Şimdi Ara

CLIO II SAHİPLERİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
15.850
Cevap
78
Favori
1.591.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alfaonair

    Arkadaşlar sizlere bir şey soracağım konuyla ilgili olarak bir başlık açılmış ama tüm clio II konularının burada paylaşaıldığını bildiğimden buraya yazmak istedim:
    clio II lerimiz in direksiyonu sadece elektrikli mi? yoksa hidrolik destekli elektrikli direksiyon mu? bugün ben yağını kontrol etmek için kaputu kaldırdığımda aklıma geldi sizlere bir danışayım istedim motor suyu ve fren hidroliği dışında sıvı konacak bir yer bulamadım kimisi hidrolik destekli elektrikli direksiyon diyor kimisi sadece elektrikli direksiyon hidrolik yok diyor kafam karıştı açıkçası aslında yakındaki servise gidip sorabilirdim ama forumda paylaşmak istedim maksat bilgi paylaşımı... gelecek cevaplar için tesekkürler...


    İlgili konuya da yazmıştım.Makyajlı kasa Clio II ler elektro-hidrolik direksiyona sahipler.Bunlar ayrıca hıza da duyarlı.Benimkinde yok böyle bişey mesela.Yüksek hızda giderken kornaya basmak bile korkutuyo.
  • Burada 2002 model Clio II 1.5 dCi ın test verileri ve standart donanımı var.Direksiyon sistemide belirtilmiş donanımlar arasında.
    http://arabam.milliyet.com.tr/testDetay.aspx?id=254
  • Jipsy ADAPAZARINDA oturuyosan LİDER RENAULT SERVİSİne git fiyatları makul.Mesele buji 4 adet üstelik orjinali 20 ytl 1.4 için.
  • Selam arkadaşlar,

    Yakın zamanda ben de bri Clio II sahibi olmak istiyorum. Sizlerin bu konudaki yorumlarına ihtiyacım var.

    1. Motor açısından beni tatmin eder mi? 1.2 motorun bir dezavatajını yaşarmıyım. Çok ta büyük oranda performans arayışında deilim ama araba da beş kişi olunca acaba yokuşta tıkanır mı ?
    2. Clio' ların periyodik bakımları sıfırında itibaren hangi kilometrelerde yapılıyor.


    Bu arada böyle bir konunun burda tartışılması çok güzel bir eksikliği kapatmışsınız herkeze cok teşekkürler .
  • Aramıza hoş geldin,en kısa zamanda yeni aracının fotolarınıda görürüz umarım.

    Ben bir yıldır kullanıyorum arabamı ve çok memnunum;bu arabalar 1.2 ama 16 V,ekonominin yanında performansıda göz ardı edilmemiş.Ben bu güne kadar yokuşlarda falan hiç bayıldığını görmedim.Ailecek çıktığımız seyahatlerde yaklaşık 4 - 5 kişi (ayrıca bizim ailede hiçde zayıf kimse yok) tabiki bagajda tıka basa dolu rampalarda hiç zorlanma olmuyor.

    1.2 motorun dezavantajı yok avantajı çok bence hiç yoksa yılda 200 ytl vergi avantajı var.

    Ayrıca clioların bakımları her 15000 km'de bir yapılır.Motor yağı,filtreler falan değişir.Buna ek olarak her 30000 km'de bujiler,her 60000 km'de Egzantrik kayış kiti değişir.

    quote:

    Orjinalden alıntı: clio drm

    Selam arkadaşlar,

    Yakın zamanda ben de bri Clio II sahibi olmak istiyorum. Sizlerin bu konudaki yorumlarına ihtiyacım var.

    1. Motor açısından beni tatmin eder mi? 1.2 motorun bir dezavatajını yaşarmıyım. Çok ta büyük oranda performans arayışında deilim ama araba da beş kişi olunca acaba yokuşta tıkanır mı ?
    2. Clio' ların periyodik bakımları sıfırında itibaren hangi kilometrelerde yapılıyor.


    Bu arada böyle bir konunun burda tartışılması çok güzel bir eksikliği kapatmışsınız herkeze cok teşekkürler .


  • İlgine Teşekkürler Efemertmetin !
  • Tam nerede bu lider reno servisi. adresini verebilirmisin?

    quote:

    Orjinalden alıntı: CLİO SYMBOL

    Jipsy ADAPAZARINDA oturuyosan LİDER RENAULT SERVİSİne git fiyatları makul.Mesele buji 4 adet üstelik orjinali 20 ytl 1.4 için.
  • Herkeze Selamlar,


    Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Arkadaşlar sizce kilometresi 30.000 civarları, modeli 2005 olan bir 1.2 16v' in fiyatı ne kadardır. ??
  • 16-18 donanımına göre değişir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: clio drm

    Herkeze Selamlar,


    Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Arkadaşlar sizce kilometresi 30.000 civarları, modeli 2005 olan bir 1.2 16v' in fiyatı ne kadardır. ??


    Eğer bakmadıysan Buraya bir bak
    http://www.araba.com/ara.php?action=search&powerrubrik=28&powersubrubrik=375&cartyp=0&motortyp=0&powerrenk=0&capacitystart=1200&capacityend=0&pricestart=0&priceend=0&ezstart=2005&ezend=2005&kmstart=0&kmend=0&carregion=0&sort=df&vites=0&usertype=0&resim=0&liste=1
  • Bak sana şu arabayı tavsiye ederim...Biraz reklam olacak ama.

    http://www.araba.com/740006.html

    quote:

    Orjinalden alıntı: clio drm

    Herkeze Selamlar,


    Sizlere bir şey danışmak istiyorum. Arkadaşlar sizce kilometresi 30.000 civarları, modeli 2005 olan bir 1.2 16v' in fiyatı ne kadardır. ??
  • Arkadaslar selam, 9 gundur yoktum. 1950 km yol katettim. İskenderun - gürün - sivas - erzincan - sivas - gürün - malatya - antep - iskenderun. İzine çıktım anlayacagınız. Yollar doguda hep bakımda, zifte girdim, aracım zift oldu, dış yüzey çıktı fakat jant içlerini temizleme fırsatım olmadı henüz. Mıcırlı yolda karsıdan gelen bir taş aracımın ön camını çatlattı. Ön cam değişecek. Nereye yaptırırım bilmiyorum. Aracımda dört kişi full dolu bagaj ile yapılan 1950 km de toplam 105 lt benzin tükettim. 5,38 lt / 100 km ortalamam var. Klima sürekli açıktı. Başarılı bir tüketim diye düşünüyorum. Çünkü şehir içleri ve bozuk yollar dahil bu tüketime. forum da ben yokken yazılanlara bir göz atacağım şimdi :)






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mst105 -- 27 Ağustos 2007; 10:01:45 >
  • Hocam selamlar,


    Ben de Clio 1.2 almayı planlıyorum ama performansı konusunda beni biraz daha aydınlatırmısın şehir dışı performansı nasıl arabanın yokuşta araba doluyken veya klima açıkken tıkanma oluyor mu ? Yardımcı olursan cok sevinirim.

    Gökay
  • Hoşgeldin tekrar geçmiş olsun öncelikle ön cam için çok üzüldüm ama yinede o kadar yolu sağ salim gidip gelmişsin,cana gelmesinde mala gelsin.Arabanda benzini yakmamış koklamış bence çok başarılı.
    Bende haftaya kastamonu'dan malatya gidicem.Sivas ve Güründen geçicem sanırım ilk defa o tarafa gideceğim için acemisiyim o tarafın.Yollar kötü demişsin nerelerde çalışmalar var nereleri kötü biraz anlatablirmisin.

    quote:

    Orjinalden alıntı: hicretkus

    Arkadaslar selam, 9 gundur yoktum. 1950 km yol katettim. İskenderun - gürün - sivas - erzincan - sivas - gürün - malatya - antep - iskenderun. İzine çıktım anlayacagınız. Yollar doguda hep bakımda, zifte girdim, aracım zift oldu, dış yüzey çıktı fakat jant içlerini temizleme fırsatım olmadı henüz. Mıcırlı yolda karsıdan gelen bir taş aracımın ön camını çatlattı. Ön cam değişecek. Nereye yaptırırım bilmiyorum. Aracımda dört kişi full dolu bagaj ile yapılan 1950 km de toplam 105 lt benzin tükettim. 5,38 lt / 100 km ortalamam var. Klima sürekli açıktı. Başarılı bir tüketim diye düşünüyorum. Çünkü şehir içleri ve bozuk yollar dahil bu tüketime. forum da ben yokken yazılanlara bir göz atacağım şimdi :)





  • Güründen malatya dogru giderken çalışma var, sivasdan da gürüne giderken. ama sen kastamonudan ineceksen sivastan malatyaya direk inersin sanırım. o zaman sadece sivastan sonrakine yaklanırsın, ama mıcır olayı çok yerde var, nasıl korunur cam bilmiyorum. Ama cana gelecegine mala gelsin. sen de tüketim degerlerini paylasırsan döndüğün zaman sevinirim. ayrıca sen gidene kadar çalışmalar tamamlanmış da olabilir. iyi yolculuklar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mst105 -- 27 Ağustos 2007; 16:13:09 >
  • Güzergahım için biraz harita üzerinden çalıştım.Sanırım aynı yolları kullanmıcaz,ama yol çalışması arayınca sanki Türkiye'de yol çalışması olmayan yer yok gibi duruyor.Yolculuğumu tamamladıktan sonra tüketim değerlerinide yazarım tabiki.
    quote:

    Orjinalden alıntı: hicretkus


    Güründen malatya dogru giderken çalışma var, sivasdan da gürüne giderken. ama sen kastamonudan ineceksen sivastan malatyaya direk inersin sanırım. o zaman sadece sivastan sonrakine yaklanırsın, ama mıcır olayı çok yerde var, nasıl korunur cam bilmiyorum. Ama cana gelecegine mala gelsin. sen de tüketim degerlerini paylasırsan döndüğün zaman sevinirim. ayrıca sen gidene kadar çalışmalar tamamlanmış da olabilir. iyi yolculuklar
  • refahiye - erzincan arasında, 21 agustos 2007 salı günü zifte girdim, tüm yol ziftti. ve tüm araclar zift oluyordu yapacak bisey yoktu, elimden geldigince yavas gittim ama yine de oldu, dış aksamı mazotla cıkardık. fakat çamurluk içlerinde ve jantların iç yüzeyin de halen zift var, helezonlar ve amartisörlerde zift içinde, yapışmış kalmış, onlar için ne yapabilirim?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jipsy

    Selam Arkadaşlar

    Arabayı 60.000 bakımına servise götürecem bana bir fiyat çıkardılar sormayın 750 küsür ytl. Yaw arabayı daha yeni 13.000 ytl ye aldım 57000 de. Bende anlamadım. Servisteki kadın bir saymaya başladı sanki bütün araba değişiyor

    Araba klimalı olduğunda triger ve klima kayışlarının tamamı bütün filtreler ve bir iki bişi daha dedi. Hoş ben filtreleri arabayı alınca sanayide tanıdık bir serviste komple değiştirttim. Ama sanayide bana triger kayışının değişimini 250-280 arası bişi dedi. O zaman sanayide 230 verdim. ama arada fren diskleri , sağ arka yatak rulmanı ve arka kapı otomatiğide değişmişti. yaw herkes verdi mi bu kadar servis e 60.000 de. Ben diyom gene tanıdık sanayiye gidem. Ne dersiniz?

    Jipsy


    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    !!!ARKADAŞLAR!!! İŞTE 60.000KM BAKIM -İŞÇİLİK FİYATLARI (ÖZEL SERVİS FİYATILARI) 27.08.2007 tarihinde filtre değişimi için gittiğim özel serviste sordum

    ANA PARÇALAR VE YAĞLAR(PAZARLIKSIZ FİYATLAR)
    TRİGER SETİ---175 YTL
    EGZANTRİK TAPALARI---25 YTL
    ALTERNATÖR KAYIŞI---19 YTL
    ROT BAŞLARI (2 AD)---414 YTL
    MOTOR YAĞI-ELF (10-40)---65 YTL
    DEBRİJAJ BALATA VE TAKIMI (İHTİYAÇ DUYULURSA YAPILIRMIŞ)---235YTL
    ----GENEL TOPLAM------ 933 YTL

    yorumlarınız nelerdir?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alfaonair

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    !!!ARKADAŞLAR!!! İŞTE 60.000KM BAKIM -İŞÇİLİK FİYATLARI (ÖZEL SERVİS FİYATILARI) 27.08.2007 tarihinde filtre değişimi için gittiğim özel serviste sordum

    ANA PARÇALAR VE YAĞLAR(PAZARLIKSIZ FİYATLAR)
    TRİGER SETİ---175 YTL
    EGZANTRİK TAPALARI---25 YTL
    ALTERNATÖR KAYIŞI---19 YTL
    ROT BAŞLARI (2 AD)---414 YTL
    MOTOR YAĞI-ELF (10-40)---65 YTL
    DEBRİJAJ BALATA VE TAKIMI (İHTİYAÇ DUYULURSA YAPILIRMIŞ)---235YTL
    ----GENEL TOPLAM------ 933 YTL

    yorumlarınız nelerdir?




    Ağlamak istiyorum daha ne diyebilirim ki

    Allah kesemize güç versin
  • Hemde özel servis fiyatları, yetkil serviste kimbilir kaça çıkıyordur.Yinede çok yazık çok pahalı bence.Arabaya hiç binmesek dahi kapımızın önünde durmasının aylık maliyeti bakımlar,vergi,kasko vs. 150 - 200 ytl neredeyse...İşte buna
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.