Şimdi Ara

Oppo Find X3 Neo ve Lite fiyatıyla korkutuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oppo Find X3 Neo ve Lite fiyatıyla korkutuyor



    Oppo’nun Find X3 Pro amiral gemisi yanında Çin’e özel Find X3 modelleri ile birlikte biraz daha maliyeti düşüreceği beklenen iki modeli daha vardı ancak fiyatıyla amiral gemilerine taş çıkartıyor.



    Oppo Find X3 Neo özellikleri ve fiyatı



    Oppo Find X3 Neo modeli 6.5 inçlik 2400 x 1080 piksel çözünürlüğünde kavisli AMOLED ekrana sahip. 90Hz tazeleme hızına sahip olan ekran 180Hz dokunmatik örnekleme yapabliyor. HDR10 desteği ile birlikte 1100 nit parlaklık değeri mevcut.



    Ayrıca Bkz.Alphabet, kullanıcılara insanüstü işitme yetenekleri kazandıracak bir cihaz üzerinde çalışıyor



    Geçen yılın amiral gemisi Snapdragon 865 ile gelen modelde 12GB LPDDR4X RAM bellek ve 256GB UFS 3.1 depolama yer alıyor. İki adet 2250mAh kapasiteli batarya da 65W hızlı şarj desteğine sahip. Hafıza genişlemesi ise sunulmuyor.



    Arka kısımda 50MP çözünürlüğünde Sony IMX766 ana sensör yanında 16MP çözünürlüğünde geniş açılı sensör, 13MP çözünürlüğünde telefoto sensör ve 2MP çözünürlüğünde makro sensör yer alıyor. Ön kamera ise 32MP çözünürlüğünde. Kamera paketi 4K 60fps video kaydı yapabiliyor ve yapay zeka ile pek çok iyileştirmelere sahip. Oppo Find X3 Neo için 799 Avro fiyat etiketi belirlenmiş.



    Oppo Find X3 Neo ve Lite fiyatıyla korkutuyor



    Oppo Find X3 Lite özellikleri ve fiyatı



    Oppo Find X3 Lite modelinde ise 6.4 inçlik Full HD+ çözünürlüğünde AMOLED ekran yer alıyor. Snapdragon 765G yonga setinden gücünü alan modelde 8GB LPPDDR4X RAM bellek ve 128GB UFS 2.1 depolama bulunuyor.



    Arka kısımda 64MP çözünürlüğünde ana sensör, 8MP çözünürlüğünde geniş açılı sensör, 2MP çözünürlüğünde makro ve monokrom sensörler mevcut. Ön kamera ise 32MP çözünürlüğünde. 4300mAh kapasiteli bataryanın 65W ile desteklendiği model aslında Reno5 5G modelinin global versiyonu olacak. Fiyatı ise 449 Avro olarak belirlenmiş.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/03/11/oppo-announces-find-x3-neo-with-snapdragon-865-chip-find-x3-lite-tags-along/







  • Türkiye fiyatı 10 bin

  • Oppo satış sonrası destekte nasıl? 4 yıl android sürümü güncellemesi veriyoruz, herhangi bi arızada servis desteğimiz ile yüz güldürüyoruz, servislerde süründürmüyoruz, koşulsuz iade ve değişim yapıyoruz diyorlar ise verilir bu para. Yoksa Oppo'ya münasip bi yerlerimle gülerim.

  • 4637 kwh olması lazım. Nükleer santral mi kuruyorsunuz mübarekler.

  • TheJudgé kullanıcısına yanıt
    Yerli üretim olursa 6 7 bile olabilir
  • Findx 3 neo 6-7 bin gibi fiyatlara gelse saglam bir fp olur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: maicole

    Findx 3 neo 6-7 bin gibi fiyatlara gelse saglam bir fp olur.

    3 aydır en çok beklediğim telefonların başında yer alıyor, keşke gelse ve 6 7 arası bir fiyattan gelse.. Reno 5 Pro Plus'in birebir aynısı, Find X3 Neo diye isimlendirilmişi ama Find X3 serisi için yazılımı bi tık daha iyi optimize edilmiş versiyonu.. Ek olarak yazılım desteği reno serileri için 2 yıl ise Find X3 serisi için geçen açıklamışlardı ya 3 yıldı ya da 4 yıla uzatılmıştı.. Uzun süre kullanıcısını mutlu edecek bir telefon.. Oppo'nun 5G'li telefonları inatla getirmeme kararının kurbanı oluyo.. Diğer markalar 3'e 5'e bakmadan çoğu telefonunu getirirken oppo'nun Sadece 4G'li versiyonunu ürettiği telefonları getirmesi saçmalık.. Diğer markalar bunu umursamıyor getiriyor satıyor cillop gibi ama Oppo TR'de 5G yok diye böyle güzel telefonlardan da TR kullanıcısını mahrum bırakıyor.. Tam alınası bir telefon. E-mail bile yollamıştım zamanında sınırlı sayıda gelsin diye, dönüş bile yapmadılar.. Oppo Find X3 Neo ve Lite fiyatıyla korkutuyor 





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sedat.

    3 aydır en çok beklediğim telefonların başında yer alıyor, keşke gelse ve 6 7 arası bir fiyattan gelse.. Reno 5 Pro Plus'in birebir aynısı, Find X3 Neo diye isimlendirilmişi ama Find X3 serisi için yazılımı bi tık daha iyi optimize edilmiş versiyonu.. Ek olarak yazılım desteği reno serileri için 2 yıl ise Find X3 serisi için geçen açıklamışlardı ya 3 yıldı ya da 4 yıla uzatılmıştı.. Uzun süre kullanıcısını mutlu edecek bir telefon.. Oppo'nun 5G'li telefonları inatla getirmeme kararının kurbanı oluyo.. Diğer markalar 3'e 5'e bakmadan çoğu telefonunu getirirken oppo'nun Sadece 4G'li versiyonunu ürettiği telefonları getirmesi saçmalık.. Diğer markalar bunu umursamıyor getiriyor satıyor cillop gibi ama Oppo TR'de 5G yok diye böyle güzel telefonlardan da TR kullanıcısını mahrum bırakıyor.. Tam alınası bir telefon. E-mail bile yollamıştım zamanında sınırlı sayıda gelsin diye, dönüş bile yapmadılar..  



    Alıntıları Göster

    Bir süredir telefon bakıyorum, 6splus’tan geçeceğim, içime sinen telefon yok 5-6 civarında Oppo Reno 3 pro vardı pasaj’da 5700e düşmüştü, onu almadığıma üzgünüm şu an. Oppo telefonları pek tutmadı sanırım bizde, ama fiyat politikarına bakarsak Türkiye piyasasında vergilere rağmen çok yüksek fiyatlar sunmuyor, mesela reno 5in fiyatı Ukrayna fiyatı ile aynı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Böyle adı sanı duyulmamış mal alacağıma giderim samsung s21 alır paşa paşa kullanırım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.