Şimdi Ara

Rockstar'ın ana şirketi Take-Two'nun CEO'su, oyuncuların zamlı oyun fiyatlarına hazır olduğunu düşünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rockstar'ın ana şirketi Take-Two'nun CEO'su, oyuncuların zamlı oyun fiyatlarına hazır olduğunu düşünüyor



    Yeni konsolların çıkması ile birlikte oyun sektöründe yeni bir nesil başladı. Teknoloji anlamında birçok yükseliş gördüğümüz gibi fiyatlar konusunda da ne yazık ki bir yükseliş konusu. Özellikle birçok yayıncı şirket oyunlarını yeni nesilde 10 dolar zamlı satacağını açıkladı. Oyuncular bu konuda tepkili olsa da özellikle Take-Two'nun CEO'su Strauss Zelnick bu durumun gayet normal olduğunu düşünüyor.



    Ayrıca Bkz.PS5 kontrolcüsünün ardından şimdi de Xbox Series kontrolcüsü için şikayetler başladı



    Zaten birçok kez bu fiyatların normal olduğunu hatta düşük bile olduğunu dile getiren Take-Two'nun CEO'su Strauss Zelnick, şimdi de fiyatla ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Rockstar Games ve 2K gibi şirketlerin bağlı olduğu Take-Two'nun CEO'su Strauss Zelnick, oyuncuların bu yeni zamlı fiyatlara hazır olduğunu söyledi.



    Bu yapılan 10 dolarlık zam, yurt dışındakiler için büyük bir zam gibi gözükmese de ülkemizde yerel fiyatlandırma yapılmadığı durumda bizler için çok daha büyük bir zamma dönüşüyor. Sanıyoruz ki bu yüzden yurt dışındaki oyuncular bu zamma hazır olsa da bizler pek de hazır değiliz.




    Kaynak:https://www.eurogamer.net/articles/2021-03-07-take-two-ceo-strauss-zelnick-reckons-were-ready-for-usd70-video-games







  • Nasıl hazır değiliz ya,hergün markete vs nereye gitsek hep zamlı fiyatlar.
    Daha bugün 2 çocuk gördüm gene zamlanmış yaaa diye şikayet ediyolardı malum market zincirlerinin birinde,çocuklar bile artık ekonomi konuşmaya başlamışlar.
    Oyun fiyatları da dövizle olduğundan gene tl değer kaybetmiştir der geçer çoğu oyuncu da heralde,yurtdışı bilinciyle burası bir mi?
    Hem oyunları size 10$ fazla hem de oyun içi mikro ödeme koyacağız. Oyun üreticilerini de anlıyorum adam RDR2 yapıyor 7 sene uğraşmış 60 $ istiyor Ubisoft bir önceki oyunun kaplamalarını karakterlerini değiştiriyor 2 sene de bir yeni oyun basıyor adamlar o da 60$. Olması gereken bence araya 40$ bir fiyat kategorisi gelmesi.
  • yoo, ben değilim!

  • Nasıl hazır değiliz ya,hergün markete vs nereye gitsek hep zamlı fiyatlar.
    Daha bugün 2 çocuk gördüm gene zamlanmış yaaa diye şikayet ediyolardı malum market zincirlerinin birinde,çocuklar bile artık ekonomi konuşmaya başlamışlar.
    Oyun fiyatları da dövizle olduğundan gene tl değer kaybetmiştir der geçer çoğu oyuncu da heralde,yurtdışı bilinciyle burası bir mi?

  • Yurt dışında ki 10 dolarlık zam bizim buraya gelesiye 20 dolar olur. 20*7,5 = 150 TL eder. Haliyle yerel fiyatlandırma yapılmadığı sürece ülkemizde orjinal oyun sektörü her zaman yerinde sayar. İnsanlar doğal olarak korsan oyun oynamaya devam eder..

  • Anlamı: "Kıvama geldiniz.."

  • Covid mecburiyeti ve dijital çağın kabadayıları.

  • Hem oyunları size 10$ fazla hem de oyun içi mikro ödeme koyacağız. Oyun üreticilerini de anlıyorum adam RDR2 yapıyor 7 sene uğraşmış 60 $ istiyor Ubisoft bir önceki oyunun kaplamalarını karakterlerini değiştiriyor 2 sene de bir yeni oyun basıyor adamlar o da 60$. Olması gereken bence araya 40$ bir fiyat kategorisi gelmesi.

  • Bu bir kulağımızın arkası kalmıştı yakında oranında bekaretini alacaklar matmazelciğim haberi değil mi? Nerede görsem tanırım. Vur Take-Twocum bir de sen vur. Neyseki korsan diye bir şey var. Bir oyuna 1000 lira verecek kadar çılgın var mıdır bu ülkede acaba? Elbette vardır ama ben almayayım Take-Twocum. Eyyorlamam bu kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönder gelsin.

  • 60 veren 70 te verir çok etkilemez ama bunu diyen Take Two yaklaşık 10 yıldır gta 5 ve içerik satışlarından parayı kırmaktan gta 6 çıkarmayan firma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam plarformu haricinde oyun oynamayan birisi olaraktan artık take two oyunlarını çatır çatır kürekli oynayacağım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gonder haziriz kamki torrent client acik bekliyoruz yapistir. Oyun yapin len.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türk gamerlar vergilerden dolayı idmanlı. sorun değilRockstar'ın ana şirketi Take-Two'nun CEO'su, oyuncuların zamlı oyun fiyatlarına hazır olduğunu düşünüyor 

  • Adamlar son derece haklı zam yapmakta.Bizdekiler tl nin değerinin çöp olmasına ses çıkarmazlar adamlar 10-15 yıl sonra 60 doları artırıyor ona laf ederler.Enflasyon bunlarda sıfıra yakın olsada harcama giderleri artıyor.

  • Biz yüzde 30 enflasyonla yaşamaya alışığız yirmi yılda yüzde 5 görenler düşünsün.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

    Biz yüzde 30 enflasyonla yaşamaya alışığız yirmi yılda yüzde 5 görenler düşünsün.

    %30 enflasyonu yaşarken %30 olduğunu kabul ediyorlardı sanırım, şu anki gibi %40 enflasyon varken %14 diye açıklayııp kafa yapmıyorlardı bence. Buna kimsenin alışkın olduğunu düşünmüyorum :)

  • Biz Türkiye vatandaşları olarak zamlara alışıgız problem yok Take Two kardeş. Sen Avrupa ve Amerikalıları ikna etmeye çalış.

  • Miex kullanıcısına yanıt
    Yani o da doğru bu kadar yalanın sıradanlasmasina biz de alışkın değiliz dediğiniz gibi ama yabancılar icin işler karışık. Bizim ülkede nasılsa zam olsada olmasa da bu saatten sonra çoğu kişi için yeni oyunlar hayal gibi
  • hazırız hazırız. gönder gelsin

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.