Şimdi Ara

II. Dünya Savaşı temalı Operation Mincemeat filminin yayın haklarını Netflix satın aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • II. Dünya Savaşı temalı Operation Mincemeat filminin yayın haklarını Netflix satın aldı



    Dünyanın en büyük video akış platformlarından biri olan Netflix, bir başka önemli filmin yayın haklarını satın aldı: Operation Mincemeat.



    Ayrıca Bkz.Netflix'in Türkiye'deki abone sayısı açıklandı



    Deadline'ın haberine göre Netflix, Operation Mincemeat ismindeki İkinci Dünya Savaşı temalı filmin yayın haklarını satın aldı. Filmin senaryosu Ben Macintyre'nin aynı isimli kitabında uyarlanıyor ve senaryolaştıran isim de Michelle Ashford. Filmin yönetmenliğini ise John Madden üstlenecek.



    Yayın tarihi henüz belli olmayan Operation Mincemeat'in oyuncu kadrosunda ise Colin Firth, Matthew Macfadyen, Kelly Macdonald, Jason Isaacs, Johnny Flynn ve Mark Gatiss gibi isimler bulunuyor. Filmin özellikle başarılı oyuncu Colin Firth ile dikkat çektiğini söylemek gerek.



    Filmin hikayesi aynı zamanda gerçek olaylara da dayanıyor. Film, İkinci Dünya Savaşı esnasında Almanları yenebilmek adına iki İngiliz istihbarat görevlisinin sahte evrakları ve bir cesedi kullanmasını konu alıyor.




    Kaynak:https://www.gamesradar.com/netflix-picks-up-new-world-war-2-drama-starring-colin-firth/







  • Her defasında ingilizler akıllı almanlar budala, çok ama çok bayıyor artık bu tarz filmler, günümüzde sonuc ortada ingilizler alanların çok da umurunda değil ya

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Öyle oldukları için olabilir mi? İngiliz istihbaratı olmasa ve Almanları yanlış yönlendirmeselerdi D-day daha vahim olabilirdi.

    Yahu adamları sahte tanklarla kandırdılar,düzmece bir ordu kurdular. Budala gibi kalmadılar mı II. Dünya Savaşı temalı Operation Mincemeat filminin yayın haklarını Netflix satın aldı 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.