Şimdi Ara

Şık tasarımıyla dikkat çeken Huawei Watch Fit Elegant tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şık tasarımıyla dikkat çeken Huawei Watch Fit Elegant tanıtıldı



    Huawei geçen yaz piyasaya sürdüğü Watch Fit akıllı saatinin yeni bir versiyonunu duyurdu. Watch Fit Elegant isimli model iki renk seçeneği ve birinci sınıf malzemeyle geliyor.



    Ayrıca Bkz.Poco X3 Pro'nun Avrupa fiyatı ortaya çıktı



    Paslanmaz çelik gövdeye sahip olan akıllı saatin kayışı hem dayanıklı hem de yumuşak bir malzeme olan floroelastomerden üretildi. Cihaz altın vurgulu beyaz ve gümüş toka ve çerçeveyle donatılmış siyah olmak üzere iki renk seçeneğiyle sunulacak.



    Şık tasarımıyla dikkat çeken Huawei Watch Fit Elegant tanıtıldı



    Şirket kayışta kullandığı malzemenin normal silikondan farklı olduğunu söylüyor. Isıya, neme, cilt yağına ve esnemeye karşı daha dayanıklı olan kayışın herhangi bir alerjik reaksiyona neden olma olasılığı da son derece düşük.



    Teknik Özellikleri ve Fiyatı



    Huawei Watch Fit Elegant dikdörtgen tasarımlı 1.64 inç AMOLED ekrana sahip. Çinli şirketin kendi Lite OS işletim sistemiyle çalışan akıllı saat Kirin A1 yonga setinden güç alıyor. Ayrıca 12 günlük pil ömrü sunduğunu belirtelim.



    Şık tasarımıyla dikkat çeken Huawei Watch Fit Elegant tanıtıldı



    Akıllı saatin diğer özelliklerini yerleşik GPS sensörü, 7/24 kalp atış hızı izleme, SpO2 ölçümü, 96 egzersiz modu ve uyku takip teknolojisi olarak sıralayabiliriz. 26 Mart'ta İngiltere'de satışa çıkacak Huawei Watch Fit Elegant'ın fiyatı 150 dolar (109 pound).




    Kaynak:https://consumer.huawei.com/uk/wearables/watch-fit/







  • yazılımı gt2 pro gibi olursa ölü doğar. Bildirimlerin 5 10 kez aynı gelmesi rehberin 10 tane ile kısıtlı olması kadran yetersizliği yavaşlık ağırlık, kısayolların kısırlıgi. müzikte sarki listesi görülmemesi (kisayollarda) birçok eksiklik var. Böyle gelirse satmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.