Şimdi Ara

Samsung tüm katlanabilir cihazlarını, Galaxy Z markası altında piyasaya sürecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung tüm katlanabilir cihazlarını, Galaxy Z markası altında piyasaya sürecek



    Sızan yeni bilgilere göre Samsung, Galaxy Z ticari markasının tescili için başvuruda bulundu. Belgeler Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi (EUIPO) ve Avustralya Fikri Mülkiyet Ofisi'nin (IP Avustralya) web sitelerinde halka açımış durumda.



    Galaxy Z adının çeşitli cihazlara uygulanabileceği söyleniyor. Bunlar özellikle akıllı telefonlar, akıllı kol saatleri, sanal gerçeklik başlıkları, tabletler ve akıllı hoparlörler.



    Diğer markalar da katlanabilir telefonlarını çıkaracak



    Bu nedenle, Samsung'un gelecekte katlanabilir veya esnek ekranlarla donatılmış çeşitli giyilebilir cihazları piyasaya sürme ihtimali mevcut. Şu anda ise Galaxy Z serisi katlanabilir ekranla donatılmış Galaxy Z Flip ve Galaxy Z Fold cihazlarını içermekte.



    Samsung tüm katlanabilir cihazlarını, Galaxy Z markası altında piyasaya sürecek



    Bu arada Güney Koreli devin bu yıl akıllı telefonları Galaxy Z Flip 3 ve Galaxy Z Fold 3'ü sunması bekleniyor. İlki kapaklı formatta, ikincisi ise kitap şeklinde katlanacak. Galaxy Z Fold 3'ün Samsung'un ilk S Pen destekli katlanabilir akıllı telefonu olacağı söyleniyor.



    Ayrıca bu yıl Oppo, Vivo ve Xiaomi markaları altında katlanabilir ekranlı akıllı telefonların piyasaya sürülmesinin beklendiğini de ekleyelim.




    Kaynak:https://nl.letsgodigital.org/smartphones/samsung-galaxy-z/







  • Güzel katlanıyor da aşırı pahalı yav. Biri 10 bin diğeri 20 bin tl.

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    rekabet arttıkça, fiyatlar düşer bildiğim kadarıyla Samsung dışında katlanabilir telefon yapan henüz yok haliyle fiyatlar kol böreği gibi oluyor. İlerleyen dönemler de 5 bin liralık katlanabilir telefonlar görürüz.

  • bozulmayan uzun ömürlü bir mekanizma ve özel ekran her şartta normalden yüksek maliyet.2-3 sene içinde mekanik açılan kameralı telefonlar da çıkmıştı ama tutmadı bir türlü.bence telefon değil de laptop'larda bu teknolojinin daha çok geleceği var

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.