Şimdi Ara

AirPods Max'in, bu yıl 1 milyon adetten daha az satılması bekleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AirPods Max'in, bu yıl 1 milyon adetten daha az satılması bekleniyor



    Daha önce AirPods 3 ile alakalı analizlerini sunan TFI Securities analisti Ming-Chi Kuo, son olarak AirPods Max hakkındaki analizlerini paylaştı. Sunulan raporlara göre Apple'ın birinci sınıf kulak üstü kulaklığı olan AirPods Max, satış adetleri sebebiyle şirkete önemli bir gelir sunamayacak.



    Ayrıca Bkz.AirPods 3'ün çıkışı gecikebilir: İşte son gelişmeler



    "2021'de 1 milyon adede ulaşamayacak"



    Güvenilir analizleriyle bilinen Kuo, sunduğu raporlarda AirPods ürünleriyle alakalı birçok analizini paylaştı. Analist, bu ay satışa sunulması beklenen üçüncü nesil AirPods'un bu yılın 3. çeyreğinden önce gelmesinin beklenmediğini söyledi.



    Apple'ın kulak üstü kulaklığıyla ilgili analizlerini paylaşarak Kuo, AirPods Max'in 2021'deki tüm AirPods satışlarının en fazla %1'ini oluşturmasını bekliyor. 2020'de ulaşılan  90 milyon AirPods sevkiyatının bu yıl 78 milyon adede düşeceğini öngören analist, bu sebepten dolayı AirPods Max satışlarının 1 milyon adedi geçemeyeceğini savunuyor.



    Kuo, AirPods Max'in sahip olduğu yüksek fiyat etiketinin, satış sayısının az olmasının önündeki en büyük sebep olarak görüyor. Daha önce ortaya çıkarılan bazı sızıntı bilgilere göre Apple, AirPods 3 ile birlikte AirPods Max'in daha ucuz bir versiyonunu tanıtmayı planlıyor. Sızıntılara göre tamamen plastik olması beklenen AirPods Max'in daha ucuz versiyonu, yaklaşık 150 dolar daha düşük fiyat etiketiyle gelecek.




    Kaynak:https://appleinsider.com/articles/21/03/15/airpods-max-expected-to-sell-less-than-1-million-units-in-2021-says-analyst







  • Fiyat muthis yuksek.Iphonelarla kuanim kolayligi olacak diye kimse 550 dolar vermez.Tasarim anlaminda da cok buyuk olmus on ear oldugundan dolayi, bence katlanip cebe sigmayan kulakliklar icin en azindan boyunda durmasi icin bir ergonomi testinden gecmesi gerekli.

    Sony 1000xm4 gibi olgun bir cihaz varken sansi muthis zor anca sovmenler alir.

  • Allah allah neden acaba ya

  • LC3 codec destekli Bluetooth 5.2 geliyor, öncesinde latency garantisi vermeyen bir kulaklığa da bir laptop parası veren birisi olmak da şahane bir şey olmalı.
    Bu büyük firmalar cidden çok sapıttı artık.

  • Ucuz versiyonu 400 dolar olacakmış. Bak sen Apple'a.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 milyon adetten de az satılacakmış...
  • Önce hi res audio destekle, codeleri destekle sonra kaliteli kulaklık yapıyorum diye söyle. 1000xm4 varken bunu alanın aklına şaşarım.

  • raxetul kullanıcısına yanıt

    Bu mesajıma bir ek cevap yapayım, piyasaya sürülen bir çok 5.2 destekli kulaklık ya da telefonda şu an için LC3 codec'i bulunmuyor, firmware ya da OS güncellemesi ile gelir mi bilemiyorum.

  • Sony WH-1000XM4 dururken böyle fantastik harcamayı neden yapar bir insan acaba?


    Cevap basit tabiki : Apple gösterişi :D

  • Gerçekten buna para veren var mı? Gidin 32 ohm’luk Beyerdynamic DT 7xx/8xx/9xx serilerinden birini alın çok daha iyi müzik dinlersiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.