Şimdi Ara

MSI oyuncu dizüstüsüyle madenciliği teşvik ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MSI oyuncu dizüstüsüyle madenciliği teşvik ediyor



    2020 yılı yüksek performans artışıyla oyuncuları cezbeden yeni donanımların duyurulduğu bir yıl olması nedeniyle donanım dünyası için en güzel yıllardan birisi olması gerekirken içerisinde bulunduğumuz tablo ekran kartı kıtlığı.



     



    Oyuncuları üzen bu durumu daha da pekiştirense firmaların bir gün geri döneceği asıl kitlesini unutarak kendilerine daha fazla gelir getiren alıcılara yönelmesi.



    MSI'dan üzen oyuncu dizüstüsü paylaşımı



    Geçtiğimiz haftalarda Zotac’ın oyuncu ekran kartlarıyla şu günlerde çevreye verdiği zararı da tartışılmaya başlanan kripto para kazmaya özendiren Tweet atıp üstüne de oyuncuları etiketlemesinin ardından MSI da kervana katıldı.



     



    Firmanın yayınladığı son blog yazısında piyasadaki sınırlı sayıdaki RTX 3080 Max-Pli oyuncu dizüstülerinden GE76 Raider ile kripto para kazmanın ne kadar getireceğine kısaca yer verildi.



    MSI oyuncu dizüstüsüyle madenciliği teşvik ediyor



    Ayrıca Bkz.RTX 3090 Hall of Fame’in güç limiti 1000 watta çıkarıldı: Performans %3 arttı



    Bir aylık denemeye dair paylaşılan ilk yazıda DaggerHshimoto algoritmasıyla NicaHash yazılı üzerinden 52.8 MH/s kazdığı görülen mobil RTX 3080 bu haliyle masaüstü RTX 3070 seviyesinde.



     



     



     



     



     




    Kaynak:https://videocardz.com/newz/msi-promotes-cryptocurrency-mining-on-ge76-raider-laptop-with-geforce-rtx-3080







  • Temmuz ayında büyük gelir düşüşü olacak. Londra sözleşmesi imzalandı. Madenciler 1 Nisan'da büyük bir eylem gerçekleştirecek. Eth için sıkıntılı günler görünüyor. Boğa sezonu biterse bu coin tepetaklak... Rvn istediği kadar pumplansın. Bu kadar madenci o coini üretmeye başlar da ay sonu satış yaparsa her ay dump yer. Hacimsiz coinler kısa vadede tehdit değil. Az sabredin. Yaz başlamadan bu işler düzelir.
  • olm çok sıkıldım bu işten ben

  • Oldu biz kalkalım o halde bu dingillere madencilerle mutluluklar
  • Tabi alın kullanın 2 ayda laptopu kucağınıza alırsınız. Masaüstü pc ler bile olan ömrünün 10 da 1 ine düşüyorken, zaten sınırlarda çalışan bu makineler tamir de edilemeyecek şekilde elinizde patlar. Garantiye de alacaklarını sanmıyorum.

  • Etherum 2.0 hard forku gelene kadar (1,5 yıl kadar var. sorunsuz geçiş olursa o da) bu stok sıkıntısı, yüksek fiyatlar devam edecektir. Belli de olmaz raven coin pumplanıyor onu kazarlar. İlla kazılacak bir şey bulunur. Belki etc yükselir. Her şey olabilir.

  • Günde 1.5 dolar mı? 3 yılda ancak laptop parası çıkar. O zaman da zaten laptop çoktan çöp olur
  • Bunu alan oyuncunun madencilik yapmayacağı ne malum? Madencilik yapmıyor olsa bile parayı yine de kripto paraya yatırmış milyar dolarlar gelecek diye bekliyordur ekrana bakıp. Kimi kime şikayet ediyorsunuz anlamadım. Sorunun bire bin veriyor gibi bir hava estirilen yüzyılın kumarı kripto para olduğunu kim itiraf edecek artık?

  • Temmuz ayında büyük gelir düşüşü olacak. Londra sözleşmesi imzalandı. Madenciler 1 Nisan'da büyük bir eylem gerçekleştirecek. Eth için sıkıntılı günler görünüyor. Boğa sezonu biterse bu coin tepetaklak... Rvn istediği kadar pumplansın. Bu kadar madenci o coini üretmeye başlar da ay sonu satış yaparsa her ay dump yer. Hacimsiz coinler kısa vadede tehdit değil. Az sabredin. Yaz başlamadan bu işler düzelir.

  • MSI bildiğin esnaflık oynamış . Nvdia nasıl alttan kartları dagitiyorsa bunlarda laptopları dağıtacak anlaşılan. Nasıl bir doneme geldik Allah aşkına 😤
  • Yuca_345 Y kullanıcısına yanıt
    Ne dediğinizi anlamadım ama amin :D
  • MSI Türkiye'nin yeni rtx3000 laptop serisindeki fiyat kurnazlığını nereden aldığını öğrenmiş olduk
    firmaya bak distribütörünü sana söyleyeyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 12 Mart 2021; 10:5:50 >
  • Yuca_345 Y kullanıcısına yanıt
    Ben yılbaşından sonra eth 1000$ altına geleceğini düşünüyorum. Bu seneyi böyle geçirir bence. Yatırım tavsiyesi değildir!

  • Bıktım usandım şu madencilik meselesinden. Arkadaşım ekran kartını değiştirecek, 3060 arıyor. Stoklarda geldiği zaman da saniyesinde madenciler yumuluyor. Yeni nesil bakmayalım dedik, 2060 olmuş 7000 lira! Aşağısına satan yok. 2070'leri saymıyorum bile. 2070 parasına 2 tane 1050ti sistem dizersiniz zaten.

  • Madencilik meselesi hepimizin canını sıkıyor dostlar, şu andaki çip sıkıntısının da, ekran kartı stoğu olmamasının da asıl sebebi bu. Fakat unutmayın ki bu çipleri ve ekran kartlarını üreten firmalar bu işten inanılmaz memnunlar çünkü bunlar kâr amaçlı şirket ve bu sayede hiç karşılaşmadıkları bir taleple karşı karşıyalar. Bu yüzden madenciliği teşvik etmeleri yadırganmamalı...

    Bu arada kripto paralara üzülmeyeceğiniz ufak yatırımlar yapabilirsiniz. Binance'ın kendi parası BNB 3 yılda 2660 katına katladı. 2007'de BTC'ye 30 dolar yatıranın şu an 100 milyon dolar parası var... Fakat asla ama ASLA batınca feci üzüleceğiniz parayı kripto paraya basmayın. Çünkü yukardaki örneklerin yanında değeri eski değerinin %1'inin altına düşmüş kripto paralar da bulunuyor.

  • Bitcoin bu hafta yine tepeyi zorluyor. Başaramaz ise düzeltme gelecek. Geçen düzeltmede 1300'ü gördü eth. Bu düzeltme daha uzun ve daha oturaklı olacak diyen kişi sayısı az değil. Umarım yıl sonuna kalmaz. Ben 1000 civarına çekilmesini bekliyorum (Nisan için). Ytd.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • acelilctl kullanıcısına yanıt
    elektrik parası da bi bu kadar tutacak

  • Msı tarafından oldukça saçma bir paylaşım olmuş
  • acelilctl kullanıcısına yanıt

    cahil olduğunuzu bu kadar belli etmeseniz keşke , öncelikle o görünen değer cpu mining göstergesi, ekran görüntüsü alan şahıs kimse artık cpu ile mining i açık bırakmış ve o değer yansımış, ayrıca konuda masaüstü 3070 seviyesinde denilmiş bu da ayrı bir konu, masaüstü 3070 62 mh ile kazıyor , laptop 3080 52 mh ile kazıyor bunlar eşit mi ? Ayrıca laptopraki gpu, masaüstündekinden daha fazla mh değerine sahip , bilip bilmeden yorum yapmayın

  • renega kullanıcısına yanıt

    bilgisiz olduğunuzu her yerde belli etmeyin, bak aylık ne kadar elektrik gideri var, ne kadar kazanç sağlıyor , bari başka konulara yazmadan 2 defa düşünürsünüz


    MSI oyuncu dizüstüsüyle madenciliği teşvik ediyor
  • wearesorryserver kullanıcısına yanıt
    50mh/s ile günde 0.00006802 bitcoin toplarsın. Şuanki TL karşılığı 28,05tl. elektrik paran ise 19tl ben bunu 3060ti ile hesaplarım çünkü en iyi hesap yapabilen site nicehash com bu sadece ekran kartı ile hesaplandı. Laptop daha fazla elektrik tüketecek sonuçta yonga seti, işlemci, disk gibi şeyler de güç tüketecek. Kanıtımı istersen nicehash sitesine girip kendin hesapla birdaha da birine tepeden bakacaksan rezil olmamaya çalış ;) hadi koçum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.