Şimdi Ara

Take-Two CEO'su Oyuncuların Oyunlara 70 Dolar Ödemeye Hazır Olduğunu Düşünüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Rockstar Games ile 2K Games'in ana şirketi Take-Two Interactive, NBA 2K21 ile birlikte yeni nesilde oyun fiyatlarında 10 dolar artışa gideceğini ilk açıklayan firma olmuştu.

    Take-Two Interactive CEO'su Strauss Zelnick, geçtiğimiz günlerde katıldığı Morgan Stanley Teknoloji, Medya & Telekom konferansında oyun fiyatları konusuna bir kez daha değindi.
     
    Zelnick, şirketin yayınladığı oyunlarda olağanüstü bir deneyim ve yüksek tekrar oynanabilirlik ile her zaman ürünün değerinden daha fazlasını oyunculara sunduklarını ve vizyonlarının hep bu yönde olduğunu belirtti. ABD'de en son 2005-2006'da oyun fiyatlarında artış olduğunu hatırlatan Zelnick oyuncuların oyunlara artık 70 dolar ödemeye hazır olduğuna inanıyor.
     
    "Aldığınız deneyimi sevseniz bile eğer fazla ödediğinizi hissedersiniz bu durum deneyimi mahveder ve bir daha almak istemezsiniz. Güzel bir restorana gittiniz ve harika bir deneyim yaşayıp harika bir yemek yediniz diyelim fakat hesap iki katı gelirse oraya bir daha gitmezsiniz. Biz, müşterilerimizin her zaman ödediklerinden daha fazlasını aldıklarını hissetmelerini istiyoruz."
     
    Zelnick yine de her oyun için 70 dolar fiyatı etiketi belirlemeyeceklerini ve her bir oyunu ayrı değerlendirip fiyatlandıracaklarını söylüyor.








  • Arkadaşlar şunu unutmayın . İyi şirket yoktur hepsi şerefsizdir. Fırsatını buldukları an sizi yolmaya çalışır. Take two ya da diyecegim şey şu olur. Sen plan yaparsinda kader ne plan yapar bilirmisin ? Xbox PS farketmez hangisi kırılırsa ilk onu alır sizede Zinnik koklatmam . Varsın adım kopyacı emek hırsızı olsun sizin yaninizda hırsızlıkta bizim esamemiz okunmaz çünkü.

    Take2 sadece Rockstarın dağıtıcılığını yapmıyor.RDR2 gibi zaten bir tane oyun var bir tane daha örneği yok.O oyuna haracanan emeği ve detayı ben hiçbir oyunda görmedim.O noktadan fiyatları değerlendiremeyiz.Bu dünyada gelişmiş 10 15 ülke hariç çoğu yerin gelir durumu ortada.Buna rağmen 'herkes 70 dolar vermeye hazır' gibi bir bakışla fiyat belirleyemezsiniz.Kaldı ki avrupa bölgesi 80 euro gibi hem rakamsal bazda,hem de doların euro karşısında ki değeri bazda daha fazla parayı oyunlara gömüyor.Siz oyun sektörü olarak özellikle 8. nesilin başından beri ne yaptınız kardeşim diyen yok. 8. nesilin başından beri umut satmaktan başka hiçbir halt yaptığınız yok.Kalbur üstü bir iki yapımcı(from software,rockstar,sony deki bazı stüdyolar,zenimaxdaki bazı stüdyolar,zaman zaman da capcom)hariç beklenilen oyun seviyesi kalitesini yakalayan yok.Yapay zeka,hikaye vs gibi unsurlara önem verilmeyen aynı açık dünya formülüne dayalı oyunlara benden 80 euro felan çıkmaz.Önce oyunları gerçek manada geliştirin sonra ederi tartışılır.Kazık atacak yer arıyorlar.

  • senin oyunlarına öderiz canım sen yeter ki çıkart gta 6 rdr 3

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Arkadaşlar şunu unutmayın . İyi şirket yoktur hepsi şerefsizdir. Fırsatını buldukları an sizi yolmaya çalışır. Take two ya da diyecegim şey şu olur. Sen plan yaparsinda kader ne plan yapar bilirmisin ? Xbox PS farketmez hangisi kırılırsa ilk onu alır sizede Zinnik koklatmam . Varsın adım kopyacı emek hırsızı olsun sizin yaninizda hırsızlıkta bizim esamemiz okunmaz çünkü.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Kuru 1 liradan alacaksan okey
  • Belliydi hazırlıklı olun her şirket 2 yıla kalmaz 70 dolar yapacak oyunları bunu birinin başlatması gerekiyordu Sony başlattı arkası da gelecek diğer şirketlerin canına minnet bu durum
  • Normalde imkansız da.. RDR2 kalitesinde bir oyunun gelirse.. Açık konuşayım düşünmeden basarım 70 doları :) De sadece sana özel. Daha gerçekçi konuşursak RDR2 yapım aşamasında çalışanların aklını aldığından ve bir daha aynı baskıyı uygulayamayacağından RDR2 ayarında bir kalitenin çıkması imkansız gibi duruyor. GTA 6 Max 4 RDR 3 ne olursa o RDR2 kalitesi yakalayamaz gibi geliyor.. Umarım yanılırım.
  • Rdr 2 gibi oyuna verilir o para.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Onlar hazır, bizim gibi ekonomisi tırt olmuş ülkeler değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 5 Mart 2021; 16:56:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Take2 sadece Rockstarın dağıtıcılığını yapmıyor.RDR2 gibi zaten bir tane oyun var bir tane daha örneği yok.O oyuna haracanan emeği ve detayı ben hiçbir oyunda görmedim.O noktadan fiyatları değerlendiremeyiz.Bu dünyada gelişmiş 10 15 ülke hariç çoğu yerin gelir durumu ortada.Buna rağmen 'herkes 70 dolar vermeye hazır' gibi bir bakışla fiyat belirleyemezsiniz.Kaldı ki avrupa bölgesi 80 euro gibi hem rakamsal bazda,hem de doların euro karşısında ki değeri bazda daha fazla parayı oyunlara gömüyor.Siz oyun sektörü olarak özellikle 8. nesilin başından beri ne yaptınız kardeşim diyen yok. 8. nesilin başından beri umut satmaktan başka hiçbir halt yaptığınız yok.Kalbur üstü bir iki yapımcı(from software,rockstar,sony deki bazı stüdyolar,zenimaxdaki bazı stüdyolar,zaman zaman da capcom)hariç beklenilen oyun seviyesi kalitesini yakalayan yok.Yapay zeka,hikaye vs gibi unsurlara önem verilmeyen aynı açık dünya formülüne dayalı oyunlara benden 80 euro felan çıkmaz.Önce oyunları gerçek manada geliştirin sonra ederi tartışılır.Kazık atacak yer arıyorlar.





  • Oyuncular adına konuşuyor olmaları tam bir küstahlık.

  • Take 2 en son rdr 2ye kadar tüm oyunlarını satın aldım ama artık senin bir tane bile oyununa para vermem
    Oyunlara o kadar para istiyorsun daha bir tane oyununda Türkçe dil göremedik sahi anlamadığım oyuna neden para vereyim ?
    Mafia Remakei kürekli oynadım bundan gram pişman değilim asıl pişmanlığım bunca zaman sizin tüm oyunları almış olmam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Normalde imkansız da.. RDR2 kalitesinde bir oyunun gelirse.. Açık konuşayım düşünmeden basarım 70 doları :) De sadece sana özel. Daha gerçekçi konuşursak RDR2 yapım aşamasında çalışanların aklını aldığından ve bir daha aynı baskıyı uygulayamayacağından RDR2 ayarında bir kalitenin çıkması imkansız gibi duruyor. GTA 6 Max 4 RDR 3 ne olursa o RDR2 kalitesi yakalayamaz gibi geliyor.. Umarım yanılırım.


    Hocam yıllar oldu, Oyuncuların beklentileri çok büyük GTA 6'dan..Daha aşağısını yapamazlar..
  • Tamam en son 2006'da fiyat arttı da o zamanlar doğru düzgün DLC bile yoktu. Şimdi zaten hem DLC'ler hem de mikro ödemeler hiç olmadığı kadar çok para kazanıyorlar. Böyle olunca da daha da 70 dolar istemeleri bana anlamsız geliyor açıkcası
  • 20 seneden fazladır bilgisayar oyuncusuyum Gamepass gibi muhteşem bir sistem ve Epic'in bedava verdiği oyunlar sayesinde hiç bir oyuna para vermeyi düşünmüyorum.Kan emici hortumcular sizi...
  • 60 liralık bir şey 70 lira olmuş gibi düşünün. Doların da enflasyonu var. Bizim için sorun kurun fazla olması.
  • Rockstar oyunlarına ön sipariş verilir gözü kapalı. RDR2 70 dolara çıksaydı o zaman bile alırdım. Adamlar işi biliyor bugisoft gibi yada diğer firmalar gibi değil. Çıkardıklarında her anlamıyla efsane işler çıkartıyorlar.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: TheNewAtilla

    Kuru 1 liradan alacaksan okey


    O günleri görür müyüz be düşüncesi bile çok güzel :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Rockstar oyunlarına verilir o para
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt

    Kalite olarak GTA6 RDR2 gibi olabilir sonuçta bir önceki oyunun yapısından faydalanabiliyorlar ama RDR2’ nin etkisinini yapar mı bilemem


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA 5'den daha doyurucu bir GTA yap 100$'da eder ama her sene NBA için 70$ verecek olanlar oynasınlar oyunlarınızı ben almayayım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.