Şimdi Ara

Realme C21 resmi olarak tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Realme C21 resmi olarak tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı



    Realme, bir süredir piyasaya süreceği bildirilen uygun fiyatlı Realme C21 akıllı telefonunu tanıttı. Çok sayıda sızıntı sayesinde cihazın özellikleri, duyurudan birkaç gün önce biliniyordu.



    Ayrıca Bkz.Apple önümüzdeki yıl OLED ekranlı iPad modelini satışa sunabilir



    Realme C21, 2.3 GHz'e kadar saat hızına sahip MediaTek Helio G35 sekiz çekirdekli işlemciye ve IMG PowerVR GE8320 grafik birimine dayanıyor. Akıllı telefon, HD+ çözünürlüğe (1600 × 720 piksel) sahip 6,5 inçlik ekrana sahip. Ekranın üst kısmındaki su damlası formundaki çentik, 5MP selfie kamerası barındıyor.



    120 dolardan satılacak



    Cihazın arka kamerası, 13 megapiksellik bir ana sensör, makro fotoğrafçılık için 2 megapiksel modül ve sahnenin derinliğini ölçmek için 2 megapiksel sensör içeriyor. Arka panelde ayrıca cihazın kilidini açmak için bir parmak izi sensörü de mevcut.



    Realme C21 resmi olarak tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı



    Akıllı telefon, 3GB RAM ve 32GB depolama birimi ile birlikte geliyor. MicroSD kart yuvası sayesinde depolama kapasitesinin 256GB artırılabileceğini de belirtelim. Cihazın 5000 mAh kapasiteli pili, microUSB portu üzerinden 10W şarjı desteği sunuyor. Ayrıca cihaz, Android 10 işletim sistemi tabanlı Realme UI arayüzünü çalıştıracak.



    Son olarak Realme C21'in mavi ve siyah renk seçenekleri ile birlikte 120 dolardan satışa çıktığını da belirtelim.




    Kaynak:https://www.gsmarena.com/realme_c21_specs_price_sale_date-news-48063.php



  • Güzel gözüküyor

  • Türkiye da 1000tl olmalı şu cihaz
  • Olamıyor işte o kadar çok vergi alınıyor ki. TRT payı, Kültür Bakanlığı payı vs vs.

  • vergiler ile şu 3-32 lik cihaz bile en az 2.300 den satılır bu ülke de!!

  • 132 dolar, vay be. Bundan 5-6 yil once bu fiyat bandindaki telefonlar 550-600 TL'ye satiliyordu Turkiyede. Simdi hesapladim, vergilerle beraber 1820 TL'ye denk geliyor.https://vergihesaplayici.com/hesaplayicilar/telefon-vergisi-hesaplayici/?currency=USD&price=132&registration=import



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msatic -- 5 Mart 2021; 19:33:36 >
  • Bu telefonu kullanan var mı arkadaşlar? Babama almayı düşünüyorum. İşitme kaybı olduğu için hoparlör ve ahize sesi en önemli kıstas benim için. Sesi iyi midir bu telefonun?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha dün annemlere aldık. Ahize sesi benim kullandığım Redmi Note 9S'ten düşük gibi gelmedi ama incelemelerde dış ses hoparlörünün seviyesinin düşük olduğu yazılmış ama deneme fırsatım olmadı henüz. Onun dışında telefonu çok beğendim. Günlük kullanım (sosyal medya, youtube ve video izleme, vb) yönünden fazlasıyla yeterli. Şarjı bir günden fazla dayanıyor. Zaten eşdeğer donanımların 2250-2500TL arası en az iken bu telefonun 1600TLseviyelerinde olması asıl cazip yanı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.