Şimdi Ara

GeForce Now'ın Global Founders üyeliği Türkiye'de kullanılamayacak!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
11.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
127 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GeForce Now'ın Global Founders üyeliği Türkiye'de kullanılamayacak!



    Oyun dünyasının son döneminde en çok konuşulan teknolojilerden biri şüphesiz bulut tabanlı oyun oynama diyebiliriz. Bu teknolojide de özellikle Nvidia'nın sistemi olan Geforce Now bir hayli kullanışlıydı ve sevilmişti. Geçtiğimiz aylarda da Türkiye'deki kullanıcılar için güzel bir haber açıklandı. Turkcell ile anlaşan Nvidia, Türkiye'ye özel sunucu açıp hizmeti yerelleştirecekti.



    Ayrıca Bkz.Bu yıl çıkacak olan Xbox oyunlarının tamamı duyurulmadı



    Şu anda kapalı beta aşamasında olan GeForce Now by Game+, 16 Mart'ta tamamen erişime açılacak. Her ne kadar bu durum sevindirici olsa da geçtiğimiz günlerde açıklanan yerel fiyatlar ile oyuncular bir hayli üzüldü. Ücretsiz üyeliğin dışında bir de Premium seçenek var ve o da 75 TL. Her ne kadar ilk üç ay için kampanya olsa da genel fiyatın 75 TL olması oyuncuları bir hayli sinirlendirdi çünkü daha önce kullanabildiğimiz Global Founders üyeliğinden daha pahalıya denk geliyordu. 



    Geçtiğimiz saatlerde de yine fazlasıyla ilginç bir olay daha gerçekleşti. Sabah saatlerinde Nvidia'dan GeForce Now Global Founders üyelerine, hesaplarını 3 Mayıs'a kadar kullanabileceklerini ardından da üyeliklerinin silineceği ve Game+'a aktarılacağı yazılan bir mail geldi. Uzun vadede üyelik alanların ve parasını ödeyenlerin hesabı büyük bir ihtimalle çeşitli indirimlerle Game+ hesabına geçirilecektir ancak burada ekstra dikkat edilmesi gereken bir durum bulunuyor.



    Üyelikler, kullanıcıların izni alınmadan ve önceden bilgilendirilmeden Game+ hesabına geçiriliyor. Ayrıca Global Founders üyeliği de ülkemizde tamamen kapanıyor. Yani ülkemizde artık yalnızca Game+ kullanılabilecek. Fiyatlar yüzünden de birçok kullanıcı bu konuda çekimser yaklaşıyor. 



    Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın.









  • ENSARCELL farkını konuşturmuş yine. vaktiyle Oyungezer dergisi denen Doğan Grubu'na karşı solcucukluk & devrimciciklik oynayıp da esasen kapitalistin tillahı olan sevimsiz tiplerin Türk Telekom ile PlayStore denen gudikliği ilk açtıklarında Steam sunucularına yapılan ve tepkiler üzerine tornistan etmek zorunda kaldıkları DNS erişim engeli geldi aklıma.

    bu ülke ile ilgili cehennem fıkrası (hani şu kazanın başında zebeni beklemesine gerek duyulmayan tek kazanın Türkler için oluşuyla ilgili olan) bir fıkra değil dosdoğru bir tespittir.
    Ne kadar saçma bir olay oldu bu olay İkiside topu birbirine atıyor böyle suçlu olan bir taraf yokmuş gibi gösteriyor ama aslında ikiside daha çok para kazanmak için bizimle resmen oynuyorlar bu durumda yaptıkları resmen adilik birde Turkcell herkesin evinde uygun fiyatlı oyun oynabileceği bir uygulama hayata geçiriyoruz diye açıklama yapmıştı e şimdi ne oldu çoğu insan 75 TL yi ödeyemez zaten gördük gerçek yüzlerinin hepsinin şimdi iyi oldu
  • Çok kalitesiz bir süreç oldu. Hem Nvidia hem de Turkcell kendisine yakışmayan bir dikta yönetimiyle yürütüyor süreci. Bunlara verilecek en güzel cevap asla bu servisi kullanmamaktır.

  • Eskiden ülkemize gelsede uygun fiyatlı kullansak diye beklerdik, artık ülkemizden gitsede elin hansı bize ucuza satsa diye bekliyoruz. Hans, ahmetten daha çok düşünüyor bizi.
  • GEFORCE ÜÇ NOKTA

  • İşte şimdi b*ku yediler .

    Türk geçlerini aptal yerine koymanın bedelini ağır ödemeleri gerekiyor

    Nvıdıa ve Turkcell ikisinininde ürünlerini hizmetlerini evime sokmuyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bio technolog -- 9 Mart 2021; 13:45:19 >
  • Bulgaristan serverlarında idare ediyoduk ne güzel şimdi TR serverları hem YouTuberlar hem Yayıncılar sayesinde çok daha yoğun olacak hem de daha pahalı olacak ayrıca ne kadar kaliteli olacak orası da meçhul
  • Gameplus bu fiyatlandırma ve eski üyelere yaklaşımına çıkış yaptıktan sonra teknik sorunlarda eklenirse yakın zamanda çok sorun yaşar Xbox gamepass 30 TL binlerce oyun pc de konsol da böyle güçlü bir alternatif varken turkcell in çok düşünmesi lazım
  • Ne kadar saçma bir olay oldu bu olay İkiside topu birbirine atıyor böyle suçlu olan bir taraf yokmuş gibi gösteriyor ama aslında ikiside daha çok para kazanmak için bizimle resmen oynuyorlar bu durumda yaptıkları resmen adilik birde Turkcell herkesin evinde uygun fiyatlı oyun oynabileceği bir uygulama hayata geçiriyoruz diye açıklama yapmıştı e şimdi ne oldu çoğu insan 75 TL yi ödeyemez zaten gördük gerçek yüzlerinin hepsinin şimdi iyi oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DK32 -- 9 Mart 2021; 13:48:35 >
  • Almayın , aldırmayın ve kullanmayın.
    Kazanan siz olacaksınız

  • hesabımızı bize sormadan nasıl taşıyabiliyorlar. Tamam yeni üyelik verme. üye olanları da üyelik bitene kadar taşıma kardeşim. Vpn ile gireriz hertürlü illa bir yol bulunur umarım.
  • Microsoft xcloud serverlarını Türkiye'ye getirip kafalarına vurmaya başladığında görücez fiyatlandırmalarını. Zorda kalmadıysanız almayın, seve seve düşürecekler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ENSARCELL farkını konuşturmuş yine. vaktiyle Oyungezer dergisi denen Doğan Grubu'na karşı solcucukluk & devrimciciklik oynayıp da esasen kapitalistin tillahı olan sevimsiz tiplerin Türk Telekom ile PlayStore denen gudikliği ilk açtıklarında Steam sunucularına yapılan ve tepkiler üzerine tornistan etmek zorunda kaldıkları DNS erişim engeli geldi aklıma.

    bu ülke ile ilgili cehennem fıkrası (hani şu kazanın başında zebeni beklemesine gerek duyulmayan tek kazanın Türkler için oluşuyla ilgili olan) bir fıkra değil dosdoğru bir tespittir.

  • Turkcell ayağına sıkmıştı şimdi bunu nVidia da destekledi. Alacaktım, almıyorum. En iyi cevap almamak. Pislik yapıyorlar. Cevabını alacaklar.

  • Almayın aldırmayın hırsız ensarcellden
  • turkismail T kullanıcısına yanıt

    Vpn vs işe yaramıyor eğer hesabı türkiyeden açtıysanız otomatik olarak taşıyorlar bu duruma canlı destekte çözüm bulamıyor şuanlık. 3 mayıstan sonra tek yapabileceğiniz vpn ile yeni hesap açıp o hesap ile tekrardan üyelik satın almak gibi duruyor.

  • Merak ettiğim bir konu var. Türkiyenin en büyük teknoloji ve haber sitesi olarak lanse edilen Donanın Haberin bu başlık altında yazılan yorumlarını inceleyen Türkcell ve ya Nvidia çalışanı mevcut değil mi?
    Ülke gerçeklerini göz önünde bulundurmadan böyle bir fiyatlandırmayı nasıl yaptınız ?

  • ruzgar_ressam kullanıcısına yanıt

    Ülkece ne durumda olduğunu hesabını yap işte. Her yerde örnekleri var.


    "Türk"cell kapıları kapatıp Türkiye'yi karanlık odalarına çekiyor. Açıklaması bu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ruzgar_ressam

    Merak ettiğim bir konu var. Türkiyenin en büyük teknoloji ve haber sitesi olarak lanse edilen Donanın Haberin bu başlık altında yazılan yorumlarını inceleyen Türkcell ve ya Nvidia çalışanı mevcut değil mi?
    Ülke gerçeklerini göz önünde bulundurmadan böyle bir fiyatlandırmayı nasıl yaptınız ?

    Şöyle,


    İnceliyorlar ve en ufak umurlarında değil. Türkiye'de insanlar yolunacak kazdır sadece bu firmalara göre. Çünkü kimse sesini çıkarmaz, boykot etmez, gelin almayalım dersin sallamaz kimse gider alır. Bunlar bunu köpek gibi iyi biliyor ve bu yüzden umurlarında değil basacaklar fiyatları ve tıpış tıpış çoğu kişi koşup alacak. Türkiyede tepki, boykot kültürü yok siyasi olarak da yok hiçbir haltta yok. Acınası durum bu maalesef.


    Bu kadar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 9 Mart 2021; 14:48:3 >




  • hem nvidia hem turkcell nefret ettirdi kendilerinden bu süreçte.

    teşekkürler iki firmayada

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.