Şimdi Ara

LG den Yeni 22' W LCD Monitör + TV Tuner (LG M228WA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
13.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG LCD 22" geniş ekran piyasasına farklı bir ürünle geliyormuş. Tasarım olarak hem monitör hem de TV özelliklerine sahip. HDMI 1080p desteği var. Ama monitörün çözünürlüğü 1680x1050 olduğundan 1080p yayını bu çözünürlüğe düşürerek gösteriyor burada bir yanılgı olmasın TV özelliği olduğundan içinde speaker var, teknik özellikler bakımından piyasada şu an bulunan 22"W monitörlerden aşağı kalmıyor.

Özelliklerine gelirsek:

Panel TN
    Size 22W
    Resolution 1680 x 1050
    Pixel Pitch 0.282 x 0.282
    Brightness 300 cd/㎡
    Contrast Ratio 3000:1(DFC)
    Viewing Angle 170/170(H/V)
    Response Time 5ms (GTG: 2ms)
    Display Colors 16.7M

Sync Range:
    Horizontal Frequency 30 ~ 83 kHz
    Vertical Frequency 56 ~ 75 Hz

Input Signal:
    Video Signal RGB Analog, Digital
    Sync type Separate, Composite, SOG

Connectors
    PC 15 Pin D-sub, DVI-D
    Others Composite, S-Video, Component, SCART, PC Audio In/Out,
    Plug & Play
    DDC DDC/CI
    Power Supply AC 90~264 V (47 ~ 63Hz)
    Power Consumption
    On 50W
    Stand-by / Suspend 1W
    DPM Off 1W
    User Control
    Type Tact Type
    Button 8ea(Power Key Included)
    Mechanical
    Dimension(W x H x D) 525.4 x 439 x 230 mm
    Weight 5.82kg
    Stand Tilt, Swivel, Base detachable
    Regulations
    Safety UL(cUL), TUV-GS, SEMKO
    EMC FCC-B, CE
    Power saving EPA Energy Star
    Speaker
    Speaker 3W x 2ch

Monitör LG nin resmi sitesinde tanıtımı yapılmış fakat Türkiyeye şu an gelmemiş. Distribütörlere mail attım gelecek cevabı sizlerle paylaşacağım. Daha ayrıntılı bilgi için:

http://www.lge.com/products/model/detail/m228wa.jhtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelihTR -- 7 Haziran 2007; 12:38:23 >

• bu monıtorde tv tuner yok bence. ozelliklerde yazmıyor. sadece dısardan oyun konsolu yada dvd player baglanması icin extra scart girisi ve svideo girisi koyulmus. tv özelliği olmasada rakiplerin e gore bence guzel ozellikler. nası olsa 226 bw almicam.
  • miyagi007 aynı kaderi paylaşıyoruz

Ben de baştan yazılanlardan şüphelendim sonra fotoğraflarına bakayım dedim TV tuneri yakaladım

• vaybee hiç fena değilmiş incelemeler bi çıksın bakak..
  • arkadaslar buyrun bunlarda ayrintili fotolar

http://product.pcpop.com/000046498/Picture.html

burda da tv tuner girisi gorunmekte....

bence hic fena bir monitor degil. zaten 226bw daki panel sacmaligindan sonra kesinlikle samsung almaktan vazgectim. buna yonelebilirim. hele bir gelsinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posteriti -- 8 Haziran 2007; 0:37:13 >

• bu arada arkadaslar bir sorum olacak. bu monitore receiver baglanabilir dimi?
  • Resimden gördüğüm kadarıyla bu monitör bir LCD TV nin tüm video girişlerine sahip gibi görünüyor:
    Scart (RGB desteği de vardır büyük ihtimal), CVBS, YPbPr, S-Video, TV Tuner

Yalnız ayrı bir HDMI girişi göremedim HDMI yayını DVI dan vereceğiz gibi görünüyor.

Posteriti Receiverı beğendiğin girişten bağla seçenek bol YPbPr veya Scart(RGB) iyi gider
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG 21.5 2233SN LCD MONİTOR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Herşey iyi güzelde HDMI niye koymamışlar artık buna anlamadım olsa tam süper olacakmış.
  • 22' kocamnadı o yaw bizim ewe sığmaz
  • şekli viewsonic'in 22" ine çok benziyor.
  • 200 paont diyorlar yurtdışınadki sitelerde acaba burda ne kadar olur tam aradığım özelliklerde tv var geniş ekran hemde hdmi da var vay anasını acele etmemek lazım monitör işinde her gecen gün daha güzel ürünler çıkmaya başladı...
  • ispanyol forumlarından edindiğim monitorun fotoları...

bence hiçte fena sayılmaz fotoğraflar...bende samsung almayı düşünüyordum fakat bu C panel S panel olarak satılması kafa karıştırdı...

ispanya yurdışı fiyatı 330 euro yazılı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timy -- 17 Haziran 2007; 2:23:52 >

• Fiyatı ne olur acaba bunun?
  • başka fotoğraflar..
    ps3 ve xbox 360 fotoları

• LG nin sitesine baktım bu modelin aynısının 20" W modeli de var, aynı özelliklere sahip nokta aralığı piyasadaki diğer markaların 20" W modelleri ile aynı (22" lerin nokta aralığı fazla gelenler veya 22" çok büyük diyenler için )

LG monitörlerin Türkiye distribütörlerine mail attım (HS), monitörü Türkiye'ye getirme konusunda bilgi istedim 2 hafta olacak hala cevap yazmadılar birkaç gün sonra tekrar mail atacağım. Bildiğiniz başka ithalatçısı varsa onla da bağlantıya geçebiliriz. Bu monitörü beklemekten beter olmayız inşallah
  • E bunda kumanda filan varmı peki kanal değiştirmek için? Direk olarak kablo tv yi bagladıgımız dusunulurse?
  • timy
    tr ye bu fiyata yakın fiyattan gelse keşke off of tc tunerli 17bi lcd görmüştüm goldda ama çok pahalı bir fiyat söylemişti
  • şimdi bunda tuner olduğu için ekstra vergiye girer sanırım(trt vergisi)...fiyat iyice tepeye tırmanır...o yüzden bence fazla beklemeye gerek yok.(tabi 800-850 ytl verebilirseniz eyvallah,beklenir.)
  • Hımm evet ürün aynı zamanda bir LCD televizyon olduğundan TRT nin bandrol vergisini eklememiz gerekiyor. Merak edip Internetten TRT nin Tuner Bandrol vergisini araştırdım fiyatlar aşağıdaki linkte:

http://www.tuerkischebotschaft.de/tr/maliye/gumruk10.htm

Burada yazılanlara göre 22" TV = 55,88 cm 'ye karşılık geliyor tablodan bakarsak karşılığı 85 Euro olarak yazılmış. Yaklaşık 150 YTL ek TRT bandrolü fiyata eklenir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelihTR -- 18 Haziran 2007; 13:22:13 >
  • bi de ben haricen bi tv kartını terci ederim.işimi yaparken minik bi ekranda tv seyrederim..2 işi bir arada yaparım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.