Şimdi Ara

?? Haftalık Film Önerisi 16: Serenity

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ?? Haftalık Film Önerisi 16: Serenity



    Dün yayınladığımız dizi önerisinde de dediğim gibi bugün önereceğimiz film, dün önerdiğimiz dizinin finali. Yani yine bilim kurgu türünde bir yapım önereceğiz. Dün önerdiğimiz diziye de buradan ulaşabilirsiniz. Bugün önereceğimiz film de Serenity.



    Ayrıca Bkz.Haftalık Dizi Önerisi 16: Firefly



    2005 yılında yayınlanan Serenity’nin başrollerinde yine Nathan Fillion, Gina Torres, Alan Tudyk, Morena Baccarin, Jewel Staite, Adam Baldwin, Sean Maher, Summer Glau ve Ron Glass gibi isimler bulunuyor. Ayrıca Chiwetel Ejiofor ve Sarah Paulson da filmin kadrosuna eklenmiş.



    ?? Haftalık Film Önerisi 16: Serenity



    Serenity, Firefly dizisinin direkt olarak devamını ve finalini anlatıyor. Birçok olayı sonlandırıyor ve açıklıyor. Bu yüzden filmin konusuna dair bir şey söylersem diziden spoiler verebilirim. Kısaca sadece şunu söyleyebilirim. Bu filmi izledikten sonra keşke diziyi istedikleri gibi götürebilselerdi de bu kadar sıkışık bir final izlemeseydik. Yanlış anlaşılmasın, film gerçekten çok başarılı ama hem diziyi izlemeyenlere konuya anlatabilmek hem de diziyi izleyenleri sıkmamak için bazı şeyler öylesine anlatılmış. Daha rahat ve geniş bir final yapılabilseydi çok daha güzel olurdu.



    Kısaca bu filmi, diziyi seven herkese rahatlıkla öneriyorum. Diziyi de tüm bilim kurgu severlere öneriyorum. Sadece filmi izlerseniz çoğu şey anlamsız kalabilir.









  • İzlediğim güzel filmlerdendi.

  • film gayet güzeldi. dizisi olduğunu ilk defa burda duydum.

  • En iyi bilim kurgu filmlerinden birisi.

  • Oyunculuklar kötüydü

  • porsche911gt2 kullanıcısına yanıt
    bak seeen! oscarlı oyuncu felansın herhalde! sayın filim otoritesi!

  • porsche911gt2 kullanıcısına yanıt
    film o kadar eskiki o zamana göre hepsi iyi film ile ilgili şimdikilerle kıyaslarsan orta halli ama iyidir her halükarda TV izleyip beyin sulandırmaktansa izleyin

  • şimdi ise film önerileri adı altında reklam yapıyorlar.


    reklam politikalarınız üniversite derslerinde yer verilmeli?? Haftalık Film Önerisi 16: Serenity 

  • 15 sene evvel filmi izleyip pek anlam verememiş dolayısıyla beğenmemiştim. Ama sonradan bunun bir dizinin finali olduğunu öğrendiğimde filmin bana hiçbir anlam ifade etmemesini daha iyi anladım. Ama bunun için koca bir diziyi izleyecek değildim. Yukarıda birisi de filme güzel deyip bunun aslında bir dizisinin olduğunu bilmediğini yazmış. Yani sen beğendin ama diziyi izlemeden nesini beğendin ki kardeş, diye sorasım geldi.


    Özet: Bu haftaki film önerisi de karavana çıktı. ?? Haftalık Film Önerisi 16: Serenity 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 15 Mart 2021; 0:0:9 >
  • filmi guzeldi, diziside fena degil ama buna ragmen bilim kurgu camiasinin en overrated yapimlarindan biri oldugu kanisindayim. amerikan ic savasi sonrasi vahsi batisindaki jesse james karakterinin bilimkurgu ile harmanlanip gelecege tasinmis hali. muhtemelen amerikan kulturune, koklerine hitap ettigi icin amerikada bu kadar etki yaratti ama bizim icin en azindan benim icin cok fazla bir sey ifade etmiyor.

  • Mion kullanıcısına yanıt

    Hayata bakış açın bu mu cidden, birşeyi eleştirmek yada kötü demek için onu dünyada en iyi yapan mı olmak gerek. Futbol oynamıyorum diye kötü futbolcu demeyeyim milletvekili değilim diye kötü siyasetçi demeyeyim bu mu yani mantık.

    Neyse tamam hepsi çok iyi oyuncu hepsinin de oskarı var pardon.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel filmdi zamanında CD sini kiralayıp hafta sonu ailecek seyretmiştik zaman çabuk geçiyor ..

  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Bu diziyi izlemeyerek çok şey kaçırıyorsun ;)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.