Şimdi Ara

Mobil AMD RX 6000 ailesi yolda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mobil AMD RX 6000 ailesi yolda



    AMD uzun yıllardır bir hayli uzak kaldığı dizüstü bilgisayar pazarına Ryzen işlemcilerle geri dönse de kullanıcılar mobil ekran kartı da bekliyor.



     



    RX 5000 ailesinin tanıtımıyla beklentiye giren oyuncular oldukça sınırlı sayıda dizüstüde yer alan RX 5500M ve RX 5600M ekran kartları nedeniyle hüsrana uğramıştı. Dahası AMD RX 5000 serisi dönemimde mobil üst segment ekran kartı segmentide neredeyse yoktu. Yalnızca Dell Alienware Area-51m R2’de RX 5700M’e yer verilmişti.



    AMD mobil RX 6000 hazırlığında



    Geçtiğimiz günlerde düzenlenen RX 6700 XT tanıtımında konuşan Scott Herkleman beklenen haberi verdi. Masaüstü piyasasına sunulan RDNA2 mobile de geliyor.



    Ayrıca Bkz.AMD, RX 6700 XT’yi duyurdu



    Henüz detayları paylaşılmayan RDNA2 mimarili mobil RX 6000 serisi ekran kartlarının çıkış tarihi paylaşılmazken yakında geleceği bildirilmiş.




    Kaynak:https://www.techpowerup.com/279320/amd-confirms-radeon-rx-6000-series-laptop-gpus-are-coming-soon







  • Bu da miningcilere gider. Pakiler, Araplar ve İranlılar bu işte başta. O kadar aç gözlüler ki buraya gelmiş öğrenciler üzerinden ekran kartı piyasasını tüketiyorlar.

  • Masaüstü pc 3000 serisi ni geçmeyi başardılar ama dizüstü piyasasında. Nvidia açık ara pazarın lideri mobilde de performans olarak önde olursa ve birazcıkta ucuz olursa pazarda söz sahibi olabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 7 Mart 2021; 2:25:21 >
  • marsk35 kullanıcısına yanıt
    masaüstü dizüstü ' ' ' ' '

  • Hadi nvidia iyi işimizi görüyor ama inteller çok ısınıyor. Turboya alınca alev topuna dönüyor alet
  • E XBOX ve PS5 tamamen AMD CPU ve GPU kullanıyorsa oyun tarafı AMD'de demektir. Ryzen 3000 serisi ile masaüstünde de öne geçtiler. Ne kaldı geriye serverlar iş istasyonları falan mı?

  • münşi kullanıcısına yanıt
    Notebook ve masaüstü gpu pazarında nvidia nın çok gerisinde hala kullanım oranları olarak. Geçen nesil konsollarda da amd cpu ve gpu kullanılıyordu.

  • münşi kullanıcısına yanıt

    Haber ekran kartından bahsediyor bilmiyorum farkında mısın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam iyi güzel ama umarım çok performans düşüşü yaşamaz AMD.

    Nvidia'da olduğu gibi performansı düşecekse sıkıntı var bıraz.

    Hemde AMD Laptopların fiyatı da ucuz çıkıp yükseldikçe yükseldi.(Türkiye'de) Daha iyi bir fiyatlandırma yapmalı AMD tarafında Üreticiler Laptopları için en azından biraz yüzümüzü güldürür bu durum.

  • Gelsin artik ya. Bekliye bekliye agac olduk Mobil AMD RX 6000 ailesi yolda  Benim icin rtx onemli degil yokmu soyle 5800h+ rx6800 lu makineyi 1499 $ dan verecek babayigit Mobil AMD RX 6000 ailesi yolda 

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.