Şimdi Ara

Microsoft'un Bethesda duyuruları bu hafta geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Microsoft'un Bethesda duyuruları bu hafta geliyor



    Microsoft bu hafta içerisinde Bethesda satın alımıyla bazı açıklamalar yapması bekleniyor. Sektörden gelen haberlere göre beklenen açıklamalar 11 Mart Perşembe günü yapılacak. Microsoft bu etkinlikte Bethesda satın alımının ne anlama geldiğiyle ilgili detaylı bilgiler verecek. 



    Microsoft'un 7,5 milyar dolarlık Bethesda anlaşması geçtiğimiz günlerde Avrupa Birliği Komisyonu'ndan resmi onayı almıştı. Microsoft anlaşmayla ilgili detaylı açıklamalar yapmadan önce bu kararın gelmesini bekliyordu. Kararın açıklanmasıyla birlikte şu anda artık her şey hazır durumda.



    Yeni oyun duyuruları beklemeyin



    Perşembe günü yapılacak açıklamalarda daha çok Xbox Game Pass tarafına odaklanılması bekleniyor. Microsoft-Bethesda anlaşmasının ilk etkilerini Game Pass tarafında göreceğiz. Bethesda'nın Fallout, The Elder Scrolls, Doom, The Evil Within ve Wolfenstein gibi popüler serileri tamamıyla Game Pass kütüphanesine eklenecek. Bu büyük entegrasyonun çok yakında tamamlanması bekleniyor.



    Diğer taraftan Xbox Pazarlama Yöneticisi Aaron Greenberg, bu ay içerisinde Xbox için yeni oyun duyurularının yapılacağı yönündeki söylentileri yalanlamıştı. Dolayısıyla Perşembe günü Bethesda'nın daha önce duyurulmayan oyunlarıyla ilgili açıklamalar yapılması beklenmiyor. Ancak hali hazırda duyurulmuş oyunlarla ilgili yeni açıklamalar yapılabilir.




    Kaynak:https://www.vg247.com/2021/03/09/microsoft-bethesda-game-pass-stream-report/







  • Bu seneki E3 Microsoft etkinliğini görmek istiyorum. Daha önce duyurulmuş oyunlarla ve 3. parti oyunlarla birlikte +20 oyun göreceğiz gibi görünüyor

  • Microsoft'un Bethesda duyuruları bu hafta geliyor

    Ghostwire ve Deathloop iptal edilir mi veya sol tarafa mı geçer?

  • Geliyor gelmekte olan
  • Dellialli D kullanıcısına yanıt
    Onlar hala devam eden anlaşmalı oyunlar. PS tarafından çekme olmaz zaman kilidi vardır belli bir tarih sonunda xbox tarafına da gelir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunların içine edecekler yeni çıkan seriler ile.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.