Şimdi Ara

Samsung Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch Active 4 yakında geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch Active 4 yakında geliyor



    Samsung Electronics yeni nesil akıllı saatlerini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Güney Koreli devin bir sonraki giyilebilir ürünleriyle ilgili bazı detaylar ortaya çıktı. Söz konusu bilgiler güvenilirlik seviyesi bir hayli yüksek duyumcu Ice Universe'ten geliyor.



    Ayrıca Bkz.Samsung yeni akıllı saat modellerinde Tizen'i terkedip Android'e geçebilir



    Şirketin şu anda Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch Active 4 olmak üzere iki model üzerinde çalıştığı söyleniyor. Her iki akıllı saatin de bu yılın ikinci çeyreğinde yani Nisan-Haziran arasında bir tarihte piyasaya sürüleceği belirtildi. Bildiğiniz üzere Samsung geleneksel olarak yeni Note serisi telefonlarını Ağustos ayında tanıtır. Ancak firma bir sonraki akıllı saatleri için bu etkinliği beklemeyecek.






    Wear OS iddiaları



    Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch Active 4 ile ilgili en merak edilen konu işletim sistemiyle ilgili. Ice Universe daha önce Samsung'un yeni akıllı saatlerinde Tizen'i terkedip Android'e geçebileceğini belirtmişti. Yani şirketin yeni nesil akıllı saatlerinin Wear OS platformuyla karşımıza çıkması pek sürpriz olmayacak.









  • Galaxy Watch ile 3 arasında işlemci farkı olmamıştı ve insanlar ileriye dönük olarak kullanmak istediklerinden pek yaklaşmamıştı. Oksijen oranı ölçme, ekg, ram artışı (200 mb falan), hafıza artışı gibi değişiklikler ile yenilenmiş saat çıkarmışlardı. Umarım işlemcisini değiştirirler bu sefer.

  • Gear s3 almıştım 2016 yılında, 5 sene geçti hala yeni modele geçmek için bir neden bulamıyorum ama bataryayi 1000mah seviyesine çıkarttıklarında düşünebilirim.

  • Watch active 3 u cikartmadan direk 4 cikaracaklar :P wear os > tizen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.