Şimdi Ara

Alan Wake ve Control'ün geliştiricisi Remedy, 5 farklı oyun üzerinde çalışıyor: İkisi aynı evrende geçecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alan Wake ve Control'ün geliştiricisi Remedy, 5 farklı oyun üzerinde çalışıyor: İkisi aynı evrende geçecek



    Quantum Break, Alan Wake ve Control gibi birçok başarılı oyunu geliştiren stüdyo Remedy Entertainment'ın beş farklı oyun üzerinde çalıştığı açıklandı.



    Ayrıca Bkz.Bu yıl çıkacak olan Xbox oyunlarının tamamı duyurulmadı



    Gamesindustry.biz'in yaptığı habere göre Remedy CEO'su Tero Virtala, stüdyonun şu anda beş farklı oyun üzerinde çalıştığını söylüyor. Bu beş oyun üzerinde çalışan da 4 farklı ekip bulunuyor ve bu 4 ekipten birisi Epic Games tarafından finanse ediliyor ve iki oyun geliştiriyorlar. Geliştirdikleri bu iki oyun da aynı evrende geçecek. Oyunlardan birisi AAA olacakken diğeri daha küçük bir deneyim sunmayı hedefliyor.



    Remedy CEO'su Tero Virtala, Epic Games'in finanse ettiği oyun için "Oyuncuların daha fazla zaman geçirmesini istediğimiz bir evren." yorumunda bulundu.



    Remedy'nin şu anda Vanguard kod isimli bir online oyunu ve Crossfire X isimli online oyunun tek kişilik hikaye modunu geliştiriyor. Geriye kalan projeleri hakkında ne yazık ki şu an için bir bilgi bulunmuyor. Ancak hayranların uzun bir süredir Alan Wake beklediğini söylemek gerek.




    Kaynak:https://www.ign.com/articles/control-developers-games-for-epic-are-set-in-a-shared-universe







  • Control'ün hikayesini çok zorlama ve gereksiz kasıntı bulmuştum. Karakterler ve diyaloglar eğlenceliydi yalnız. Keyifli aksiyon olsun yeter işte.
  • Alem wake çok beğendim bir oyun Xbox olanlara tavsiyemdir
  • Sp!deR kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle sırf alan wake için sevdiğiö için bitirdim forumlarda falan bu kadar abartılan bi oyunda görmedim
  • quantum break oyun değil, film film...

  • Aynı anda 5 oyun mu,remedy de ubisoft olma yolunda.

  • Şu oyunu çok abartıyorlar ;oyunu bitirmesem ben bile inanırdım belki, oyun demeye bin şahit ister aslında. Açıkçası oyunu bir yerden sonra zoraki bitirmiştim ; bence bu oyun vakit kaybından başka bir şey değil , bunu oynamaktansa Yıllanmış Efsane oyunları tercih ederim.(Resident evil serileri, , Bioshock serileri ,Fallout new vegas ,The last of us , witcher 3 ,Dead Space serileri ,Fear serileri, Alien: Isolation , Amnesia ,Outlast, Heavy Rain, Tomb Raider serileri, Assassin's Creed serileri, Prince of Percia serileri, hatta Dino Crisis 1-2 bile daha iyiydi :) ...)

  • Umarım control oyununda ki gibi gereksiz bir kasıntılık yapmazlar.Hoş ona rağmen zevkle oynadım.Bakalım remedy bu sefer nasıl bir evrenle geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.