Şimdi Ara

Zepp uygulaması, Amazfit marka akıllı saatleri ileriye taşıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Zepp uygulaması, Amazfit marka akıllı saatleri ileriye taşıyor



    Ülkemize yeni giriş yapan giyilebilir teknoloji markası Amazfit, mobil cihazlara indirilen Zepp uygulaması ile kişiselleştirilmiş deneyim sunuyor. Yaklaşık 6 ay önce Amazfit mobil uygulamasının ismi Zepp olarak değiştirilmiş ve kapsamlı yenilikler eklenmişti. Zepp uygulamasını Amazfit marka akıllı saatler, bileklikler, giyilebilir ürünler ile kullanabiliyoruz. Firma, Zepp uygulamasını yeni yatırımlarla geliştirmeye devam ediyor.



    Ayrıca Bkz.Görmeden araba sürdüğünüz oyun Blind Drive, mobil cihazlar için yayınlandı



    iOS ve Andoid cihazlarda kullanılabilen Zepp uygulamasıyla kullanıcılar sağlık ve spor aktivitelerini takip edebiliyor. Günlük rutinlerinin daha iyi hale gelmesine katkıda bulunacak verileri etkili bir şekilde yönetebiliyor. Zepp uygulaması yurt dışındaki Zepp marka ürünlerle de kullanılıyor.



    Zepp uygulaması, Amazfit marka akıllı saatleri ileriye taşıyor



    Amazfit Türkiye Ülke Müdürü Murat Sungur Özkan, Amazfit akıllı giyilebilir cihaz kullanıcılarının Zepp’le birlikte sağlık ve spor aktivitelerini kontrol altına alabildiklerini ve uygulamanın sunduğu avantajlar sayesinde yaşam kalitelerini iyileştirebildiklerini belirtiyor.



    Zepp uygulaması, Amazfit marka akıllı saatleri ileriye taşıyor



    Amazfit’in bağlı olduğu grup şirketleriyle yürüttüğü titiz araştırma ve deneylerle, çeşitli biyolojik veri türlerini izleme ve analiz etme konusunda önemli işlere imza attığına dikkat çeken Özkan, “Gelişmiş PPG biyoizleme optik sensörü BioTracker™ 2 (şu an beş biyolojik veri motorunu destekliyor), ExerSense™, RealBeats™ 2, PAI™ Sağlık Değerlendirme Sistemi resmi, OxygenBeats™ ve SomnusCare™ gibi sağlık sitemleri 2020 yılı Haziran ayında duyurulmuştu. Tüm bu teknolojilere güç veren Huangshan-2 AI yongası, daha yüksek bilgi işlem verimliliği ve daha düşük güç tüketimi özellikleriyle ilk neslin piyasaya sürülmesinden yalnızca 450 gün sonra hazır hale getirilmişti” şeklinde konuştu.













  • Bir de kullanana sor, saat ile senkronize olup adım bilgilerini almaktan aciz bir stabil olmayan bir yazılım. 5-10 kere gir çık yaptıktan sonra ancak senkronize edebiliyorum.

  • "Müjdeler olsun yurdumun toprağına taşına" uygulamanın adı değişmiş...

  • Mifit'ten çok farkı var mı?

  • Belli ki bir sponsorluk var. Eger Murat Sungur Özkan goruyorsa okusun, uygulama iyi degil. Cok kotu bir arayuzu var, yillardir kullanmama ragmen bazen aradigim seyi bulmakta zorlaniyorum, ayrica adim sayari %30 civarinda sapiyor, bir duzeltemediler yillardir, gps acinca adim sayar katedilen mesafeden oturu sanirim cok daha duzgun calisiyor ama gps olmayan cihazlarda ya da gps kapaliyken rezalet olcuyor.

  • notify & amazfit uygulamasi varken ve muhteşemken.. şansı çok zor
  • Bu haber tamamen PR çalışması, aynı program bende de var hiç de işlevsel değil.

  • Murat sungur a şunu söylemek istiyorum.amezfit werge saatlere önce spo2 oksijen ölçümü nü koysunlar.nabız ölçme otamatik olsun.uygulama bidefa Türkçe olsun bune ya???

  • Türkçe menü yok diye aldığım saati iade ettim kına yakarsınız olurmu

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.