Jedi Fallen Order, Star Wars SquadronsBattlefield V, The Sims 4, FIFA 20 ve Dragon Age Inquisition gibi yüzlerce liralık oyunların keyfini çıkarmaya başlayabilecek.




    Kaynak:https://news.xbox.com/en-us/2021/03/17/ea-play-coming-to-pc-for-xbox-game-pass/







  • Allah'im sonunda geldi gonlumun efendisi.
    Ne zamandir bunu bekliyordum, cok iyi oldu!

  • Gamepass gümbür gümbür. Umarim turkiye fiyatlarina zam gelmez
  • Yakında da bir zam yaparlar. Gamepass şöyle böyle diyenleri görürüz. :P
  • emrhyldrm kullanıcısına yanıt
    Alıyorsun 3 yıllık. Keyfine bakıyorsun. Ki zam gelse bile oyunları teker teker almaktan çok daha ucuza gelecek. Konsolda 1 oyun 500 TL. PC de bile oyunlar 200TL+ çıkmaya başladı. İsteyen tabi yine gidip 3 oyuna 1000+ TL verebilir. Ben bu fiyattan çok daha düşüğüne 3 Yıl boyunca gelecek yüzlerce oyunu oynamayı tercih ederim.

  • BigMajestic B kullanıcısına yanıt
    3 yıllık için ne kadar ödediniz ?
  • Fiyat ne kadar?

  • yav yok mu bi yerde adım adım tane tane babaanneye anlatır gibi nasıl 3 yıllık ea play dahil alınabileceği? heryerde farklı farklı şeyler yazıyor. alışveriş sitelerinden 3 adet yıllık kod alıp 1 kere ultimate alınca oluyor filan diyorlar nasıl yapacağız onu? yakında zam gelir. zam gelmeden alıp kenara koyak bari.

  • Bu oyunların böyle indirimli, bedava, ucuz ucuz verilmesinin tek manası var ileride tamamen bulut sistemine girecek ve tüm oyunlar tek bir abonelik fiyatı ile internet üzerinden son grafiklerle oynanabilecek. Şimdi ne kadar ucuz veya pahalı satarlarsa yanlarına kar.

  • Battlefield V – 2. Dünya Savaşından daha iyi ne yapmış olabilirler dedim kendi kendime? Tamamen bu tür savaş oyunları meraklılarına göre evet bunun dışındakiler için yenilik olarak uzaylılar veya zombiler yok ise birbirinin aynısı oyun bunlar.

  • 580 ödemiştir, 3 yıllıkta dün itibari ile bitmiştir. aya vurduğunda 16 lira 11 kuruşa denk gelmektedir. yani evet zam gelebilir ancak xcloud geldikten sonra gelir. haklı zam olacaktır. Dünya da her sene enflasyon oluyor. senin ülkende de oluyor. Xboxın yapması gereken çok az şey kaldı. o da işin kreması: Türkçe Alt yazı veya Dublajla kendi stüdyo oyunlarını güncelleme ve Tüm oyunlar için mod desteğini açmalı.

  • Merak edenler olmuş nasıl ucuz 3 yıllık oluyor diye,
    öncelikle GamePassUltimate abonesi olmamalısınız, varsa bitmesini bekleyin, otomatik yenileme varsa iptal edin.
    Sonra hediyelik kodlarla 3 yıllık Gold abonesi olun, Microsoft 3 aylıktan fazla satış yapmıyor artık. 6 aylık hediye olarak satın alma seçeneği var oradan 6 adet kod alabilir ya da internette satılan bir mağazadan 3 yıl dengi kod alın. 3 yıllık Gold abonesi olduktan sonra sadece 1 aylık GamePass Ultimate kodu alın. Bu kodu uyguladığınızda 36 (veya 37 olabilir. 12 aylık abone iken bir aylık Ultimate ekleyince 13 aylık olmuştu benim hesap) aylık Ultimate üyesi oluyorsunuz.
    Şu an 6 aylık 120 lira idi. 720 liraya 3 yıllık Gold + 45 liraya aylık Ultime alarak toplam 765 liraya 3 yıllık Games Pass Ultimate abonesi olmuş oluyorsunuz.
    GPUya Gold, Xbox için Game Pass, PC için GamePass ve xCloud dahil.

    xCloud oyunları, oyunların Xbox versiyonu oluyor. Eğer platformlar arası kayıt aktarılan oyun değilse PCden ilerlemenizi xCloudda göremesiniz. Gerçi xCloud resmi olarak ülkemizde yok, vpn ile de çoğu oyun düzgün bir görüntü vermiyor. (VPN ile ilk girişte uygulamayı kandırıp, vpnle bağlanıp normal bağlantı ile oyun oynamak mümkündü ama yinede sunucular uzak olduğu için güzel bir sonuç alınamıyor, platform oyunları idare eder seviyede. Tabi bu benim karşılaştığım durum. )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: monacomen

    Battlefield V – 2. Dünya Savaşından daha iyi ne yapmış olabilirler dedim kendi kendime? Tamamen bu tür savaş oyunları meraklılarına göre evet bunun dışındakiler için yenilik olarak uzaylılar veya zombiler yok ise birbirinin aynısı oyun bunlar.
    BF V serinin en kötü oyunudur.

    BF 1’i denemenizi tavsiye ederim savaş atmosferi daha tatmin edici.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt

    Savaş oyunları çok ilgimi çeken oyunlar değil ama BF 3 mesela bana daha çekici gelmiştir, menü düzeni, oynanış hele ki şu savaş uçağı uçurduğum sahne beni şok etmiştir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: monacomen

    Savaş oyunları çok ilgimi çeken oyunlar değil ama BF 3 mesela bana daha çekici gelmiştir, menü düzeni, oynanış hele ki şu savaş uçağı uçurduğum sahne beni şok etmiştir.

    Modern savaşlarda BF3=BF4
    Savaş atmosferi olarak BF1 muhteşemdir. Hele online’da osmanlı olup kale savunması yapmak aşırı zevk veriyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım daha aktif olmadı , bende ea play oyunları hala görünmüyor

  • PS1'den itibaren bütün PSler oldu. Şu anda PS5 bekliyorum. Xbox1, 360, One S oldu. Bugün kardeşime söyledim. Türkiye şartlarında en uyguna oyun oynamanın yolu Xbox+Game Pass. Özellikle oyuncular için çok güzel. Ha ben yine PS alacağım. Sınırlı oyun oynayan biriyim. FPS oynamam. TPS olarak da PS Exc benim için en güzel oyunlar.

  • PC için Game Pass kullanıcıları yarın EA Play'e kavuşuyor 

  • aylık 29 TL diyor, yıllık satışı yok mu bunun ? steam üzerinde 170 TL'ye geliyor yıllık olarak

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.