Şimdi Ara

Gerçekçi grafiklere sahip FPS kovboy oyunu Wild West Dynasty duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gerçekçi grafiklere sahip FPS kovboy oyunu Wild West Dynasty duyuruldu



    Yayıncılığını Toplitz Productions'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Virtual Magic Games'in yaptığı vahşi batı temalı oyun Wild West Dynasty, PC için duyuruldu.



    Ayrıca Bkz.Sony, PS4 desteğini yavaş yavaş sonlandırıyor: Nisan'da "Topluluklar" kapanacak



    Vahşi Batı temalı oyun denilince ister istemez oyuncuların aklına ilk olarak Red Dead Redemption geliyor. Özellikle ikinci oyun ile çıtayı bir hayli yukarıya çıkaran Rockstar Games, bu temayı ne kadar sevdiğimizi bizlere bir kez daha hatırlatmıştı. Geçtiğimiz saatlerde duyurulan Wild West Dynasty de yine Red Dead Redemption gibi gerçekçi grafikleri hadefliyor ancak elbette Red Dead Redemption 2 kalitesi beklemek yanlış olur.



    Wild West Dynasty, birinci şahıs bakış açısına sahip olan, vahşi batı temalı bir oyun olacak. Oyun, yaşam simülasyonu, rol yapma ve şehir inşa etme türünü harmanlayacak. Oyuncular, oyuna göçmen olarak başlayacak ve yerleştiğiniz yerde kendi çiftliğiniz kurarak ilk adımı atacaksınz. Çiftliğinizi genişleterek kasaba kurmaya çalıaşcaksınız. Bir yandan da vahşi batıda hayatta kalmaya çalışan bir kovboy rolünü üstleneceksiniz.



    Wild West Dynasty'nin yayınlanan 4K duyuru fragmanını aşağıda bulabilirsiniz. Oyun, 2022 yılıdna PC için çıkış yapacak. Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.






    Kaynak:
    https://www.dsogaming.com/news/wild-west-dynasty-is-a-new-realistic-first-person-wild-west-game-coming-to-pc-in-2022/







  • RDR2'ye DLC gelecekmiş gibi bir video Gerçekçi grafiklere sahip FPS kovboy oyunu Wild West Dynasty duyuruldu 

  • Tutarrr...Madenciler bi bıraksın.

  • Rtx 4090 ray tracing ultra ayarlardan bir kesit
  • Bence rdr 2'nin üstünü ancak Rockstar yapar, onun dısında rdr 2 'yi tattıktan sonra hiçbir kovboy oyunu sarmaz

  • In game değil heyecan yapmayın

  • Videonun ilk sahnesinden oyunun Unreal Engine 4 ile geliştirildiği anlaşılıyor.Tanıtım fragmanlarındaki görsel kaliteyi oyunlarda pek göremesekte bu videodaki grafikler oyun içinden alınmışa benziyor.Unreal Engine 4 ün grafik gücünü aslında daha önceden bazı oyunlarda görmüştük bu nedenle çok şaşırmamak lazım,her ne kadar çıkmasına daha uzun bir süre olsada istek listemize ekleyelim.Ayrıca aynı yayıncının birden farklı geliştiriciye ait farklı Dynasty oyunlarıda var.Erken erişimdeki Medieval Dynasty,yakın vakitte çıkan Lumberjack's Dynasty gibi hepside farklı bir geliştirici ile aynı yayıncının oyunları,bu seferde Wild West Dynasty ismiyle duyurulan başka bir oyunun yayıncılığını yapıyorlar.Gerçekçi grafiklere sahip FPS kovboy oyunu Wild West Dynasty duyuruldu 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 17 Mart 2021; 0:50:22 >
  • RDR2'nin ekmeğini yemeye çalışacak, şimdiden keriz avına çıkmışlar işte. kitle fonlama taleplerini duyururlar yakında. =D

  • Yapımcının diğer oyunları epey problemli, bug vs. Ben olsam fazla umutlanmam.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.