Şimdi Ara

Xiaomi Mi Pad 5'in teknik özellikleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi Mi Pad 5'in teknik özellikleri ortaya çıktı



    Xiaomi son tabletini piyasaya süreli neredeyse üç yıl oldu. Çinli şirketin 2021 yılı itibarıyla tablet serisini güncellemeye hazırlandığı bildiriliyor. Mi Pad 5'in teknik özellikleri konusunda bazı önemli detaylar internete sızdırıldı.



    Ayrıca Bkz.Yeni Nokia akıllı telefonların lansman tarihi belli oldu



    Aktarılan bilgilere göre tablet Qualcomm'un Snapdragon 870 platformunu temel alacak. Ayrıca 2K çözünürlük ve 144 Hz tazeleme oranına sahip 10.95 inç IPS ekranla gelecek. Cihazda yan tarafa yerleştirilmiş parmak izi tarayıcısı görebiliriz.



    Xiaomi Mi Pad 5'in teknik özellikleri ortaya çıktı



    MediaTek işlemcili standart versiyon da olabilir



    Bütün bunlara ek olarak tabletin 20 ve 13 megapiksel sensör içeren çift arka kamera ile geleceği söyleniyor. Kalınlığı 8.13 mm, ağırlığı ise 510 gram olacak. MediaTek Dimensity 1200 işlemcili standart versiyondan da bahsediliyor. Yani üstte saydığımız özelliklerin Pro versiyonu için geçerli olma ihtimali var.



    Xiaomi'nin yeni nesil tabletlerinde kalem desteği sunmayı planladığını da belirtelim. Mi Pad 5 Pro'nun 8/128 GB versiyonu 620 dolar karşılığında satışa sunulabilir. Standart model doğal olarak daha ucuz olacak. Tabletin yıl sonunda önce resmiyet kazanacağı ifade ediliyor.




    Kaynak:https://www.ithome.com/0/539/965.htm







  • Ulan ne hırsızmış bu çinliler be çalmadıkları bişey kalmadı!

  • adamlar çakma ipadOS yapmış ciddi ciddi tabi görüntüde sadece

  • Cakma Tab S7 lere benzemis :)

  • Xiaomi kalitesini her geçen gün daha çok seviyorum, evet teknolojik benzerlikler olabilir ama daha güçlü donanımlar daha hesaplı, sonuçta android ve snapdragon 870 var IPS 144 Hz 11" ekran. Fiyat uygun olursa Türkiye'de alınır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yimmasabi -- 15 Mart 2021; 15:19:33 >
  • Xiaomi kullanmadan laf söyleyip çakma diyenler alin kullanin sonra eleştirin, yiğidi öldür hakkını yeme, fp olarak üstüne tanımıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenfiz -- 15 Mart 2021; 15:43:20 >
  • Xiaomi iyidir, güzel kaliteli bir firma.

  • mratkpnar M kullanıcısına yanıt
    :)

  • cakma cöp junk

  • o kamerayı kim koydu oraya, bu çinliler tasarımdan hiç anlamıyor.
  • mratkpnar M kullanıcısına yanıt
    20 Yıl önce Çin malı diye dalga geçerdik; şimdi Dünya markası olan bir sürü teknoloji ürünleri var, Amerika bile korkudan engellemek için her şeyi yapıyor.( Huawei'i örnek vermek yeterli ki bu sadece birisi). Dahası her şeyi çalmayla başladılar ama Ar-Ge olarak çok daha başarılı oldular , aya hatta Mars'a bile gittiler daha ne yapsınlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 16 Mart 2021; 7:19:5 >
  • Bu paralara android tablet almak alenen saçmalık.
    Eğri oturup düz konuşalım tablet işi Apple'nin işi

  • tobepeople kullanıcısına yanıt

    İyi güzel de adamların çoğu yaptığı şey ters mühendislikle yapılma hırsızlığı öyle bi benimsemişler ki amerikaya siber saldırı yapıp f35 proje dosyalarını çalıp çakma f35 yaptılar yani bunun övülcek bi yanı yok hırsızlar işte.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 650 doları ne kadar kolay çekiyorlar öyle biz 1.5 ay çalışıyoruz o paraya. 650 Türk lirasına satsınlar 30 milyon satar ülkemizde

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Ya şunu olur olmadık her haberin altında görüyorum. Eski ipad kullanıcısıyım, şu anda da gayet memnun olarak iphone 8 kullanıyorum. Yani apple hater'ı değilim fakat şu tablet apple'in işi lafı tam bir saçmalık. Samsung Galaxy Tab S7 klavye vs. dahil air 4'ün tek başına fiyatına geliyor neredeyse ve cihaz her yönüyle çok daha üstün. Galaxy Tab S6 Lite her şeyiyle beraber İpad 8'in tek başına fiyartına denk geliyor. Evet ipad 8 işlemci gücü vs. olarak daha üstün ama sırf o çağ dışı tasarım bile S6 Lite'ı almak için yeterli. Hayır herşeyi geçtim Tab S7+ gibi bir şahaser varken ortada şu tablet apple'ın işi kafasını gerçekten anlamak çok güç.

  • Onun söylenmesinin nedeni Samsung Tab S7'ye kadar ortada iPad'e alternatif olabilecek bir tablet olmamasıydı. Şimdi bile sadece S7 ve S7+ var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • muratkaya kullanıcısına yanıt

    Galaxy tab s6 lite gayet iyi bir tablet. Evet işlemci gücü vs. olarak ipad 8. nesil daha önde fakat insanlar tablette zaten çok fazla işlemci gücü gerektiren işlemler gerçekleştirmiyor ve tasarım vs. olarak galaxy tab s6 lite çok daha öne geçiyor.

  • Tasarımı ne kadar öne geçiyor o ayrı konu ama ben o parayı verdikten sonra işlemci olarak aşırı düşük bir tablet almaktansa iPad tercih ederim. Satış rakamları da bunu gösterdi zaten. Ama Tab S7 ve S7+ bu işi değiştirdi. İkisi de çok güzel tabletler. iPad Pro 2020 sahibiyim, özellikle ekran için S7 almayı düşünüyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.