Şimdi Ara

Mortal Shell 500 Binden Fazla Sattı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncı Playstack ve geliştirici Cold Symmetry, Dark Souls serisinden esinlenen aksiyon rol yapma oyunu Mortal Shell'in tüm platformlarda toplamda 500 binden fazla sattığını duyurdu.

    Oyun ilk olarak 18 Ağustos 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkışını gerçekleştirmişti.
     
    PlayStation 5 ve Xbox Series versiyonları da bugün çıktı. PlayStation 4 veya Xbox One versiyonuna sahip kullanıcılar ücretsiz erişebilir. Mortal Shell: Enhanced Edition adı altında yayınlanan yeni nesil sürüm güncellenmiş dokular ve 4K çözünürlük sunuyor. PlayStation 5 ile Xbox Series X'te 4K 60FPS, Xbox Series S'te 4K 30FPS. PlayStation 5 kontrolcüsü DualSense'in özelliklerinden de faydalanıyor.








  • Ağustostan bugüne eh işte. Pek başarılı denemez ama stüdyoyu da bir sonraki proje için ayakta bırakır. Mortal Shell biraz daha ilgi çekici mekanlara ve çok daha iyi bir shell mekaniğine sahip olsaydı eminim daha da çok satardı. Umarım stüdyonun bir sonraki oyunu daha renkli ve canlı bir şeyler olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hudson51

    Ağustostan bugüne eh işte. Pek başarılı denemez ama stüdyoyu da bir sonraki proje için ayakta bırakır. Mortal Shell biraz daha ilgi çekici mekanlara ve çok daha iyi bir shell mekaniğine sahip olsaydı eminim daha da çok satardı. Umarım stüdyonun bir sonraki oyunu daha renkli ve canlı bir şeyler olur.


    renkli canlı olmaması daha iyi. bu tarz oyunlara karanlık ve grimsi bir çevre daha çok yakışıyor
  • Ben bütçesine kıyasla oyunu oldukça başarılı buldum.10 saat gibi sürdü sanırım.Bu süre içinde sıkılmadım diyebilirim.Yalnız sonlara doğru tek yaptığım koşa koşa bonfire aramak oldu.Dark souls çakmaları arasında ortalara bir yerlere koyulur.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.