Şimdi Ara

Techland: Dying Light 2'yi Çok Erken Duyurduk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dying Light 2'den yeni haberler en sonunda birkaç gün sonra geliyor. Techland, 17 Mart'ta oyunun geliştirme süreci hakkında konuşacak. Bundan öncesinde Techland, twitter üzerinden oyunla ilgili birkaç açıklamada bulundu.

"Bildiğim kadarıyla geliştirme cehenneminde olmak için oyunun herhangi bir gelişim kaydetmemesi gerekiyor. Dying Light 2 ise ilerleme kaydediyor. Oyunu çok erken duyurduk fakat oyun geliştirme cehenneminde olmaktan çok uzak."

Techland, stüdyo içinde otokratik yönetim, kötü planlama ve toksik çalışma kültürü ile ilgili çıkan haberlere yanıt olarak "Oyun iyi durumda ve bazı kişisel sorunlara rağmen oyuncu topluluğumuzun uzun bir zaman sonra yeni haberler alacak olmasından mutluyum." diye belirtti.

Twitter'da kullanıcılara verdikleri bazı yanıtlarda oyunun iptal edilmeyeceği ve erken erişim periyodu planlamadıkları ifade edildi.

Dying Light 2 ilk olarak E3 2018'de duyurulmuştu ve 2020 ilkbaharında çıkması planlanan oyun belirsiz bir tarihe ertelendi. PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için geliştiriliyor.

• Böyle öz konuş canımı ye

• acelesi yok. facia çıkartmayın yeter
  • 17 Mart'ta oynanış göstermezler herhalde
  • acik ara en iyi acik dünya zombie oyunu abi 2 ye daha ne ekleyebilirler merak ediyorum
  • S.çtık.

• Aman balonpunk'tan ibret alsınlar ayaklarını yorganına göre uzatsınlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi en azından malum firma gibi oyun hazır geliyor deyip bir hafta sonra erteleme haberi vermediler.

• Tam da duyurudan önce böyle bir açıklama yapılırsa şahsen tüm umutları kesmenin zamanı gelmiştir. Zaten özellikle Avellone sonrası büründükleri sessizlik hiç hayra alamet değildi ve bu haberle de oyunun geliştirmesinin tam bir geliştirme cehennemi olduğunu da dolaylı yoldan kabul etmiş oldular. Yazık oldu. İlk oyundu iyiydi ama bunda garip bir sarmal içine girdiler, umarım çıkarlar.

• Adam haklı yav. Bi 25 yıl erken duyurdular.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hudson51

Tam da duyurudan önce böyle bir açıklama yapılırsa şahsen tüm umutları kesmenin zamanı gelmiştir. Zaten özellikle Avellone sonrası büründükleri sessizlik hiç hayra alamet değildi ve bu haberle de oyunun geliştirmesinin tam bir geliştirme cehennemi olduğunu da dolaylı yoldan kabul etmiş oldular. Yazık oldu. İlk oyundu iyiydi ama bunda garip bir sarmal içine girdiler, umarım çıkarlar.

Hocam sen haberi okudun mu? Yoksa başlığa bakıp mı yorum yaptın?
  • Rockstar gibi 1 sene önceden duyurup ertesi senesinde çıkaracaksın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Santa Monica yakında aynı açıklamayı yapar

• Erken duyurmadınız elinize yüzünüze bulaştırdınız. Bakınız, Siberserseri 2077

• Rockstar oyunlarını erteleye erteye 2 yıla anca çıkarıyor..
  • Arkadaşlar adamlara kızıyorsunuz haklısınız ama oyunun baş yazarlarından Chris Avellone tacizci çıktı o yüzden oyunu tekrardan tasarlıyorlar
  • Cyberpunk faciası tüm geliştiricilerde de etkisini göstermeye başladı artık daha dürüst ve şeffaf olmaya başlıyor tüm yapımcılar en azından bu facia böyle bir şeye mani oldu iyi de oldu
  • Yaptığı oyuna tacizden bazı kriminal izler mi bulaşmış acaba sil baştan yapmışlar? O kısmı anlayamadım. Belki bakın oyuna bu adamın eli değdi biz de onun izlerini sildik gibi bir mesaj mı verilmek istendi emin değilim.Taciz skandalına karışmış belediye başkanının şehrinde yaptırdığı köprünün yıkılıp sıfırdan yapılması gibi.Nedenini bilenler aydınlatsın lütfen.

• BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt

Niye okumayayım yahu? Adamların açıklaması da buz gibi ortam yoklama işte. Geliştirme cehennemi lafı çok kullanıldığından önce onun tanımını yapıp sonra gelişme var diyorlar, eee? Gelen söylentiler bunu yalanlamamıştı ki aksine oyunun gıdım gıdım ama çok az ilerlediği zaten söyleniyordu. Şahsen şu haberi gördükten sonra Çarşamba günü elle tutulur bir bilgi vereceklerini zannetmiyorum. Yeniden başladık diyip 2023'e tarih atabilirler gibi duruyor.

• Yeni nesile yetişir merak etmeyin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.