Şimdi Ara

Xbox, oyunların indirme hızını arttıran bir güncelleme hazırlıyor: Yakında yayınlanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xbox, oyunların indirme hızını arttıran bir güncelleme hazırlıyor: Yakında yayınlanacak



    Dünyanın her alanda dijitalleşmesi elbette oyuncuların birçok konuda yararına olmuş durumda ancak dijitalleşmenin artısını da elbette kaliteli bir internet ile görebiliyoruz. Ülkemizde kullanılan internetin kötü olduğunu da düşünürsek boyutları iyice artan oyunları indirmek bizler için çok daha güç bir duruma geliyor. Özellikle Xbox'ta düşen indirme hızı da işleri iyice zorlaştırıyor. Ancak geçtiğimiz saatlerde Xbox tarafından güzel bir gelişme aktarıldı.



    Ayrıca Bkz.Google Play kesintisi belirli şartlarda yarıya düşecek



    Xbox Engineering lideri Eden Marie'nin Twitter'da yaptığı paylaşıma göre Xbox, konsolda oyunları daha hızlı indirmemizi sağlayan bir sistem üzerinde çalışıyor. Yakın zamanda yayınlanacak olan yeni bir güncellemenin ardından Xbox Series ve Xbox One konsollarında indirme hızınız düşmeden oyun oynayabileceksiniz.



    Xbox konsollarında oyun oynarken oyunun çevrimiçi özelliklerini kesintisiz kullanabilmeniz adına indirme hızı otomatik olarak düşürülüyor. Bu yeni güncelleme ile birlikte de oynadığınız oyunu askıya alabilecek ve indirme hızınız düşmeden indirme yapabileceksiniz. Bu arada elbette oyun da oynanabilir kalacak. Bu sistemi açıp kapatabileceksiniz. 



    Şu an için ne yazık ki güncellemenin yayınlanacağı tarih bilinmiyor. Özellik eklendiği zaman "Kuyruğu Yönet" sayfasından "Oyunumu askıya al" seçeneğine tıklamanız gerekiyor. Ancak yakın zamanda olduğu söyleniyor. Xbox Engineering lideri Eden Marie'nin yaptığı paylaşımı aşağıda bulabilirsiniz.







    Kaynak:https://www.ign.com/articles/xbox-adding-game-suspend-feature-to-offer-better-download-speeds







  • Peki Türk Telekom nediyor bu duruma onlarda hazırmıymış?

  • rwo kullanıcısına yanıt
    herkes sizin gibi türk telekom kullanmıyor hocam, 200mbit net var bende mesela...

  • Sony şuan ağlayarak bunları günlüğüne yazıyor.😁 Şaka bir yana son zamanlarda Sony çok sessiz bakalım nereye kadar izlemeye devam edecekler.
  • bullx kullanıcısına yanıt

    İyide ben sizin internet firmaza bişey demedim ki hayrını görün.Sizin 200mbitlik internetinizin bana zerre faydası yok.O yüzden kendi internetimin yavaşlığına şikayet etmeyi tercih ediyorum.Türk Telekom yada başka bir firma bana 200mbit internet hizmeti verdide ben mi almadım?Sanki Türk Telekom kullanmak benim tercihimmiş gibi ne varsa onu kullanıyoruz.

  • Kaçıncı yüzyıldayız hala indir, kur, oyna filan fistan. İnternet hızlarının artması ile artık tamamen bulut oyun sistemi şart. Game+ bakın 5 saniye içinde oynatıyor oyunu, bunun tadına varan biri artık bu eski sistemin yüzüne bakmıyor. Umuyorum gelecekte tamamen aylık tek bir fiyata tüm oyunları oynatan sistemler çıkar karşımıza yoksa oyuncular için bu indir, kaldır muhabbeti angaryaya dönüştü.

  • ben superonline ile 220 ile indiriyorum ortalama 80gb dosya 40 dk ya yakın sürüyor :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.