Şimdi Ara

JRPG türündeki Fantasian yakında Apple Arcade için çıkış yapacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
75
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • JRPG türündeki Fantasian yakında Apple Arcade için çıkış yapacak



    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Mistwalker Corp'un yaptığı JRPG türündeki Fantasian, yakın bir tarihte Apple Arcade için çıkış yapacak.



    Ayrıca Bkz.Viking temalı mobil oyun Northgard'dan oynanış videosu paylaşıldı



    Oyunun detaylarına baktığımızda şüphesiz en dikkat çeken nokta, oyunun geliştirme sürecinin başındaki isimlerden birisi Final Fantasy'nin yaratıcısı Hironobu Sakaguchi. Ayrıca Fantasian isimli bu yeni oyunun müziklerini de yine Final Fantasy'den tanınan Nobuo Uematsu besteleyecek.



    Oyun, 150'den fazla el yapımı diorama kullanılarak oluşturulan bir görselliğe sahip. Bu yüzden aşağıdaki fragmanda da görebildiğiniz gibi oyunun kendine has bir görsellik tarzı bulunuyor. Oyunda kullanılan özel efektler Godzilla, Attack on Titan ve Ultraman gibi yapımlar üzerinde çalışan özel efekt konusunda deneyimli kişiler tarafından hazırlanıyor.



    Oyunun çıkış tarihi şu an için belli değil ancak birkaç ay içerisinde çıkması bekleniyor. Fantasian'ın yayınlandığı zaman Apple Arcade'e özel olacak. Oyunun sayfasını ve videosunu aşağıda bulabilirsiniz. Apple Arcade ilk ay için ücretsiz daha sonrasında 34,99 TL.













  • Nobuo Uematsu oyun müzikleri dünyasının yaşayan efsanelerinden biridir


  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.