Şimdi Ara

Nothing'in ilk kablosuz kulaklığı Consept 1, şeffaf tasarımı ile dikkat çekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nothing'in ilk kablosuz kulaklığı Consept 1, şeffaf tasarımı ile dikkat çekiyor



    OnePlus'ın kurucularından biri olan Carl Pei, geçtiğimiz yıl şirketten ayrılmasının ardından kurduğu şirket olan Nothing ile yeni ürünleri piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Nothing, bu yaz kullanıcılara sunulması beklenen ilk ürünü olan kablosuz kulaklığı 'Concept 1' olarak adlandırarak ilk görüntüsünü sundu. Kulaklık, şeffaf bir tasarıma sahip olacak.



    Ayrıca Bkz.Qualcomm, kablosuz cihazlarda ses kalitesini artırmak için yeni girişimini açıkladı: Snapdragon Sound



    Şeffaf ürünler gelecek



    Nothing, paylaştığı konsept tasarımın, bir pipodan ilham aldığını söylüyor. Ürünün sunulan görseline bakıldığında, kulaklık büyük bir oranda şeffaf görünüyor. Konsept kulaklıkta beyaz, siyah ve kırmızı halkalar haricinde siyah zemin üzerinde 'NOTHING' etiketi bulunuyor.



    Nothing'in ilk kablosuz kulaklığı Consept 1, şeffaf tasarımı ile dikkat çekiyor



    Carl Pei, konsept kulaklığın tasarım felsefesinin şirketin gelecekteki ürünlerinde de yer alacağını belirtiyor. Paylaşılan görsel ile piyasaya sürülecek kulaklığın benzer bir tasarım diline sahip olacağı söylense de nihai ürünün daha farklı görüneceği açıklandı. Görünüşe göre Nothing, şeffaf tasarımı gelecekte sunacağı ürünlerde kullanacak.



    Pei yaptığı açıklamalarda: "Her gramın ve her baytın bir amaç için yaşadığı işlenmemiş teknolojiyi kucaklayarak teknolojiyi temel unsurlara ayırıyoruz. Yalnızca kullanıcı deneyimine gerçek değer katan şeylere odaklanmak için gereksiz markalama gibi yüzeysel olan her şeyi ortadan kaldırıyoruz." ifadelerinde bulundu.




    Kaynak:https://www.engadget.com/nothing-see-through-wireless-earbuds-inspired-by-a-smoking-pipe-110048181.html







  • Tasarim olarak birbirinin kopyasi urunler yerine, yeni farkli urunler gormeye devam ederiz umarim.
  • İlginç. Bayağıdır şeffaf tasarımda bir ürün görmemiştim. En son hatırladığım Nintendo'nun eski konsolları ve Apple'ın eski iMac nesilleri (2000'ler)

  • Ben beğenmedim
  • Kulak kirleri daha iyi görünür artık bide bilen biri söyleyebilirmi o süngeri yirtmadan temizlemenin yolu var mı kulak içi kulaklığı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.