Şimdi Ara

Harry Potter and the Cursed Child filme uyarlanabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Harry Potter and the Cursed Child filme uyarlanabilir



    Dünyanın en büyük markalarından birisi olan Harry Potter'ın temeli 7 kitap ve 8 filmin bulunduğu Harry Potter eserlerinden oluşuyor. Bu kitap ve filmlerin yayınlanmasının ardından da bildiğiniz Harry Potter ve Lanetli Çocuk isimli bir tiyatro oyunu geliştirildi. Bu tiyatro oyunu da geçtiğimiz yıllarda kendine ait bir kitaba kavuştu.



    Ayrıca Bkz."Mortal Kombat filmi, şimdiye kadarki en iyi dövüş sahnelerine sahip olacak"



    Her ne kadar Harry Potter severlerin sevmediği bir hikayeye sahip olsa da markanın büyüklüğü ile yine büyük bir popülerliğe ulaştı. Geçtiğimiz saatlerde de WarnerMedia CEO'su Jason Kilar, Harry Potter evreninde başka bir yan ürünün daha filme uyarlanacağını ima etti. 



    Ne yazık ki herhangi bir ayrıntı vermedi ancak The Hollywood Reporter'ın haberine göre bahsi geçen yan hikaye Harry Potter and the Cursed Child. Henüz resmi bir açıklama yok, The Hollywood Reporter'ın söylediği de projenin henüz konuşma aşamasında olduğu. 



    Harry Potter ve Lanetli Çocuk, Harry'nin oğlu Albus ile Draco Malfoy'un oğlu Scorpius'un yaptığı zamanda yolculuğa odaklanan bir hikayeye sahip. Ayrıca şu anda HBO Max'te yayınlanacak olan bir Harry Potter dizisinin geliştiridliğini de hatırlatalım.




    Kaynak:https://www.gamesradar.com/harry-potter-spinoffs-might-be-on-the-way-including-a-cursed-child-adaptation/



  • Zenci hermoni, pasif draco da olur bu sefer
  • Asehan A kullanıcısına yanıt
    nE?
  • Asehan A kullanıcısına yanıt

    pasif draco okul hocalarından aktif snape ile ilişki yaşar.

  • Kitabını ilk çıktığında okumuştum. Hatırladığım kadarıyla öyle üzerine film çekilebilecek bir kitap değildi ki Harry Potter evreninde ondan önce yapılacak bir sürü materyal var. J. K. Rowling hikaye kitabı yazmayı, HP hayranlarını yamultmayı bırakıp evrene yönlense çok büyük alan var ve bir sürü insan bekliyor.

  • Ona gerek yok yazarin kendisi mahvediyor zaten karakterleri

  • Bırakın kitap olarak kalsın. Her tutan kitapta filme uyarlanıyor yeter

  • Kitaplarının hiç birini okumadım fakat sevdiğim bir seridir. Cursed Child vs uğraşacaklarına okulun kurucularına dair veya Voldemort'un hikayesini anlatan bir film olabilir. Malzeme var nede olsa.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.