Şimdi Ara

GeForce Now geri adım attı: Global Founders üyeleri istemezse Game+'a geçmeyebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
2.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GeForce Now geri adım attı: Global Founders üyeleri istemezse Game+'a geçmeyebilir



    Bildiğiniz gibi GeForce Now, Turkcell ile işbirliği yaparak Game+ adı altında Türkiye'de sunucu açtı ve GeForce Now sistemini yerelleştirdi. Önce açıklanan fiyat yüzünden oyuncular üzüldü, ardından da geçtiğimiz günlerde Global Founders üyeleri için alınan karar oyuncular kızdırdı.



    Ayrıca Bkz.PlayStation 5, ABD tarihinin en hızlı satan konsolu oldu



    Geçtiğimiz günlerde GeForce Now, Global Founders üyesi olanları yani yurt dışındaki serverları kullanan üyelere sormadan, tüm üyeleri 3 Mayıs'ta Game+'a taşıyacağını açıkladı. Ardından da doğal olarak bu olay büyük bir tepkiye yol açtı. Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre GeForce Now geri adım attı.



    Gönderilen maillere göre hali hazırda Global Founders üyesi olanlar eğer istemezse Game+'a geçmek zorunda değil. Global Founders'ı kullanmaya devam edebilirler. Eğer Global Founders üyeleri Game+'a geçmek isterse ilk yıl için aylık 49,90 TL'ye ödeyerek Türkiye serverlarını kullanabilir. 



    49,90 TL'lik fiyat, yalnızca Founders üyeliği olup Game+'a geçmek isteyenler için. İlk kez abone olacaklar için fiyat hala 75 TL. 









  • bilgisayar ile geforce now'ı kıyaslayanlara sinir oluyorum zaten kısıtlı bir oyun kütüphanesi var ayrıca oyunu da almanız gerekiyor üstüne üstlük sonradan kaldırılan oyunlar da oldu. Bugün aldığın oyunu yarın oynayabileceğinin garantisi yok. Asıl bunlar kimsenin konuşmadığı detaylardır donanımhaber!
    Çok para arkadaş. Ayda 75tl düşünmeden ayırabilecek ekonomiye sahip oyuncu zaten hali hazırda giriş ve ya orta seviye sistemde oyun oynayabilen adam. GFN aboneliğe ek bir yandan oyun satın almanız gerek. Benim ihtiyacım olsa, ‘bir ay alayım da şu indirimde denk getirdiğim oyunları oynayayım’ kafasıyla girerdim.
    Altarnatifleri geliyor ama öyle bir gerçek var xbox cloud beta gibi 45 liralık ultimate sürümün varsa beta sürecine dahil edilmiş xbox game pass oyunlarını satın almadan 100 ün üzerinde güncel yeni çıkmış xbox oyunlarını satın alma gerekmeksizin mobil dahil bütün cihazlarından oynayabiliyorsun xbox bu özelliği beta sürecinden çıkartığında gforge now a hiç gerek kalmayacak
  • Lag olayını çözebilseler bu sistemlerde aslında en karlı iş, ama laf işi online için kötü.

  • Çok para arkadaş. Ayda 75tl düşünmeden ayırabilecek ekonomiye sahip oyuncu zaten hali hazırda giriş ve ya orta seviye sistemde oyun oynayabilen adam. GFN aboneliğe ek bir yandan oyun satın almanız gerek. Benim ihtiyacım olsa, ‘bir ay alayım da şu indirimde denk getirdiğim oyunları oynayayım’ kafasıyla girerdim.
  • bilgisayar ile geforce now'ı kıyaslayanlara sinir oluyorum zaten kısıtlı bir oyun kütüphanesi var ayrıca oyunu da almanız gerekiyor üstüne üstlük sonradan kaldırılan oyunlar da oldu. Bugün aldığın oyunu yarın oynayabileceğinin garantisi yok. Asıl bunlar kimsenin konuşmadığı detaylardır donanımhaber!

  • Ben yeterli bir geri adım göremiyorum. Yaptıkları saygısızlıkları affettirebilmek için ilk yıl 29.99₺ olmalı. Bundan başka ne yapsalar nafile. Bu yaptıkları sadece suç işlemekten vazgeçmek.
  • unununium U kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle öyle pc ile karşılaştırmak çok anlamsız zaten akıcılık görüntü kalitesi gecikme vs. bir sürü detaylar da var göz ardı edilen.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylık 75 lira bu ülke için ciddi fiyat ee oyunu akıcı oynaman için enaz 15mb lik internet lazım diyorlar 100 lirada internete ver etti aylık 175 lira hiç olacağı yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratcanterzi

    Ben yeterli bir geri adım göremiyorum. Yaptıkları saygısızlıkları affettirebilmek için ilk yıl 29.99₺ olmalı. Bundan başka ne yapsalar nafile. Bu yaptıkları sadece suç işlemekten vazgeçmek.

    Dalga mı geçiyorsunuz? Dediğiniz şey ancak turkcell aracı olmazsa olur. Nvidia, geforce nowu türkiyeye tek başına getirseydi ancak ozaman 30 lira olabilirdi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam 75 TL pahalıda. Bilgisayar da çok pahalı :D Ortalama bir bilgisayar şuan 12-15 bin TL ye toplanabiliyor. Oda parça bulabilirseniz ki parça sıkıntısı muhtemelen 1 yıl daha sürecek. Kısacası şuan bilgisayarı olmayan ve oyun oynamak isteyen kişilere allah yardımcı olsun ne diyim.

    Sistemin kendisi normalde yurt dışında yaşayan biri için mükemmel. Oyunculuğun geleceğide olacağı çok belli. Zamanla daha iyi görüntü aktarımı sağlanınca ve oyun kütüphanesi genişledikçe kullanan sayısıda artacak. Bir süreden sonra insanlar donanım değiştirme işindense bu servisi çok daha verimli bulacaktır. İnternete ulaştığınız heryerden oynayabildiğiniz düşünüldüğünde, ve yurt dışında 5g interneti ve mobil internetin ucuzluğu düşünüldüğünde kullanmamak için sebep yok. Tabi profesyonel işler için yine bilgisayar alınır o ayrı konu yada zevk için.

  • unununium U kullanıcısına yanıt
    "oyunu da almanız gerekiyor" ifadesinin meali: normalde almanız gerekmiyor. Tiksinç.

  • Bu olayın albenisi pc si çok eski olanların ucuza oyun oynayabilmesiydi. Ben 5 yıllık sistemle çoğu oyunu orta ayarda oynayabiliyorum. Çok daha kötü sistemi olanlar kazık fiyat olsa da kullanabilir fakat bu sistemde her oyunun olmaması, online oyunlarda gecikme yaşanabilmesi, hızlı internet istemesi dezavantaj. Durum böyle olunca ben sadece cyberpunk gibi oyunları ultrada oynamak için arada bir alırdım. Fakat 75 tl olunca alasım gelmez açar lowda oynardım. Fiyatı 50 liraya kalıcı sabitlerlerse o zaman yine idare eder derim de ben internete aylık 90 lira verirken buna 75 lira vermem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unununium U kullanıcısına yanıt
    GeForce now da oyunu tekrar satın almanız gerekmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ulan Musk

    GeForce now da oyunu tekrar satın almanız gerekmiyor.

    Arkadaşın demek istediği kütüphaneyi de kendin oluşturuyorsun yani gfn oyun vermiyor oyun parasını da sen veriyorsun demek istedi büyük ihtimal

  • Nvidia değil Turkcell geri adim attı
  • Game pass şahane gerisi hikaye
  • oyun kütüphanesi bence çok zayıf o yüzden 75 tl aylık çok para , zaten hitap etmesi gereken kesim alım gücü düşük orta ve üstü düzey pc sahibi olamayan kesim olmalıydı.şu an piyasada çıkan güncel oyunları oynatan bir pc sahibi neden geforge now a üye olsun ki ne tarafından bakarsan bak çok saçma.Turkcell satış hedefi olarak kimleri hedef aldı gerçekten çok merak ediyorum bence bu fiyat politikası ile ülkemizdeki ömrü çok fazla olamayacak.benim ihtiyacım yok hali hazırda iyi sayılabilecek bir pc ve bol oyunlusayılabilecek bir kütüphaneye sahibim.ayrıca ilk çıktığı zaman üye olup sırf deneyimlemek için geforge Founders üyesi olup bir kaç ay devam ettirmiştim.fiyatı makul bir seviyede olsaydı belki lazım olur da kullanırım diye ben buradan devam ettiririm diye düşünüyordum , ama artık her iki taraftanda devam etmeyeceğim





  • Gfn subredditinin on sayfasi sirf bununla ilgili verilej tepkiler ile doluydu. Geri adim garantiydi, kim olsa dayanamaz o kadar tepkiye. Demek ki neymis, bir sey olmaz demek yerine ses cikarmak gerekiyormus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu teknolojinin daha zamanı var bence. insanlar en iyi pclerde bile bazen gecikme hissedebiliyor. çok yavan bir oyun deneyimi olur bana göre. stream edilmiş görüntü kalitesinin de iyi olacağını sanmıyorum.

  • Attıkları mailde neden Türkçe dil kullanmıyorlar? Madem Türkcell ile iş birliği yapmışlar Türkçe mail atmak zor mu?

  • memoli156 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle. Şuan pcyi, konsolu sattım gfn kullanmayan enayidir gibi bir durum yok.

    Gfn ancak yan hizmet tadında. Çerez parası olur (gerçi çerez de hemen hemen bu fiyatlarda) arada bir yeni oyununun indirmesini beklemek istemezsin, birazda yatarak telefonla oynayayım dersin gfn den açar oynarsın. Daha fazlası değil.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.