Şimdi Ara

Xbox Series X/S sahipleri geriye uyumlulukla çalışan Bethesda oyunlarının FPS'lerini ikiye katlayabilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xbox Series X/S sahipleri geriye uyumlulukla çalışan Bethesda oyunlarının FPS'lerini ikiye katlayabilecek



    Geçtiğimiz aylarda bildiğiniz gibi Microsoft'un yeni nesil konsolları Xbox Series X ve S çıkışını yaptı. Ne yazık ki her nesil geçiişinde olduğu gibi yeni nesil konsollara özel olarak çıkan pek fazla oyun bulunmuyor. Bu yüzden geriye dönük uyumlulukla çalışan Xbox oyunları kurtarıcı görevi görüyor diyebiliriz. 



    Ayrıca Bkz.God of War stüdyosu, "duyurulmamış bir oyun" için yeni ekip arkadaşları arıyor



    Geriye dönük uyumlulukla çalışan oyunlar için de Microsoft geçtiğimiz haftalarda FPS Boost sistemini duyurmuştu. Bu sistemde geriye dönük uyumluluğu olan oyunlarda FPS'i ikiye hatta bazı oyunlarda dörde bile katlayabiliyorsunuz. Şu anda yalnızca sistemde Far Cry 4, New Super Lucky’s Tale, Sniper Elite 4, UFC 4 ve Watch Dogs 2 oyunları için destek bulunuyor ancak ilerleyen süreçte oyunların sayısı ciddi oranda artacak.



    Geçtiğimiz günlerde de Major Nelson videosunda bazı Bethesda oyunları için bu desteğin geleceği açıklandı. Söylenen oyunlar şu şekilde: Dishonored: Definite Edition, Fallout 4, Fallout 76, Prey ve Skyrim Special Edition. FPS Boost desteğinin bu oyunlara ne zaman geleceği belli değil. Bu destek gelince Xbox Series X/S sahipleri bahsi geçen oyunların FPS'ini dilerse iki katına çıkartabilecek.



    Bu desteğin de Microsoft-Bethesda satın alımı ile ilgili olduğunu düşüenbiliriz. Ayrıca şu anda Xbox Game Pass siteminde 20 farklı Bethesda oyunun bulunduğunu hatırlatalım.




    Kaynak:https://www.vg247.com/2021/03/13/dishonored-fallout-4-skyrim-fps-boost-xbox-series-x/







  • Utanmaz arlanmaz sony gör bunları gör, hala 30 fps oyun oynatıyorsun 10 trflps makinada. Tlou oynarken gözlerim kanıyor en fazla 1 saat dayanabiliyorum.
  • Chillout C kullanıcısına yanıt
    The Last of Us PS5 için acil bir güncelleme gerekiyor, God of War'a geldiği gibi.

  • Benim anlamadığım mis gibi xbox var, hala stoklarda da var bitmedi, fiyatı da ps den daha iyi. Ps5 stoklarda yok. Acaba xbox çok daha fazla mı girdi stoklara yoksa hala ps5 mi satıyo merak ediyorum. Hala ne diye ps alır insanlar anlamıyorum.
  • ygulbahar kullanıcısına yanıt
    Yurt dışında genelde insanlar 1 tane bilgisayar 1 tane PS alıyorda ondan. Birinden birini seçmek zorunda kalmıyorlar bizim gibi ne yazıkki :(

  • ygulbahar kullanıcısına yanıt
    Ps exclusive oyunları çok iyi. Gamepass'deki çerçöp insanların ilgisini çekmiyor olabilir. Ps4 oyunları 5'te çok daha iyi gözüküyor. 4'e çıkmış özel oyunları düşünerek 5'in oyunları hayal ediliyor.
    https://www.playstation.com/en-us/ps4/ps4-games/ps4-exclusives/
  • bulduren B kullanıcısına yanıt
    TLoU nasil bir kötü tat biraktiysa Sony resmen ötekilestirdi oyunu. Anmiyorlar bile

  • FameHooker kullanıcısına yanıt
    Ps exclusiveler gercekten cok iyi yalan yok. 5 stoklari rahatlasa 4ü satar para koyar 5i alirim

  • bulduren B kullanıcısına yanıt
    Valla ya oynamayı bıraktım capitolde
  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt

    İnsanlar da bir hikaye yüzünden güzelim oyunu bitirdi, halbuki hikaye görecelidir(hiçbir yapımcının deneyemeyeceği bir şey denemişler) oyunun oynanış mekanikleri, atmosfer, başkasının bakış açısından hikaye sunumu ve animasyon kısmı harikaydı insanlar bu kısımları görmeden hikaye üzerinden oyunu bir güzel gömdü ama bunlara rağmen 2020 Yılın Oyunu Ödülü'nü kazandı.(Tabii ki bunda 2020'de TLOU Part 2 gibi sağlam bir oyunun çıkmamasının da payı var.) Ben aşırı beğenerek oynamıştım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 14 Mart 2021; 21:27:54 >
  • İyi ki PS yerine Xbox Series X almışım dedirten haberler.
  • FameHooker kullanıcısına yanıt
    Çer çöp mü :)) 342 tane oyun var hocam. Tamam 200ü çok da iyi olmayabilir ama çok fazla güzel oyun var. Ps exc oyunları bana bi sayabilir misiniz? Senede kaç tane çıkarıyolarmış o oyunlardan? Bana hala mantıklı gelmiyor bilemedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.