|
Resident Evil Village'ın Dosya Boyutu 35 GB
-
-
"Resident Evil Village'ı ücretsiz satın alan herkese ücretsiz sunulacak deathmatch oyunu Resident Evil Village'ın dosya boyutu ise 15 GB."
Resident evil village ücretsiz satın alan nasıl oluyor acaba :)
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
Capcom, son zamanlarda oyunlarını tam tecrübe sunamadığının farkına vararak saçma sapan multiplayer modlarıyla birlikte tam fiyattan satmaya çalışıyor.
Şuanda o multiplayer modlarını oynayan kimse kalmadı.
Resident Evil 8 tamamıyla Resident Evil 4'ün assetlerini kullanarak yapılmış, anlayacağınız tek asset yaparak iki oyun yapıyorlar Resident Evil 8 ve Resident Evil 4 Remake.
Resident Evil Resistance'ı free to play yaparak oyunu hareketlendirebilir ama Capcom'un tek derdi para olduğu için hızlı yükselişi, kendini hızlı düşüşe bırakacak gibi duruyor. -
Deathmatch dediğiniz resident evil reversemi resistance gibi ayrı olan oyun -
Hiç yeni nesil bir oyun olmadığı buradan anlaşılıyor zaten..Birde eski nesile çıkarmaya naz yapıyorlardı.Ulan bu sistemler sizin oyundan çok daha iyi gözüken oyunları oynattı. -
Gerçekten Türk oyun sektörünün ne kadar garip olduğunu şu alttaki yorumlardan anladım... -
Bu BSC misafirleri harbiden bir şey bilmiyor ya. RE4 assetleriyle oyun yapmışlar demiş.
HAUIAUHSDAIUSHDAUIDHUIAHDIUHADSUIDHSUIAHDS
-
Haber yanlış girilmiş.
Online modun ismi RE : VERSE
Single playerin ismi VIIIage
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
boyutunun düşük olması tam aksine üzerine iyi çalışıldığını, iyi optimize edildiğini gösterir. -
quote:
Orjinalden alıntı: Sniper Shepard
Bu BSC misafirleri harbiden bir şey bilmiyor ya. RE4 assetleriyle oyun yapmışlar demiş.
Zekâ küpü arkadaşım oyunun videolarını dikkatlice izle, sunumlarını izle ondan sonra yorum yap şuanda çok boş yapıyorsun :D
Capcom bile Resident Evil 4'den ilham aldıklarını belirtiyor mekanlar,envanter sistemi her şey Resident Evil 4'ten alınma Resident Evil 4 Remake için oluşturulan assetler ile hem Resident Evil 8 hemde Resident Evil 4 Remake yapılıyor.
Bayılıyorum şu konu hakkında fikri olmadan boş yapan zekâ küplerine :D -
R4'den etikilendiklerini yapımcılar söyledi söylemesine de, Adamlar hiç değiştirmeden aynı assetlerle oyunu yapıyoruz demedi. Bu oyun karlarla kaplı Rusya'ya yakın bir alanda ki o tall vampire lady mim'lerindeki kadının adı da Slav bir isimdi ve RE7'deki düşman tipi olan moldlarla alakalı, Re4 remake ise ganados paraziti ile İspanya temelli bir mimariye sahipti yanlış hatırlamıyorsam mekanları. Yapı ve düşman stilleri ister istemez değişik olacak . Bazı proplar hariç aynı assetleri kullanamazlar ki bırakın da propları kullansınlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: BSC Misafiriquote:
Orjinalden alıntı: Sniper Shepard
Zekâ küpü arkadaşım oyunun videolarını dikkatlice izle, sunumlarını izle ondan sonra yorum yap şuanda çok boş yapıyorsun :D
Capcom bile Resident Evil 4'den ilham aldıklarını belirtiyor mekanlar,envanter sistemi her şey Resident Evil 4'ten alınma Resident Evil 4 Remake için oluşturulan assetler ile hem Resident Evil 8 hemde Resident Evil 4 Remake yapılıyor.
Bayılıyorum şu konu hakkında fikri olmadan boş yapan zekâ küplerine :DSadece silah, item satıcısı ve silah, itemların olduğu menü RE4 den alınma. Oyun Romanya'da geçiyor. RE4 İspanya'daydı. Oyunda Vampir ( Lady Dimitrescu ve kızları ), zombi, kurt adam var. RE4 de sadece Las Plagas'dan etkilenenler vardı. RE4 Omuz üstü kamera bu oyun FPS. vs vs daha çok sayacağım fark var. Tabii ki de etiklenmeler vardır. RE4 onlara göre ( bana göre değil ) başarılı bir oyundu. Çünkü çok sattı. Benim kanaatim RE4 ile RES serisi bozulmaya başladı. Aksiyona dönmeye başladı. RE1-2-3-Code Veronica bunlar güzeldi. RE4 ü hiç RES oyunu olarak görmedim. Gamecube de ilk defa oynamıştım. Ama RES1 Remake ve RES Zero'yu daha çok sevmiştim.
-
Normal oyunun boyutu 50 GB diye okumuştum bu gün ben
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
"Resident Evil Village'ı ücretsiz satın alan herkese ücretsiz sunulacak deathmatch oyunu Resident Evil Village'ın dosya boyutu ise 15 GB."
Resident evil village ücretsiz satın alan nasıl oluyor acaba :) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X