Şimdi Ara

realme GT 5G tanıtıldı: Snapdragon 888, 120Hz ekran, LPDDR5 RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • realme GT 5G tanıtıldı: Snapdragon 888, 120Hz ekran, LPDDR5 RAM



    realme markasının yeni yıldaki ilk amiral gemisi olacak GT 5G tanıtıldı. Amiral gemisi özelliklerin yanı sıra oyun tarafındaki optimizasyonları ile kendi çapında oyuncu odaklı telefonlara da rakip oluyor.



    Realme GT 5G özellikleri ve fiyatı



    Realme GT 5G modelinde 6.43 inçlik Samsung imzalı E4 AMOLED ekran yer alıyor. 1080 x 2400 piksel çözünürlüğündeki ekran enerji verimliliğine odaklanıyor. Nokta çentik ile çerçeveleri oldukça incelten model 120Hz tazeleme hızına ulaşabiliyor. P3 renk gamının da yüzde yüzü kapsanıyor.



    Ayrıca Bkz.Xbox'tan Mart ayında etkinlik bekleyenlere kötü haber



    Snapdragon 888 yonga setinden gücünü alan modelde LPDDR5 RAM bellek ve UFS 3.1 depolama standartlarına yer verilmiş. Böylece çok akıcı bir sistem elde edilmiş. 3 boyutlu olarak sağlamlaştırılmış sıvı soğutma teknolojisi ile sistem 15 dereceye kadar soğutulabiliyor.



    Telefonda GT olarak tanımlanan özel bir mod bulunuyor ve oyunlarda performansı arttırıyor. Ayrıca 4D titreşim ve dinamik ses efektleri sayesinde daha yoğun bir tecrübe sunabiliyor. Dolby Atmos ve Hi-Res destekli çift hoparlör de tecrübeye katkı sağlıyor.



    realme GT 5G tanıtıldı: Snapdragon 888, 120Hz ekran, LPDDR5 RAM



    Arka kısmında 64MP çözünürlüğünde Sony IMX682 ana sensör, 8MP çözünürlüğünde ultra geniş sensör ve 2MP çözünürlüğünde makro sensör yer alıyor. Ön kısımda ise 16MP çözünürlüğünde bir kamera mevcut.



    4500mAh kapasiteli bataryası 65W hızlı şarj ile desteklenirken 6GHz uyumlu WiFi 6E, Bluetooth 5.2, GPS, NFC, çift 5G SIM şeklinde özellikleri olan Realme GT 5G için fiyatlar şu şekilde:



     



    Realme GT 5G 8 GB RAM + 128 GB – 448$



    Realme GT 5G 12 GB RAM + 256 GB – 525$



     




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/03/04/realme-gt-5g-with-120hz-display-sd888-64mp-triple-cameras-launched-in-china/







  • Tam bir fiyat performans telefonu olmuş alınabilir.

  • Olmuş olmasına ama hiç birini realme turkiye getirmiyor. Mesela Realme 7 5g modeli var hiç fena bir model değildi. Neredeyse eskiyecek bu modelin ne zaman geleceğini sorduğumda kendilerine "ülkemizde 5g yok ki" dediler. Sanırım daha birşey konuşmamıza gerek yok.

  • Tasarımı 150-200 dolar arası satılan eski nesil Mediatek işlemcili telefonlara benziyor. Gelmiş geçmiş en çirkin S888 li telefon olacağı kesin.

  • olmuş

  • Bu bildiğin OnePlus 8T. Donanim değişmiş biraz o kadar

  • Asgari ücretin 3 te 1 ine aldığınızı düşünsenize
  • Gavur dediklerimiz maaslarinin 1aylik maasinin 4te 1iyle bolebi canavar alabiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • E4 panel olduğu kesin mi?Lansmanda bahsedilmedi böyle olduğu gördüğüm yabancı kaynaklarda da e3 panel olduğunu yazmışlardı

  • Bataryası güzel ama daha iyisinin olmasını isterdim tabi. Ben açıkçası tasarımını da sevdim. Güzel duruyor ancak arkadaşların dediği gibi Türkiye'ye gelmeyecekse konuşmamızın anlamı yok. Veya yurtdışından alınır, Türkiye'de IMEI kayıt ücreti için bir alt segment telefon parası ödenir ve yola devam edilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 7 Mart 2021; 1:34:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Real me kaç yıl güncelleme alıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • poco f3 yerine alınır. ekran boyu ve işlemci birbirine rakip kılıyor ama sorunsuzluk ve 5000tl ye 128gb gelirse alınır mal

  • crashris kullanıcısına yanıt

    Kardeşim biraz bekle iphone se plus gelecek o veya samsung galaxy s21 fe gelecek bu ikisinden birini 6/7 bin marjında al poco, oneplus, realme bunlara bir dünya para verme yazıktır.

    Düzeltme: tabi samsung snapdragon işlemci ile gelirse




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithaunans -- 17 Haziran 2021; 22:29:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lithaunans L kullanıcısına yanıt
    Oled 120hz aptx HD şart bunlar net kullanıcı deneyimi , LCD iPhone alınmaz ama SD li s21 olabilir belki hiç yoktan aksesuar sorunu çekilmez ama 5bin GT ye verilir mi yazılım falan nasıl acaba normalde mi kullanırım ama realme geçsek nasıl olur bilemem

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt

    Tr'ye geliyor açıklama resmi olarak yapıldı. Bu fiyata bir daha böyle bir amiral gemisi almak imkansız. Oneplus 5'e veda etme zamanı geldi. Çok iyi fiyat

  • Bu markanın telefonları ülkeye gelmiyor Ve bu markanın telefonları güncelleme almıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSiber -- 17 Temmuz 2021; 1:23:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 haftadır kullanıyorum cihazı. Almak isteyen varsa merak edilen soruları cevaplayabilirim.

  • seco917 kullanıcısına yanıt

    Bu telefonun konusunu göremedim. Herhalde alıcısı az olunca konu açan olmadı. Telefon güzel dursa da sadece işlemciden ibaret bir telefon gibi geldi bana. Tabi snapdragon 888 in gücü tartışılmaz

  • selamlar arkadaşlar bu telefonu sipariş verdim. Kılıf almak istiyorum pek çeşit bulamadım kullandıgınız kılıf varsa tavsiye edebilirmisiniz.

  • smudger kullanıcısına yanıt

    Nereden kaç tl'ye aldınız?

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.