Şimdi Ara

Microsoft, haber görünümlerini daha dikkat çekici hale getiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Microsoft, haber başlıklarını ve hikayeleri kullanıcıların daha fazla dikkatini çekmesi için yeni bir görünüme kavuşturuyor. Dev Channel'daki Windows Insider'lar için yayınlanan güncellemede artık haberler renkli bir tasarımla öne çıkıyor.



    Ayrıca Bkz.Google, Android telefonlarda daha iyi AR performansı sunmaya başlayacak



    Yeni emojiler de sunulacak



    Haberleri daha dikkat çekici hale getirmek için çalışmalar yürüten Microsoft, yeni bir tasarımla denemeler gerçekleştiriyor.  Tek renk olarak görünen haberler artık daha renkli hale getiriliyor. Haberin yer aldığı kutu, kullanılan görselde yer alan renklerle uyumlu bir şekilde renklendiriliyor.



    Microsoft, haber görünümlerini daha dikkat çekici hale getiriyor



    "Daha fazla haber göster" seçeneği de yeni bir tasarıma kavuşuyor. Yeni görünümde popüler haberlerde sadece başlıklar yerine içeriğe de göz atmanıza olanak tanıyan kısa özetlerin bulunduğu daha büyük kartlara yer veriliyor. Ayrıca, haberlere tepki vermenizi daha kolay hale getirmek için yeni emojiler de geliyor.



    Microsoft, güncellemenin şimdilik ABD Dev Channel'daki Insider'lar için sunulacağını ancak zamanla daha geniş kitlelere ulaştırılacağını belirtiyor.




    Kaynak:https://www.engadget.com/microsoft-windows-10-insiders-redesigned-news-feed-101649913.html







  • Yeni Windows dedikleri gereksiz ve anlamsız Chrome web uygulamalarsa, teşekkür ederim kalsın. Windows şuanki haliyle zaten gayet obur.

  • Süreyya Hanım'ın muhteşem değişimi :/
  • Hiç bir halta yaramaz . Renk değişse ne olur
  • Kişiselleştirmeme rağmen, saçma sapan, vakit kaybı haberlerle dikkat dağıtmaktan başka bir şeye yaradığı yok.

  • Bu haber uygulamalarında insanların en büyük endişesi manipülasyon ve yancılık yapılması. Kendi görüşüne uygun haber siteleri veya haberleri ön plana koyup izleyiciyi yönlendirmesi beni rahatsız eder açıkçası. En başta hangi haber kanallarından haber derleyeceğini kişi seçebilmeli yoksa hepsi kendi kabına su taşımakta kullanıyor haberciliği. Oysa seni kullanan kişiler her türlü görüşte olabilir. Olmalıdır da zaten.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.